Şimdi Ara

Real Racing 3 [ANDROID ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
4
Favori
9.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen bi takım daveti gelmişti. Kabul edip girmiştim. Sonradan çıktım ama nedense takımdan 5 kişi, girdiğim hemen hemen CUP'ta arkadaşım olarak klan taglarıyla birlikte (sarı renkte) görünmeye devam ediyor. Bu sorunun bir çözümü var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Oyunu kaydet. Daha sonra log out yap. Sonra force close yap netin kapali olsun. Oyuna girince ismin player olarak gorunuyorsa 1 yaria yap menuye donup force close yapip ardindan oyuna neti baglayip gir. Sonra yeniden log on yaparsan temizlenir

• GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Force close ney?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 7 Nisan 2017; 17:2:38 >
    Oyunu sonlandir :D
    İşe yaramadı mâlesef...

Ne biçim iş anlamadım. Çıktığım takımın üyeleri nasıl olur da görünmeye devâm eder? Hâlbuki çıkış yaptığımda görünmemesi gerekirdi.

Oyunun online olmayan takım üyelerini online'mış gibi benimle aynı yarışa sokması da garip değil mi? Hâlbuki davet olduğu zaman birlikte girilebilir olması gerekirdi.

EKLEME: Şimdi bazı bölümlerde çıkıyorken, bazı bölümlerde çıkmıyorlar. Garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 7 Nisan 2017; 19:50:17 >
    Offline veya Logout birkac mac yaptiktan sonra hepsinden kalkar o adamlar :)
    Kalkan öyle kalktı herhalde. Kalanlar için de öyle yapmam gerek sanırım. Teşekkürler yardım için.

• evet 150 levelde elite olunuyor,günlük kazanılan dolarlar ve altınlar 2 misli kazanılıyor.ben oldum ve olana kadar hiç bir tl harcamadım:) yaklaşık 2 yıldır takılıyorum....
  • kzorro07 K kullanıcısına yanıt
    150 levele gelmiş kişinin para sorunu kalmıyor. Bu sebeple para yerine Fame verselerdi keşke. Ya da seçimlik olsaydı da, herkes kendi ihtiyacına göre tercih yapabilseydi.

• Merhaba.

Yeni güncellemeyle birlikte Flashback adı altında eski etkinliklerin tekrarlanacak olması, yeni oyuncular için harika olmuş.

Yeni araçlardan da Koenigsegg One 1 için 8 günlük etkinlik olmasına ve hergün de etkinliğin sadece 1 günü geçilebiliyor olmasına rağmen, nasıl oluyor da bazıları arabaya erkenden sahip olabiliyor? Satın almak için bile kilitli iken üstelik! Time Trial yapanlar var da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 19 Nisan 2017; 12:57:7 >
    Telefonun saati ve tarihi ile oynayip zamani olerletiyorlar daha sonra duzeltip eski saveleri uzerinden oyuna devam ediyorlar. Rekorlar server tarafinda oldugundan hesaplari korunuyor ama rekorlari kalici oluyor :)

Tarihi değiştirmeyi denedim. Oyun kapalı iken yeni gün etkinliğinin açıldığına dâir bildirim geliyor ama oyuna girince, etkinliğe devam edebilmek için online olmadan devam edilemiyor. Online olunca da gerçek tarihi algılıyor ve tarihi değiştirmek işe yaramıyor.
    Yani demek istediğim, Time Trial'a girebilmek için önce arabaya sahip olmak gerekiyor ama üstte yazdığım sebeple etkinliğe devam edemezken, arabaya önceden nasıl sahip olabildikleri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 19 Nisan 2017; 12:52:51 >
  • Etkinlik sonrasinda arabayi aliyorlar :) Etkinlik suresince gelecek eventlarda dunya saati farkindan dolayi ortalama 1 gun oncesinden baska ulkedekiler tarafindan forumlarda paylasiliyor.

Championship'lerde o yapılabiliyor ama, bu tür etkinliklerde nasıl oluyor, onu anlamadım. 6 gün görünüyor çünkü daha ve her bir gün geçmeden, sonraki güne geçilmiyor. Saat farkından olsa, en fazla 24 saat fark olabilir ama burada 24x6 saat söz konusu.

Real Racing 3 [ANDROID ANA KONU]

Gece 00.00 dan sonra gun donuyor yani bir sonraki yarislar aciliyor tum ulkelerde bu boyle ama diger dogu ulkelerde coktan o gune gecildigi icin 1 gun oncesini gorebiliyoz. Ulke saatini degistirin daha dogu bir ulke olarak ayarlayin sizdede bir sonraki gun gelecektir. Fakat server senkronize olunca saveleriniz bozulabilir.

Oyunu sadece telefondan dusunmeyin, pc uzerinde oynayanlar bu tur seylere cok daha kolay mudahale edebiliyor. Emulatorler bu isin en kolay yontemi hatta oyun ici kumanda bile kolaylasiyor emulatorler ile.

• Bosluguma denk geldi, event baslattim :) Isin yoksa bitir bunlari :( Ooof of
  • Bende bugun yükledim bu oyunu keşke önceden yükleseymişim pişmanım Abi bir oyun bu kadar mı güzel olabilir ya harikaaa
    Saat ayarını yapıp denedim. En fazla 10 saat önce başlayabildim sonraki güne ama bir sonraki günler için yine beklemek gerekiyor.

Yukarıda bahsettiğim oyuncuların ortak yönleri ise, şu an etkinliği devam eden arabaları bir de garajlarına eklemiş olmalarıydı. Garajlarına bakıp-gördüm.

Eski olduğun için ve çok sayıda eski arabaya da sahip olduğun için, sadece yeni eklenenlerle uğraşacağın için avantajlı sayılırsın aslında. Bense, yeni eklenenler + eskiden eklenip de, tekrar edilen etkinliklerle uğraşmam lâzım. Oyuna gelen en harika yenilik de bu oldu benim gibi yeni oyuncular için.

Son güncellemede 5'i eski, 8 araba görünüyor. One 1 haricindeki ikisinin (2 eski Nissan Skyline) PR'ları düşük olduğu için mücadeleleri kolay, maliyetleri düşük olacaktır. Seni tek uğraştıracak One 1 olacaktır sanırım bu sebeple.
    Benimse önümde ise, aslanlar gibi 8 mücâdele duruyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 21 Nisan 2017; 1:44:21 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.