Bildirim
Real Racing 3 sorunu !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kardes ben marketten yükledim sorunsuz açiyor market harici bi siteden indirip yuklemistim ayni surumdu sendeki sorunu verdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş market diye nereyi kastediyon ben bu android olayında yeniyim kusura bakma. ben google play store dan yükledim. -
evet hocam Google play ama siz açmiyor deyince bende deneyeyim dedim en son güncellemeden sonra nasil performansi artmismi diye yukledim ama ses var goruntu yok acmadi cok enteresan en son guncellemeden once oyun açiyordu fakat ufak tefek kasilmalar mevcuttu neyese hocam farkli surum apk lari yukleyip deneyecegim çalistirisa link atarim buraya -
evet hocam Google play ama siz açmiyor deyince bende deneyeyim dedim en son güncellemeden sonra nasil performansi artmismi diye yukledim ama ses var goruntu yok acmadi cok enteresan en son guncellemeden once oyun açiyordu fakat ufak tefek kasilmalar mevcuttu neyese hocam farkli surum apk lari yukleyip deneyecegim çalistirisa link atarim buraya -
anladım kardeşim hadi hayırlısı o zaman. bilgilendirme için sağol ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: badboy83
Arkadaşlar telefonun tanıtım videolarından birinde eleman bu oyunu açıp oynuyor.Ama benimkinde oyun açılıyor oynayamadan görüntü donuyor fakat ses devam ediyor.Çıkışta yapılmıyor bataryayı çıkarıp takmak zorunda kalıyorum.Bu sorun nedir ne değildir yardımcı olursanız sevinirim :(
Hangi Telefon ? -
Ayarlar/Tüm ayarlar/Pil/CPU güç tasarrufmodu yanındaki tiki kaldır tıkır tıkır çalışır kolay gelsin. -
Googleplay den indiriyorsan son sürüm sorun çıkarıyormus bazı kişilerde(Ben de sorun olmadı).Play deki yorumlara bakarsan anlarsın.Başka bir yerden apk+data olarak indir biraz eski sürümlerini. -
arkadaslar çözümü çok basit. güç tasarrufunu kapamaya gerek yok bence. Marketten real racing 3 graphic uygulamasını ındırın kurun ondan sonra acın uygulamayı lowu secin uygulama arka planda calısırken real racing 3 oyununu acın giricektir. Kesin çözüm -
Tasarruftan da çıkardıysan oyunun sürümünde hata vardır. Ben denemelik yüklemiştim sorun çıkmadı. -
herkese teşekkürler arkadaşlar sorunum güncellemeleri yaptıktan sonra çözüldü. allah nazardan saklasın telefon sorunsuz tam randımanlı. iyiki almışım. hepimize problemsiz kullanmalar dileğiyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy83 -- 12 Ekim 2013; 14:02:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: badboy83
herkese teşekkürler arkadaşlar sorunum güncellemeleri yaptıktan sonra çözüldü. allah nazardan saklasın telefon sorunsuz tam randımanlı. iyiki almışım. hepimize problemsiz kullanmalar dileğiyle
Sağolun hocam aklıma gelmemişti şuanda yüklüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutcanRTRK -- 13 Ekim 2013; 2:36:28 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X