Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimle uğraşan arkadaş ortaya laf attı bende benim telefon reklam çıkmıyor diye dedim. Bana etmediği laf cümle kalmadı. Boş boş yorum yapacağına bana alakasız cümle vereceğine gelip bana sorsa yardımcı olcam. Hayla bana hitap edicek şekilde seviyesiz yazı yazıyor. Bende reklam çıkmıyor. Ben reklamları kapattım. Arkadaş resim dedi attım. Yetmedi video istedi onu da attım. Hayla utanmadan benimle alakalı yazıyor. Ne diyeyim ben daha. Bildiği şeyin yanlış olduğunu öğrenince kabul edemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badmobil -- 12 Ağustos 2019; 11:2:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • badmobil kullanıcısına yanıt
    Kardeş konu sana reklam çıkmaması değil. Okuduğunu anlamıyor musun Allah aşkına. Bi sana yazdığım mesaja bak bi de bana verdiğin cevaba. Arada alaka var mı sence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Mesajları karıştırmışım kusura bakmayın. İnsanlara laf anlatmaktan yoruldum. Cidden zor iş. Sizin sorunuza gelince üsteki videoda reklam çıkıyor demişsiniz. Reklam felan göremedim.

Not: Bence bu konuyu artık uzatmayalım. İsteyen istediğini desin. Çünkü konu başka telefon bende artık konu dışında yorum yapmıcam. Başka telefon ile ilgili çok gerekmedikçe yorum yapmıcam. Çünkü anlamak istemeyen anlamıyor. Kapatalım bu reklam konusunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badmobil -- 12 Ağustos 2019; 12:6:30 >
  • arkadaşlar artık diyorumki konuyu kapatsak bu konu realme 3 pro için lütfen rica ediyorum uzatmayalım
  • Realme 3 pro sadece site üzerinden mi satışa çıkacak yoksa. Mağazada inceleme şansımız olacak mı.
    Şimdi Realme Oppo'nun alt markası. Oppo'nun telefonları bir kaç mağazada var. Realme de gelir muhtemelen mağazalara.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Gelirse güzel olur. Şu sıralar bu telefona biraz kafayı taktım. Sevdiğim bir yakınıma alacağım. Almadan önce rengini modelini canlı görmek istiyorum. Fiyatına göre performansı olarak çok iyi olacaktır diye düşünüyorum.
  • Şu telefonda eMMc 5.1 değilde Ufs 2.0 yada 2.1 kullanılsaydı hemen alırdım ama eMMc 5.1 biraz kafamı karıştırdı. A50 almayı düşünüyordum Amoled ve Ufs için. Aradaki fiyat farkından Amoled den vazgeçtim keşke ufs olsaymış

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Asıl siz benim attığım videoyu izlememişsiniz. Bende kendi telefonumda çektim aynı şeyler bende olmadı. Konu kirlenmesin diye sildim.
  • 19 Ağustos'ta Realme 3 Pro Türkiye satışı, 20 Ağustos ise Realme 5 serisi tanıtımı var

Realme 5 Pro:
    -Snapdragon 712
    - 48MP Sony IMX586 Primary sensor
    - AMOLED display with Waterdrop Notch
    - In-display fingerprint scanner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 12 Ağustos 2019; 14:31:26 >
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Fiyat ile ilgili rakam belli mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

19 Ağustos'ta Realme 3 Pro Türkiye satışı, 20 Ağustos ise Realme 5 serisi tanıtımı var

Realme 5 Pro:
    -Snapdragon 712
    - 48MP Sony IMX586 Primary sensor
    - AMOLED display with Waterdrop Notch
    - In-display fingerprint scanner
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 12 Şubat 2020; 19:38:28 >
  • Realme 3 pro inşallah tutulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 12 Ağustos 2019; 15:10:2 >
    Fiyat bilgisi var mı hiç

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Realme 3 proyu soruyorsan şöle olucakmış sanırım

4/64 gb 1799₺

6/128gb 2199₺
    Bu gidişle 2-3 ay sonra telefon alacağım

• 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    Realme 3 pro çıktıgında incelemelerini izlemeni tavsiye ederim Donanımhaber - Webtekno - Teknoseyir - HWP incelemeler sanırım buralarda yayınlanacak.
  • Yok hocam 5 pro yu soruyordum.

Videonu izlediğim için sende olmaması önemli değil burda sorun başkalarında olması diye mesaj attım ya. Okumuyor musun arkadaşım. Gerçekten inanılmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.