Bildirim
Real Madrid Maçı Kareografi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Koreografi yapılan maçların çoğunda puan kaybediyoruz -
hayatımda ilk defa kareografi göreceğim o zaman, nasıl bir şey acaba? -
Galatasaray 3D kareografi konusunda tektir.
Avrupa arenasında sık göstermek lazım Avrupalı'ya
Tabi alacağımız galibiyetleride -
Veysel Giley yönetiminde ki uA'nın 3D Koreografi yapabileceğini sanmıyorum, elişi kağıdı kağıdından yaparlar bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Veysel Giley yönetiminde ki uA'nın 3D Koreografi yapabileceğini sanmıyorum, elişi kağıdı kağıdından yaparlar bence.
ne alaka veysel giley mi yapıyo kareografiyi yapan ekip değişmedi heralde -
quote:
Orijinalden alıntı: axyturc
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Veysel Giley yönetiminde ki uA'nın 3D Koreografi yapabileceğini sanmıyorum, elişi kağıdı kağıdından yaparlar bence.
ne alaka veysel giley mi yapıyo kareografiyi yapan ekip değişmedi heralde
Organizasyon ve finans becerisi.. -
kareografi ekibi hakkında, ultrAslan hakkında hiç bilgin olmadığı ne kadar belli -
quote:
Orijinalden alıntı: uA_OzaN
kareografi ekibi hakkında, ultrAslan hakkında hiç bilgin olmadığı ne kadar belli
Bilgim olmasına gerek yok çünkü üyesi değilim. Geçen sefer 3D koreografi yapılacak diyip son anda aksilik çıktı diyip iptal edildiğini açıklayan da ben değilim. Yazımı dikkatli okursan "sanmıyorum" ve "bence" kelimelerinin ne anlama geldiğinide biliyorsunudur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X