Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Realme 3 Pro'da Widevine L1 sertifikası var, yani HD izleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Bu güzel haber işte.

• badmobil kullanıcısına yanıt
    Hocam renk konusunda size katılıyorum. Ben RN 7 ve Realme arasında kaldım. Realme çıkınca tam kararımı vermeyi düşünüyorum. RN 7'den memnun musunuz? Bu arada sertifika olduğu söyleniyor.

• 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    Ben telefondan memnunum. Her işimi faylasıyla görüyor. Kamerası beni şaşırtan olay başarılı çünkü. Ama realme 3 pro donanım olarak bir tık daha iyi kalıyor. Beni asıl düşündüren yedek parça olayı garanti olayı nasıl olcak. Xiaomi ülkemizde artık oturdu en kötü telefoncu olsun site olsun yedek parçası oluyor. Realme bu konuda merak ediyorum. Rengini gerçek gözle görmem gerek. Çünkü bir yakınıma hediye olarak alıcam.

• Yakında RealmeOS çıkacakmış. Bu arada ColorOS arayüzü reklamsız, MIUI gibi reklam fışkırmıyor.
    Türkiye'den birileri inceleme yapsa çok iyi olacak. Tasarıma önem verdiğim için ben de renk olayını kafama taktım. Batarya ve yazılım önemli benim için. Birde ses seviyesi önemli (Asus'un ilk çıkardığı Zenfone 5'i kullanıyorum 4,5 yıldır, ses seviyesi berbat). Donanım konusu o kadar fark eder mi bilemiyorum bundan dolayı Türkçe karşılaştırma videosu gelene kadar bekleyeceğim.

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Mıuı arayüzünde reklam çıkmıyor. Sadece belli başlı uygulamalarda var. Reklamlar seçeneklerden kapatılabiliyor.

• 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    Olurda sizden önce alma durumum olursa inceleme yaparım. Hatta video çekebilecek fazladan telefon bulursam Redmi Note 7 ile kıyaslama yapabilirim. Bakalım bi satışa çıksın.

Teşekkürler hocam, çok iyi olur.

Reklamlar kapanıyor elbette. Sonuçta reklam var mı, var. Az kaldı hesap makinesinden de çıkacak yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Reklamlar kapanıyor elbette. Sonuçta reklam var mı, var. Az kaldı hesap makinesinden de çıkacak yakında
    Bu miui'da reklam işi çok kötü, yani mi mix 3 alırsın yada mi 9 vs firmanın bunlar en üst segment ürünleri 4-5 6 bine kadar çıkıyor galiba öyle fiyatlarda satılıyor. Tamam iyi hoşta yani dosya yöneticisi şuyu buyu niye altta veya üstte 3 kuruşluk reklam var ? altta üstte reklam çıkıyor, cihaza para verdin yetmedi reklamı görüyorsun hani free 2 play oyunlar var güya beleştir ama reklam ganidir aynı şey, e telefonu da bedavaya alıyor muyuz ? para vermişim reklam gör.

Ha birde yani çakallık bu, düşün o telefonu 6 ay 1 sene belki 2 sene kullanıyorsun firma senden köpek gibi para kazanıyor. Belki o aldığın telefonun parası kadar bir parayı senden sadece reklamdan senden çaldığı verilerden vs. kazanıyordur. Kapatılmıyor, azaltılıyor sadece azaltsan bile yani alet boyna çin'e veri yolluyor. Ve bunu göstere göstere yapıyor yani
    TeknoSeyir
    #TeknoYardım Arkadaşlar şu Analytics 418 MB internet kullanmış. Bu ne oluyor. Google yazılımı mı, güncelleme şeyi mi nedir bu? :)) - Teknoseyir
    https://teknoseyir.com/durum/1110669
    Buyrun bakın arkadaşımız göstermiş durumu inceleyin, yani bunun savunulacak tarafı yok. Bana mesela arkadaş işyerinde almış, xiaomi telefonda reklam çıkıyor adam boyna sıfırlıyormuş bilmiyormuş neden diyor reklam çıkıyor ? ben virüs yedim sandım vs. vs. ya dedim onlar virüs değil ki üreticisi koymuş bunu, senden para kazanıyor işte, adam garantiye verecekti yani düşünün öyle bilmiyor insanlar garipsiyor.

Anca root edeceksin de reklam servislerini komple cihazdan kaldıracaksın veya sileceksin bloklayacaksın vs. vs. o da zor, bankacılık uygulamaları root var diye çalışmayabiliyor. İşcep ziraat ve garanti root varsa bu konuda boyna uyarı veriyor çalışmam diyor kapanıyor. Hani çekilecek şey de değil. E bu cihaza ben güvenip herşeyi yapabiliyorum öyle değil mi şahsi cihazım bankacılık işte rehberimde kişisel mesajlaşmalar şunlar bunlar vs. vs. vs. klavyesi bile senden veri topluyor. Düşün yani dh'e girdiğin id neyse şifresini biliyordur. Rom atsan o romu portlayan yada yapan herife nasıl güveneceksin ? xiaomi'e veri kaptırmayayım reklam görmeyeyim derken huyanzua bilmemne neyse o romu yapan komple herşeyi kaptırmayacağın ne malum ? Realme üstüne basa basa benim arayüzümde reklam yok diyor geçiyor. Ha diyecekelr ki '' samsung'da yok mu ? sony'de yok mu ? onlar senden verini çalmıyor mu ? '' olabilir alıyordur ama göstere göstere alıyor mu ? bu adamlar göstere göstere reklamı dayıyor, arkaplanda değil baya baya göstere göstere verilerini alıyor. Öbürü hissettirmeden avrupa işte amerika vs. yasa neyse ona göre alıyor arayüze yerleşik uygulamasına vs. reklam sokmuyor. Çünkü öyle birşeyi yaptığı an marka biter. Xiaomi'nin mesela şirket tanımına bakın derim. ne şirketi diye geçiyor açın okuyun. Zaten o noktadan anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 10 Ağustos 2019; 23:25:39 >

• Takip

• Reklam kapatmak için root ihtiyaç olduğunu nerde görüldü. Telefonun ayarlardan kapanıyor. Telefonda wifi açıp kapatmak gibi bir tike dokunacan bu kadar abartmaya cidden gerek yok. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.

• Gelmiş xiaomi de reklam kapatılıyor diyor ya 7 tane xiaomi cihaz kullanmasam inanıcam:)

• Arkadaşlar bence bu konuları https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-redmi-note-7-kullanici-kulubu-ana-konu--136671019 bu linkteki konuda tartışmanız daha iyi olur sonuçta bu konu realme 3 pro için açıldı haksızmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 11 Ağustos 2019; 18:27:47 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.