Şimdi Ara

Real Racing 3 yeni araçlarla güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• EA ve Firemonkey ortaklığında geliştirilen Real Racing 3, halen en çok oynanan yarış oyunları arasındaki yerini korurken, sık güncellemeler ile yeni içerikler oyuna dahil ediliyor.

Son güncelleme ile oyuna eskinin klasik güçlü Amerikan arabaları kullanıcıların beğenisine sunuluyor. 1971 Dodge Challenger RT, 1969 Dodge Charger RT, 1966 Shelby Cobra 427, 1967 Shelby Cobra GT500 bunlar arasında yer alıyor.

Araçlarla birlikte oyuna Dodge ve Shelby araçlarla yapılacak mücadeleler de eklendi. Son yenilik ise Google+ hesabı ile giriş yapabilme. Böylece TSM modu geliştiriliyor ve daha iyi bulut kaydı imkanı sunuluyor.

• Çok gerçekçi bu oyun onun için sevmiyorum galiba
  • Oyunu resmen batırdılar. Bundan bir önceki güncellemede grafikler iyileştirildi fakat menü değişti. Ayrıca önceden yeterli para varsa, en üst düzey otomobili alabilirken, güncellemeyle beraber bunu sıraya soktular. Bir alt düzeydeki yarışlarda belli bir başarıya erişemezsek, üst tur açılmadığı gibi araçların da belirli bir başarı sonrası açılması geldi. Yarışlardan kazanılanların çok düşük olması, yarıştaki ufak kazalardan tutun, aracın yapılması gereken bakımlarının çok fazla tutması çok çok orantısız bir sistem oluşmasına neden olmuş.

Yani 4-5 turluk Mount Panorama gibi bir pistten çıkan araç elbette bakıma alınması lazım ama hem bakım süresi uzun hem çok masraflı hem de yarışı 1. bile bitirseniz anca bunların yarısını karşılıyor veya karşılamıyor bile. E ben aracımı mı geliştiricem, paso aynı yarışı tekrarlayıp 1. olup da zamanımı mı öldürücem?

Bu son güncellemedeki bir diğer sıkıntım ise çok daha ilginç oldu. Bu oyun normalde 4.1.2. TR kullanan Galaxy S2 telefonumda 1.4 GB yer kaplıyordu. Gel gelelim, son güncellemeyle oyunun boyutu 780 MB'a düştüğü gibi, açılış ekranında çıkan güncelleme boyutunda 450 MB / 864 MB gibi bir rakam gözüktü. Saçma sapan bir iş. Bu kadar olsa yine iyi. Oyun S2'de şu an çalışmıyor. EA logosundan sonra kapatıyor kendini.

Lamborghini Aventador'a kadar 12 tane aracı açmıştım. Nissan GT-R, McLaren MP4-12C'te neredeyse her yükseltmeyi yaptım. Onca oynama zevkini yerle bir ettiler. Dodge gelmiş, Shelby gelmiş. Oyundaki en pahalı aracı paramız varken satın alamıyorsak, başta neden böyle bir saçmalık vardı?

Oyunu sildim gitti bitti.

• real racing 4 gelir mi sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

real racing 4 gelir mi sizce ?

Hala güncelleme geliyor bence yeni rr4 ile uğraştıklarını sanmıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamepad olmadan oynayamıyorum şu oyunuı
  • Kesinlikle bulaşmayın, adamı deli eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilkçıktığından berı oynuyorum R$ ile aldığım 2 aaraba var yarıslardan kazandıgım r$ ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksikleri var evet ama marketteki saçma sapan uygulamaları gördükçe en azından seviniyorum bedava ve bazı kuralları saçma olan bir oyunumuz olduğu için.

• Arkadaşlar her arabayi full modifiye etmenize gerek yok yanlız arabayi otamatik yavaşlatan fren high de yani en yüksekte onu low yani düşük yapin arabayi kontrol etmeniz zorlaşıyor ama çok iyi zaman kazandırıyor. Kaç bölüm modifiyesiz arabalarla 100 de 100 ke bitirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun güzel olmasına güzel fakat para kazanma işini bu kadar zorlaştırmamaları gerekiyor. Zaten kazandığımız parayı araç tamirine yatırıyoruz.
  • Galaxy S5 de çok akıcı.
  • O kadar güncelleme var, ama halen daha yeni eller yok. Aynı pistlerde dönüp dolaşmaktan midem bulandı. Tamam oyun çok iyi ama biraz da yeni eller ekleyin arkadaş bu nedir ya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.