Şimdi Ara

Real Racing 3 [ANDROID ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
4
Favori
9.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben hiç takım olarak yarışmadım. Bir de, multide çok hileci var ve centilmenlik de sıfır. Yarışa değil de savaşa giriyormuş gibi herkes birbirini engellemeye, yoldan çıkartmaya çalışıyor.

Takım olarak yarışmanın, fazladan para kazanmak dışında bir avantajı var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Gold kazanma sansi var ama cidden cok iyi bir takim gerekiyor bunun icin.
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Sanırım o zor iş. Eski zamanda başlamanın avantajını yaşadığın belli oluyor. Altınla satılan arabaların pek çoğunu şampiyonalarda almışsın sanırım.

Ben çok geç başladım. Başlamamdan sonraki güncellemede MP4-X gelmişti ve tecrübe eksikliği ile % 95'te kalıp, kazanamadım onu. En kötüsü de, o arabaya yaptığım güncellemelerin silinip, garip bir şekilde Targa'da görünmesi oldu. Yüzlerce altın ve milyonlarca para harcamıştım hâlbuki ona. EA'e e-posta göndersem, bunu düzeltirler mi acaba? Elimde SS'ler ile onun için aldığım VIP ödeme tarihi var. Şimdi baktım; 28 güncellemeden 23'ünü yapmışım ve aracı 142.6 PR'a kadar çıkartmışım. 1000 tokenin 349 TL'ye çıktığını da hesâba katarsak, büyük yatırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 9 Şubat 2017; 0:28:15 >

Bende en son MP4 u aldiktan sonra oyunu biraktim denebilir. Dedigin gibi bir sorun yasadiysan ticket at. Gecte olsa donus yapiyorlar. Araba guzel ama 1 eventlik bir maceradan oteye gitmiyor.
  • Cloud save hatası alıp da sorunu düzelmeyen var mı acaba?

Ne restore, ne de back up seçenekleri aktif olmuyor bende ve sürekli olarak bağlantı hatası veriyor.

EKLEME: Geçici sorunmuş; düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 21 Şubat 2017; 15:26:14 >
  • Oyunda elit oyuncu statüsü diye bir şey varmış. Burada elit oyuncu kimse var mı acaba? Elit oyuncu olanlar ya da bilgi/fikir sahibi olanlar cevaplasın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 24 Şubat 2017; 10:54:49 >
    Oyunun %75 ini bitirmis ve 150 level a ulasmis olman gerek. tabi bu arada bol bol GC alman gerektigini de unutmayalim :)
    Bana level 150'ye geçtikten bir sonraki oyuna girişte geldi ama oyun henüz % 56 civârında.

Yabancı forumlara baktım. Kimine level 75 civarında gelen varken, kimine ise 200'ü geçmesine rağmen verilmemiş. Sabit bir kriteri yok gibi sanki bunun. Okuduklarımdan onu anladım.

GC ney?

Elitten başka daha üst sınıf var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 24 Şubat 2017; 14:26:5 >
    GC Altin demek, yani altin almak lazim. O karisik bilgiler bendede var. Kimisi aldigin altina gore diyor kimisi tamamlamaya kimiside levelden bahsediyor. Acikcasi net bir bilgi yok ama %75 i gecmis olmak ve 150 lvl siniri sart gibi birsey.
    Az once rr3 yabanci forumunda tekrar konu acip sordum ban ailk soyledikleri 250 level siniri olduguydu :) Resmi bir bilgi olmadigindan kesin konusamiyoruz fakat su bir gecerk ki; GC almayip free takilanlardansan isin zor.
    @GurcellOnline
    Ben 1 sefer indirimde GC almıştım sadece. O da duruyor hâlâ. İktisatlı harcayınca ve göreceli gereksiz! altınla satılan araçları almayınca çok zor olmuyor anladığım kadarıyla.

Fırsatları iyi değerlendirmek gerek sadece. İndirime girince, saf gibi 400 altını Lambo Sesto Elemento'ya değil de P1 GTR'a vermem gerektiğini çok sonra anladım meselâ.

Oyunda tecrübenin önemi çok büyük. Oyuna başlarken ve sonrasında sürekli olarak danışacak biri yoksa, kimi zaman büyük bedeller ödeyerek öğreniyorsun bir çok şeyi mâlesef; MP4-X'i kazanamamam gibi. Silinen güncellemelerle birlikte, sadece şu araçtaki kaybım 1200 altından fazladır herhalde.

Elitten daha üst sınıf var mı peki? Bir rivâyete göre efsane diye bir sınıf varmış sanki; ne oluyorsa?

@citizen: Mini'de nedense paragraf aralarına fazladan 1 satır ekleniyor kendiliğinden ve metin seçtikten sonra üstteki bold yapma butonları çalışmıyor epey zamandır. Manuel olarak kod giriyorum mecburen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 24 Şubat 2017; 14:39:8 >

Efsaneye hic denk gelmedim. Yabanci rr3 forumda bile yoksa bilki hurafedir o sinif :) Bir ara gaza gelirsem 150 lvl i gecip deneyim bakalim. Hic umidim yok ama beni elite yaparsa oynamaya devam ederim. Bua rada benim kayip larimin yaninda seninkinin esamesi okunmaz :) dua et 1200-2000 arasini bosa harcamisin. Ben o rakamlari her ay harciyordum bir donem.
    quote:

Bua rada benim kayip larimin yaninda seninkinin esamesi okunmaz :) dua et 1200-2000 arasini bosa harcamisin. Ben o rakamlari her ay harciyordum bir donem.

Vay anasını! Mutsuzluğumun yerini gülücükler aldı bir an.

Şu an gördüğüm; günlük para ve altın ödülünü ikiye katladığı sadece. Fame'lerde o yok. Günlük ödül Fame'lerinde veya oyun içi Fame'leri de ikiye katlasa, tadından yenmezdi. O sebeple, "İyi ya, hiç yoktan iyidir" dedirtiyor. Para neyse de; aylık 110 GC fark eder bu hâliyle.

Elite= Aylık 110 GC denilebilir yâni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 24 Şubat 2017; 17:14:43 >
  • Şurada Drive 5 gördüm. Normalde 4 ve 5 kapalı. Yüksek levele bağlı olarak mı açılıyor acaba?

EKLEME: Cevabı buldum. Cüzdana 20 GC sıkışmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 25 Şubat 2017; 9:51:26 >

• selamlar arkadaşlar

bir ay boyunca hergün oyuna girerseniz ve günlük rewardları alırsanız. Yeni aya geçtiğinizde ödüller çarpı iki oluyor statünüzde elit olarak geçiyor. Ben uzun bir aradan sonra eylül ayı gibi tekrar başladım. günlük girip rewardları alıp üçbeş yarış yapıyorum. Bu şekilde elite oldum. bitirme yüzdem 28 de levelimde 157, oyunada hiç para yatırmadım. Belki bunların dışında level sınırı. ya da farkında olmadığım birşeylerde vardır bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • patagon P kullanıcısına yanıt
    Her gun girip rewardlari yaklasik 1 yildir aliyorum. Hic yaris yapmiyorum :) Levelde 129 :D Ben hala elite olamadiysam level in 150 olmasi sart demekki
  • Zorda R sahibi olmayanlar!

Bugün ödül bu araba. Altınla alıp da en memnun kaldığım arabalardan biriydi bu araç. Kaçırmayın. 400 altınınız sizde kalsın.

Araca sahip olanlara da güncelleme ödülü verilseydi keşke.

• patagon P kullanıcısına yanıt
    4 aydır her gün giriyordum ama bana daha yeni geldi elit. 1 ay boyunca her gün girmekle direk alâkalı olmamalı yani.

Yaklaşık 35 saat boyunca + % 100 Fame var şu anda. Mâdem 150'ye bir an önce çıkma niyetin var; değerlendir bence. X2'ler için yarı yarıya az altın ve zaman demek ne de olsa?

Yok be, icimde zerre heves yok. Haftalik TT lere bile giresim gelmiyor. Oyundan sogudum, denk gelirse kendi kendine kasilsin olursa olur olmazsada zorlamam

Edit:
    134 level misim. Otursam 1 haftada zorlanmadan hem 150 hemde oyunun %50 sini yeniden bitirebilirim ama iste hevesim yok. Beni gaza getirecek biseyler lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 28 Şubat 2017; 15:56:57 >
  • Oyunu bende yükledim grafikleri güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.