Şimdi Ara

Real Racing 3 [ANDROID ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
4
Favori
9.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • One etkinligi icin upgrade onerisi 1 1 3 2 1 2 2 ile yani sadece 60GC ile bitirilebilecegini yazmis birisi. China dan gelen bilgilere gore de dedigin gibi 8 gunun tamami sizmis :) Bu cinlilerden korkulur adamlar her seyin cakalligini bulmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 21 Nisan 2017; 11:7:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Botları yavaşlatma imkânı yok nedense bu etkinlikte! Diğer etkinliklerde işe yarayan yöntemler bunda işe yaramıyor. Yaramış olsa bile, zamanlı görevlerden dolayı 60 GC ile bitirmek imkânsız. Misâl olarak Hoeckenheim pistinde 16 sn'de speed step ve Catalunya'yı 50 sn'de turlamak gibi. Buraları 90.9 PR ile birkaç denemede bitirdim 0.5 sn farkla. 1 seri GC üzerine üçüncü firen güncellemesi için 80 GC daha harcadım. Araç çok hızlı ama firen mesâfesi sorun oluyor sürekli çünkü.

Farz edelim ki 60 GC ile mümkün. Güncellemeleri yapılmamış arabanın çok zevki olmuyor. Araç zaten hızlı da; özellikle de firen mesâfesinin kısaltılması için yapılan güncellemelerle araç çok daha iyi oldu.

Oyunu hackleyip yapmışlardır ne yaptılarsa. Yoksa mümkün değil sanırım.

Sen nasıl bir yol izledin peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 21 Nisan 2017; 19:0:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha bisey yapmadim. Malum kazara baslattim event henuz 2nci gundeyim :)

Ne yaptın One:1'i?

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Daha 2 gunum var, bugun upgrade yaptim 1132122 den 3332322 ye cektim. Zorlamaz ise 2 gun boyle devam edip bitirecem umarim :) Bu arada yesil lambo bugun bitti vantage e basladim sicagi sicagina :)
    Ben de 3 3 3 2 3 4 2 ve 91.7 PR ile tamamladım. Birtek frenleri 4 yaptım. İyi ki yapmışım. Son 2 günün bazı görevleri çok zordu ve tam istediği süre ve km'yi ancak yapabildim. Frenin 2 güncellemesini yapmasan da yaparsın belki ama çok kasman gerekebilir. Benim, sanırım biraz da şansım yâver gittiği için o görevleri çabuk tamamladım. Hatta 7. gündeki 204 km isteyen Endurance görevini tamamlayamadığımı düşünürken, bir baktım ki yeşil yanmış.

• Param bitmis. Bugunku gorevi henuz yapmadim suan endurance kings de para kaaiyorum :) hazir %180 varken cebimi doldurayim

Bugün son gündü ama One:1 için.

Saati ileri alarak mı yapacaksın son gün görevlerini?

• Etkinlige basladigin gunden itibaren 8 gunluk sayac aktif olur. Yani daha 2 gunum var :) gec baslayan gec bitirir yani. one1 satisa cikacak bu gece ama benim etkinlik henuz bitmedigi icin ben etkilenmeyecem.

Tabi ya, onu unutmuşum ben. İyi öyle olduğu o zaman.

• 10dk ya biter benim endurance kings 7nci gune baslarim varsa bir tavsiyen soyle simdiden :)

204 km isteyen Endurance görevinde 2 sn yoldan çıkma izni var sadece. Nürbrungring pistinin sondan önceki virajı Z hatırlarsan. Orayı yavaşlamadan geçersen ortalama hızın yüksek kalır. Tur çizgisini 204 ortalama hızla geçince görev tamam olur. Endurance için km'lerce yol gitmene gerek kalmaz böylece.

O virajı normal şekilde geçersen, araban full upgrade bile olsa 204'ü bulamazsın. 194 civarlarında kalıyor hız.

Sanırım son gündeydi; 2 kez 335 km'yi bulma görevi vardı.

Bu ikisi ve birkaç hız testi daha var. Onlarda hız yapacağın düzlükten önceki son virajı kaymadan ve asgâri yavaşlayarak geçersen rahat başarırsın. Ben yardımlar kapalı oynuyorum zaten. Tilt B ile gazı tık tık tık tık geçiyorum oraları. Yoksa yalan oluyor görevler.

Bu arada, üstte yazdığım görevleri firenin 4 güncellemesi yapılmış olarak geçtim. Yok tutuşuna da katkısı oluyor, 335'ten hemen sonra yoldan çıkmadan durmak için de. 335 yapma görevinde yolda kalmak gerekiyor çünkü bir de.

Mesaj yazarken, bana bildirim düşmesi için cevapla butonunu kullanırsan iyi olur. Konunun son mesajında ne var diye bakmasam, görmeyeceğim yoksa mesajını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 26 Nisan 2017; 1:11:9 >

7nci gun tamamdir. Son gorev haric hepsini yaptim. Sen tilt b ye aliskinsan gorevler kolay gelir sana ama ben gibin buttonlar ile oynuyorsan resmen eziyet.

Araba tamirden ciksin son gorevide bi sekilde yaparim diye umuyorum. Meret yolda dursa anlasacazda arabanim her tarafi ayri oynuyor :)

3 ve 4 firen güncellemesini işte o sebeple yaptım ya zaten.

Butonları 1 sefer denedim sadece. Beceremeyince bıraktım. Hassas ayar yapmak çok zor onunla ama Tilt B ile mümkün. Tilt B'ye alıştıktan sonra diğerlerine bakmadım. EK kasarken, yarış uzun olduğu için, parmaklarım yorulmasın diye Tilt A ile kullanıyorum sadece.

Bu arada, oyunda araç, para ve GC paylaşımı da olsaymış keşke. Bende fazladan epey para birikti level kasmaktan. Sana gönderirdim bi 10 kâğıt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 26 Nisan 2017; 2:18:22 >
  • 90 küsür levelken 1.5 sene önce bıraktım oyunu. Oyuna geri döneyim mı? Çok değişiklik var mı?

• prof.dr.13175 P kullanıcısına yanıt
    Oyunada yenilik olarak sadece araba eklenmis, extra bisey bekleme hala eski RR3 :)
  • prof.dr.13175 P kullanıcısına yanıt
    Eskiden eklenen araçlar için açılan özel etkinlik tekrarları ile, alamadığın araçları alma imkânı var bir de. En iyi yönü de bu sanırım. Şu an (ay sonuna kadar) 5 tane. 1'inin bitmesine az kaldı.

Oyuna yeni baslicam da aktif bir klaniniz var mi oyunda ?

• Hicbir Aktif clan yeni baslayan almaz :) Clan takimlari neredeyse Full Upgrade li araclarla gece gunduz oynayanlar icin oluyor genelde.
    Neyse artik :) Zaten oyunu biraktim ben de . CSR 2 ye basladim. Tavsiye ederim cok keyifli bir oyun...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.