Bildirim
Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Telefon neredeyse 3 aydır piyasadaymış ama hiç adam akıllı inceleme videosu yok. -
Global olarak yakın zamanda piyasaya sunuldu, ondan önce Çin ve Hindistanda satışa çıktığı için cogu inceleme hintçe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu telefonun alt çerçevesi kendi sitesinde çok ince gözüküyor fakat YouTube daki incelemelerde çok kalın acaba global versiyon farklı mı? Birde 64 lük ü yoksa 128 lik mi? 6 GB ram oyunlarda çok fark eder mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysrkmlal61 -- 3 Ağustos 2019; 11:29:20 >
yeni xiaomi vatan millete hayırlı olsun, yallah xiaomi eyvallah realme... -
batarya 3000bin x8 de alınmaz. 3g-4g hayvan gibi şarj yiyo. en az 4k bataryalı telefon olması lazım.quote:
Orijinalden alıntı: yolyordam35
hayırlısı olsun. rakibi meizu x8 1.599tl ye satılmakta. umarım fiyat politikalarını buna göre belirlerler. -
Tam emin değilim ancak Hint versiyonu ile Global versiyonu arasında küçük farklılıklar gösterebilir. -
Anladım. Teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: MuharremAylar
Tam emin değilim ancak Hint versiyonu ile Global versiyonu arasında küçük farklılıklar gösterebilir.
Arkadaşlar realme sitesinden lansmana özel indirim kuponu kodu aldım bu kodu cihaz satışa çıkınca yalnızca kendi sitesinden yapılan alışverişlerde mi kullanabiliyoruz birde 128/6 varyant ülkemizde satışa sunulur mu sizce
Bende kuponumu aldım. Yeni bir telefon almaya niyetim vardı gerçekten f/p oranı çok iyi bir cihaz. ilk çıktığı gün alacağım
Evet, sadece siteden alımlar için geçerli kupon. 19 Ağustos'ta satışa çıkacak diye söylentiler var.
6/128 de satılacak. 2199 TL hatta.https://forum.donanimhaber.com/realme-3-pro-turkiye-fiyati-belli-oldu--139391336
-
Söylenti degıl mail attım 19 ağustos diye cevap verdiler.
Operatörler volte ve vowifi desteği verirlerse hemen alırım
Hattınızda açıksa operatör destek vermese bile kullanabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş
Operatörler volte ve vowifi desteği verirlerse hemen alırım
Kuponu alamayan tek ben miyim? Altta çarpı çıkıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen nokia 5.1 plus aldım, vodafone bu telefona destek vermediği için ertesi gün sattım. Operatörün de destek vermesi lazımquote:
Orijinalden alıntı: eP_362
Hattınızda açıksa operatör destek vermese bile kullanabilirsiniz.
Alıntıları Göster
Şu an Xiaomi ve OnePlus kullananlar dediğim şekilde kullanıyor. Operatörler hiçbirini desteklemiyor. Hatta OnePlus'ın ülkemizde resmi satışı bile yok.
7 pro var bende hem volte hem vowifi aktif kullanıyorum, operatör cihazın adını bile bilmiyor.
O konuda çok garip huawei mate 20 x kullanıyorum, turkcell ve vodafone sistemlerinde cihaz yok ama telefon çok da güzel kullanıyorum. Ama tr de resmi satılan nokia 5.1 ve 7.1 plus modelinde desteklemiyor, operatörler ya güncellemiyorlar ya da ne yaptıklarının farkında değillerquote:
Orijinalden alıntı: eP_362
Şu an Xiaomi ve OnePlus kullananlar dediğim şekilde kullanıyor. Operatörler hiçbirini desteklemiyor. Hatta OnePlus'ın ülkemizde resmi satışı bile yok.
Hem turkcell hem vodafone da çalışıyorsa çok iyi.. one plus 7 alacam ama şöyle sorunum iki hat kullanıyorum birinden arama yaparken diğerinden arama gelmesi lazım kendi icinde yönlendirme var ama o zaman da hangi hattan arama geldiği belli olmuyor, mate 20 x kullanıyorum de kendi içinde yönlendirme olmadan birinden arama geldiğinde diğerinden arama geliyor hatta internet bağlantısını bile kesmiyorquote:
Orijinalden alıntı: __nikolaus__
7 pro var bende hem volte hem vowifi aktif kullanıyorum, operatör cihazın adını bile bilmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X