Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    realme 3pro yu almayı düşünüyor musun hocam?
  • inceleme videoları ne zaman gelecek acaba lansman tarihine çok yaklaştık.
  • devrimsel kullanıcısına yanıt
    Realme 5 serisini duyana kadar O gün hem Realme 5 hem de Realme 5 Pro tanıtılması bekleniyor.
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    realme 5 gelene kadar çok zaman geçer. Bekleyebilirim derseniz mantıklı bir karar
  • 4pda.ru
    Realme 3 Pro - ���������� - 4PDA
    https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=950053
    rus forumu chromedan çevirip okuyabilirsiniz
  • Realme 5 Pro için söyledim. Muhtemelen Realme 3 Pro ile fiyatları yakın olacaktır bundan dolayı Realme 5 Pro'yu beklemeyi düşünüyorum ama o zamana kadar dayanamayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu realme 3 pro için indirim kuponunu alaydım eyiydi :D yetişemedim pü :D
  • Kargolama hızları nasıl olacak acaba

• redmi note 7 kullanıcısı olarak kıskandım baya telefonu :D alanlara hayırlı olsun şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: LacWer

Şu telefonda eMMc 5.1 değilde Ufs 2.0 yada 2.1 kullanılsaydı hemen alırdım ama eMMc 5.1 biraz kafamı karıştırdı. A50 almayı düşünüyordum Amoled ve Ufs için. Aradaki fiyat farkından Amoled den vazgeçtim keşke ufs olsaymış
    Emmc olayı biraz can sıkıyor gibi görünse de kötü değil. 300 mb'a yakın okuma 200 mb'a yakın yazma hızı sunuyor. Ufs 2.0 biraz daha iyi 500 mb okuma 200 mb civarıda yazma hızı var. Elbette gündelik hayatta o farkı anlamakta zor çünkü gene hızlılar, ha eski emmc olsaydı evet atıyorum 40 50 mb sn yazma hızı vs çile tabi 1 gb oyun indirdiniz yarım saatte kuracak demek o arada telefon kasım kasım kasılacak demek vs. vs. ama artık öyle dertler pek yok. A50'de ki amoled ekran güzel 550 nit civarı parlaklığı da var ben şahsen A50 kullanıyorum mesela ama kamerası kötü, samsung sakat bırakmış değil kollarını bacaklarını kesip öyle bırakmış. Uzun pozlama kamerada yok, pro modunda sadece 3 tane ayar var wb, ışık şeyi + - ve iso ayarı var başka hiçbir ayar yok. Ya ben fotoğraf çekicem kaç mp bilmiyorum çünkü yazmıyor, ciddiyim yazmıyor 3:4h diyor bu 25 mp demekmiş ama demiyor öyle araştırınca buluyorsun. Güvenlik yaması daha 4 gün önce 1 mayıstı ve vermemişti samsung anca 9 ağustosta çıktı temmuzunkini verdi gece modu ekledi falan yalandan gece modu hiçbir halta yaramıyor, hani A50 düşünüyorsanız '' ooo 3 kamera var güzel çeker ekranı amoled iyidir vs yok işte şuymuş buymuş güzeldir '' kazın ayağı öyle değil, ha amoled güzel lafım yok iyi yani ama işte kamera kötü ben bile realme 3 pro'u düşünüyorum bu yüzden, A50'i satıp almayı planlıyorum.

• LacWer kullanıcısına yanıt
    Benim bildigim eMMc 5.1 Xiaomi Redmi modellerinde var Realme 3 pro da olduguna eminmisiniz?
  • Bilgiler için çok sağolun hocam

• Evet hocam realme 3 pro da eMMc 5.1 kullanıyor

• Telefonda Aod de yok bildirim ışığı da yok. Bu üzücü bir durum.

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Aod ne bilmiyorum ama bildirim ışıgı kişiye özel ya benim için bi sorun teşkil etmiyo olmasada olur benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 13 Ağustos 2019; 12:23:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixFlayingDragon

Aod ne bilmiyorum ama bildirim ışıgı kişiye özel ya benim için bi sorun teşkil etmiyo olmasada olur benim için
    AOD Always On Display'ın kısaltması ekranda cihaz uyku modunda da olsa bildirimler saat vs için hep uyanık kalıyor. Ama amoled panellerde bu özellik var çünkü lcd ips olunca teknolojisi gereği istediği pikseli ve aydınlatmasını yakamadığı için lcd ips olunca komple paneli yakıyor e haliyle pil amoled ekranlara göre çok daha az gidiyor. Amoledde çünkü bilenler vardır siyahlarda piksel komple kapanır ve aydınlatması da olmaz. Kabaca aod budur.
  • Bu fiyat aralıgında amoled ekran bulsak bile diger özellikler düşük kalıyor tercih kullanıcıya kalıyor ne yazık ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 13 Ağustos 2019; 12:49:57 >
  • Hani samsung var, A20 yanılmıyorsam amoled ekran ama, sadece ekran amoled bir artısı o 1500 lira fiyatı var ekran çözünürlüğü düşük, donanım 3 gb ram 32 hafıza, işlemci gpu düşük, kamera desen o da kötü sayılır. Ama işte tek artısı amoled ekran. Realme 3 pro evet bazıları eleştirmiş sene 2019 niye micro usb ama adamlar onu yaygın diye daha çok koymuşlar, bu model aslında hindistan pazarı için daha çok yapılmış hindular yani adamalr micro usb seviyorlarmış vs. öyle ince olaylar var aslında bu cihazda, mesela şarj teknolojisi oppo'nun kendi teknolojisi kutudan üstelik diğer markalar gibi bizde QC4.0 destekliyorum ama kutudan 2.0 olanı çıkıyor demiyor gene gidiyor destek neyse ona göre güzelini koyuyor.
    Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

Örnek olsun adaptörü böyle mesela ona göre veriyorlar. E bakıyorsun donanımı güzel, ekranı ips lcd ancak parlak bir ekran incelemerde bakın mesela 500 nit civarı geziniyor marka adı vermeyelim birtane başka bilindik çin markası var, 300 nit parlaklıkta ekran koyuyor sonra millet bu güneşte görünmüyor okuyamıyorum diye kendi konularında yazıyorlar. Kamera mesela adamlar diyorki en başından yani bende google camera api tam destek var yani kur google kamerayı her ayar açık modlu vs değil donanımın tamamını kullanacak çek, diğer hangi telefonlarda bunlar var ki ? ama işte tabi bildirim ledi mesela micro usb bazıalrı için seçim nedeni oluyor. Adam mesela illa diyor ki led istiyorum o olmadan ben telefonu kullanamam diyor kendi tercihi. Veya işte micro usb olmaz evimdeki powerbank şarj cihazı kablolar hep type-c niye micro usb'e geri döneyim ki diyor gene tercih etmeyebiliyor. Veya markayı tanımıyor bilmiyor olmaz diyor gidiyor başka bilindik marka alıyor vs. vs.

• Aynn kardeşim katılıyorum sana dedigim gibi tercih tamamen kullanıcıya kalıyor bu fiyatlar aralıgında herşeyi tam olan telefon zaten yok yapcak birşeyde yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 13 Ağustos 2019; 14:5:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.