Şimdi Ara

RealD 3D kullanan sinema salonları listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yurtdışına çıktığımda sinemada 3D bir film izledim ve bütün filmi Cinemaximum'a söverek geçirdim. Ne görüntüde bizim sinemalarda olduğu gibi fazla kararma vardı ne de 3 boyutlu sahneler bizde olduğu gibi etkisizdi. Gayet eğlenceli bir deneyimdi ve filme seyir zevki bile kattı diyebilirim.

Bu sinema salonunda RealD 3D teknolojisi kullanılıyordu. Zaten Avrupa ve Amerika'ya bakarsanız sinema salonlarının %90'ı bu 3D teknolojisini kullanıyor. Cinemaximum sinemaları daha önce XpanD teknolojisi kullanıyordu sanırım şimdi de Sony'e geçtiler. Ama Cinebonus'dan devaldıkları bazı salonlarda bu teknolojiyi korumuşlar. Kendilerine attığım mail'e dönüş yaptılar ve RealD 3D kullanılan sinema salonları listesini benimle paylaştılar:

Adana M1 Merkez
    Ada Center Sakarya
    Antalya Migros
    Ataköy Plus
    Aydın Forum
    Balçova Kipa Extra
    Capacity
    Denizli Forum Çamlık
    Erzurum Forum
    Espark Eskieşhir
    Historia
    Gebze Center
    Gordion
    Kadıköy Tepe Nautilus
    Kale Güngören
    Kanyon
    Kayseri Park
    Konak Pier İzmir
    Marmara Forum
    Forum Mersin
    Palladium Ataşehir
    Panora Ankara
    Trabzon Forum
    Meydan AVM
    Zorlu Center

Gidip yerinde inceleyip diğer 3D salonlara göre eksiğini fazlasını konu içinde paylaşabilirsiniz. Hepinize iyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnold3528 -- 20 Şubat 2017; 23:11:25 >

• Mail adresini paylaşabilir misin ,tekrar sormak istiyorum listeyi. Yada yakın vakitte istanbulda gittiğin reald 3d kullanan bir sinemayıda paylaşabilisin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.