Şimdi Ara

Reale neden elendik, bu ligde neden hala gerilimdeyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Reale neden elendik. çünkü reale bizi eletmezlerdi. yani çokta iyi oynasak bu hakemler (özellikle 3-1 olduktan sonra hakemin kararlarına dikkat. tempoyu kesti) le olmaz. ancak sürekli buralarda olursak bize karşı yapılan bu hatalar azalır. ööle 10 yılda bi gelirsen yadırgama oluyor. Ünal Başganın doğru tespiti bunlar.

Ha peki biz neden kötü oynuyoz. yada arada bi gelen saman alevi gibi iyi oyun neden standart olarak yerleşmiyor.

Bir takımın bir sezon bir iki form tutamayan bir türlü adam olmayan oyuncusu olur. sorun olur o olur bu olur. arkadaş galatasaray takımda hemen herkes formsuz.

melo daha bir cl de oynuyor gerisini iplemiyor.
    amrabat sağ kanat solda oynuyor.
    hamit formsuz sürekli oynuyor.
    riera sol açık sol bek oynuyor.

ispanyada burak gol krallığına gidiyor drogbada kesilemez diye sistem oluşturp çift forvet oynanıyor. bu yüzden çift önliberodan vazgeçilip selçuk sola gidiyor.

hakan balta gökhan zan aydın emre çolak çağlar yekta arda bi oynatılmıyor ki form tutsun, belli bir seviyede kalsın. sonuçta bu adamlar bu takımda.

sezoun en mnemli maçına gökhan zanı stoper koyuyorsun sorarım gökhan zan kaç defa oynattın nerde denedin bu sene form tutusun. ne oldu işte ihtiyaç oldu. yok illa riera dany riera dany. neden çünkü sistem yok. formda oyuncuya dayalı bir oyun oynuyor gs. sistem sıfır. ne oynuyor varsa bilen söölesin.

eboue afrika kupasına gitmese sabri asla oynamazdı.

bir defans sistemi felsefesi ve oyun felsefesi yok. oyuncuların form düzeyine dayalı olduğundan rotasyona gidemiyorsun. sen bitmişsin hocam uzatmaları oynuyorsun.
    ortada bir durum yokken çocuk gibi çirkeflşiyorsun hoca. yakışmıyor. senin yüzünde lig de gidecek. yeter artık. 2000 den beri egoların yuzunden kendini gelişterememişsin. üzerine koyamamışsın.

bide burdan gökhan zan taç kullansın yok adam diil diyenlere real maçları cebap olsun.

• Kısacası sistem yok. oyuncuya dayalı bir çorba oyunu. o yuzden oynarlarsa reale kök sktürürsün. bir ikisi oynamadımı mersinden fark yersin.

fatih hoca bitmiş yanındakiler zaten hoca değil. ceza aldığı iyi oldu varlığıyla pek bişi getirmiyordu.
  • quote:

fatih hoca bitmiş yanındakiler zaten hoca değil. ceza aldığı iyi oldu varlığıyla pek bişi getirmiyordu

hayr ciddiye alıp yorum yapayım diyorum olmuyor....
  • sen ne diyon la değişik ?
  • eletmezlerdiden sonrasını okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

eletmezlerdiden sonrasını okumadım

senden bahsettim okusaydın keşke
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.