< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 5 Ocak 2020; 17:33:54 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 5 Ocak 2020; 17:33:54 > |
Ya Allah aşkına git redmi note 7 konuna birbirinizi pohpohlayın mutlu olun, yaşın kadar cihaz kullandım bunlar arasında piyasanın en iyileri var hala bana laf yetiştirme peşinde.
Şunun şurasında 1 hafta falan var cihazın çıkmasına, iki cihazın resimlerini exif bilgilerine kadar paylascam merak etme. Note 7 de mevcut hala. |
Merhaba,
Yetkili kişi yazısında "Eger kısa sürede yuksek adette satış gerçekleşir ise devamı gelir." demiş. Yüksek adette satış gerçekleşmezse ne olacak? Olmadı bıraktık mı diyecekler? Distribütör olarak gelecekti olmadı dediler, satışlar iyi gitmez ise hadi Allahısmarladık da diyebilirler. Servis ve diğer konularda hiç bir açıklama olmadığı gibi,bu konu da belirsiz. Şimdi bu konulara hiç değinilmeden şöyle iyi böyle iyi telefon denir sitelerde kullanıcılar da alır. İşler ters giderse sahipsiz telefonlara sahip oluruz. sağlıcakla |
Herkese iyi forumlar,
Realme 3 Pro için calışmalar devam ediyor. Resmî prosedürlerin bitmesi bekleniyor. Bayram tatili girdi yetişmedi fakat Perşembe ve Cuma İlgili personeller izinde ( BTK kanadı ) Aksilik olmaz ise Ağustos ayının sonunda satışa başlayacağız. Satış kanalı olarak Türkiye'nin En Büyük Online Alışveriş Sitesi ile görüşme yapıldı. Olumlu görünüyor. Satış başlandığında indirim kuponu alamayanlar da 1699₺ yararlanacak. 19-23 Ağustos tarihlerinde Teknoloji sitelerine cihaz incelemeleri için ulaştırılacak. Satış öncesi herkesin izleyeceğini düşünüyoruz. En nihayetinde biz de forumdan gelen birileriyiz. Mahcup olmamak adına Kesin tarih kesin ifadeler kullanamıyorum. Türkiye burası yarin ne olacağı belli olmuyor :) Not : Bu hesaptan samimi şekilde , yardımlaşmak için , bilgi paylaşma vb durumlar icin kullanılacaktır. |
Eveeeet gelsin seçenekler.
Ona göre bir kötüleme politikası uygulamak lazım. BBK Grubu; 1- Vivo, (Türkiye'de resmi satış yok) 2- OnePlus ((Türkiye'de resmi satış yok) 3- Realme (Türkiye'de resmi satış yok) 4- Oppo, (Türkiye'de malesef faliyet gösteriyor.) Sonuç belli. OPPO denen lanet marka al, o çöp cihazlarını başına çal. |
Merhaba arkadaşlar eşim için almış olduğumuz asus zenfone max pro da yazılım sal sorunlar ile karşılaştığımız için asus iade edip realme 3 pro aldık cihaz dün elimize geçtim kurulumunu falan yaptık, sanırım merakla beklediğiniz karşılaştırmayı canlı canlı yapan ilk ben olacağım aranızda ben mi a3 kullanıyorum, her iki cihazı da dünden bu yana karşılaştırıyorum, ama tarafsız düşüncem realme 3 pro 1 adım önde, daha önceki postları okudum uyku modunda şarj yediği söylenmiş önce bu husustan bahsetmek isterim, cihazı dün öğlen saatlerinde teslim aldık ve kurulumu yaptık öncelikle içinde ki fabrika çıkışı şarjı eşime bitirmesini söyledim, aksam 9 gibi şarj tamamen bitti ve şarja taktık saat 12,30 a kadar cihaz şarj oldu, ve cihazı uyku modunda bıraktık saat tam olarak 08:28 de ve şarj %99 olarak duruyordu cihazı ilk çalıştırdığımızda yaklaşık 460 mb lık bir güncelleme aldı bunun etkisi varmıdır bilmiyorum, kendi kullandığım mi a3 de benzer şekilde uyku modunda şark tüketiyor, kamera performansı mi a3 ile neredeyse kafa kafaya diyebilirim mi a3 de tek artı 3 kamera, ekran kalitesi mi a3 ün çok önünde bana göre çözünürlük, güneş altında dış ortam performansını çok beğendim daha detaylı karlılaştırma yapacağım hepsini paylaşırım, ama realme şu ana kadar mi a3 ün önünde gözüküyor.
|
Realme nin bağlı olduğu üst kuruluşlardan kasıt kesinlikle Oppo markası bence. Oppo malum ülkemizde fahiş fiyat politikası ile iş yapıyor. Oppo çöpleri satılsın diye bence Realme den fiyat arttırmasını istediler
|
Dur tahmin edeyim. Oppo kendi telefonlarında izlediği saçma fiyat politikası yüzünden zaten satış yapamıyordu. Realme piyasa girerse komple silinir korkusuyla izin vermedi. Ben zannediyorum Türkiye kanalında sorun var. Meğerse şirketler arasıymış sıkıntı. Acaba imkansız isteklerden kasıt neydi?
|
Hepimize geçmiş olsun, site de kapandı... (Buraya hüzünlü bir müzik gelecek)
|
Kendi adıma işin aslı evham değil, ihtiyaç. Mevcut cihazımı sattım, hurda bir cihazla idare etmek zorundayım ama ne zamana kadar?
1 hafta,1 ay,3 ay 5 ay yada 3 gün. Bizim elimiz de iphone 10 var da 11'in çıkmasını beklemiyoruz ki hocam. Alacağımız cihaz 1700,1800 TL'lik cihaz. 50, 100 TL daha koyuyum da başka markaya yöneliyim de diyemiyoruz. Bu fiyata bu kadar kaliteli cihaz da yok. Mecburiyet. Sıkıntı bu hocam. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 14 Temmuz 2019; 23:56:14 > |
|
|
|
|
|
|