Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki sen bilirsin kardeşim ama şunu unutma telefon sadece türkiyede satılmıyor hindistanda satılıyor extra olarak aliminyum çerçeveli 1800tlye telefon yok diye biliyorm varsada özellikleri kötüdür.Kablo kısmına gelirsek bunu aliexpresten temin edebilirsin.İnternette izledigin videolar yabancı hintçe olmasa bile yabancı ve diyorsunki türkiyede satılıyor sadece buda garip yani anlamadım bunuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 18 Eylül 2019; 22:24:59 >
  • Nette Hintlilerin bildirim ışığının nasıl çalıştığını gösteren videoya rastladım birde siz bakın isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zengibarr

Nette Hintlilerin bildirim ışığının nasıl çalıştığını gösteren videoya rastladım birde siz bakın isterseniz
    Arkasında,önünde, üstünde, altında, yanında, hiç bir yerinde led yok ki. Nasıl çalışacak? Adamlar koysa zaten aktif olurdu.
  • Yani Türkiye'de resmi olarak yer almadan satılması sıkıntı. Riskli.
    Bu arada SAR değerinin kafada 1,4 civarında, vücutta 1,7 civarında olduğuna rastladım. Çok yüksek oranlar bunlar. 100-200 liraya değer mi sağlıktan olmaya?

• olcayyy O kullanıcısına yanıt
    Nerde rastladın link atarmısın.
  • cenedi kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen bu SAR değerleri hakkında ne düşünüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcayyy

Yani Türkiye'de resmi olarak yer almadan satılması sıkıntı. Riskli.
    Bu arada SAR değerinin kafada 1,4 civarında, vücutta 1,7 civarında olduğuna rastladım. Çok yüksek oranlar bunlar. 100-200 liraya değer mi sağlıktan olmaya?
    Çükü düşürür, kafayı kızartır mı diyorsun yani

Onları 2 ye böl. Çift hat için sar değeri o. 0,7 kafada, 0.85 vücutta olur ki sizin sözde verdiğiniz değerlere göre. Bu değerler de yanlış. Google'a realme 3 pro sar value yazdığınızda bu değerlerin yanlış olduğunu görürsünüz zaten.

Aynı Google'a 10 Bin TL'ye satılan IPhone sar değeri yazın bakın karşınıza ne çıkıyor. Bırakın şu şehir efsanelerini.
    Rica ediyorum cihazı almayabilirsin ama insanların ucuz telefon almasını bu şekilde baltalamayın.. 100 ,200 TL fazla verdiğinde sar değeri 0,5 altında cihaz mı alıyorsunuz? Nerede bu cihazlar? 10 bin TL'lik cihazda sar değeri 1'in üzerinde. Kabul edilen Max sınır 2 zaten.
    Bu cihaz eu versiyon. Yani hadi biz ülke(Türkiye) olarak atladık, ölçemedik. Avrupa'da mı aynı durum var? Onlar da ölçemedi? Yada onlar da beyinlerini kızartmaya hevesli... Bu cihazlar Amerika da bile satılıyor.

Amacınız üzüm yemekse buyrun gelin, ama bağcıyı dövmekse o zaman ayrı. Bunu da belli ediyorsunuz...

www.quora.com
    What is the SAR value of Redmi Note 7 Pro and Realme 3 Pro? - Quora
    https://www.quora.com/What-is-the-SAR-value-of-Redmi-Note-7-Pro-and-Realme-3-Pro

Kimovil.com
    What is the SAR of Realme 3 Pro?
    https://www.kimovil.com/en/realme-3-pro/sar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 19 Eylül 2019; 2:42:34 >

• Ben diyeceğimi dedim. Amaçlar değişiyor. İnsanlar bilgi almak için değil, sadece karalamak için geliyor. Şahıslar yeni olmuş. Daha 3 mesaj var. 2 si bu konuda. Bu Google sadece bize mi çalışıyor anlamıyorum ki? Araştırma yok direk karalama.

Redmi note 7 Pro:

Kafada (Head) SAR: 0.962 W/kg
    Vucütta (Body) SAR: 0.838 W/Kg (distance 15mm)

Realme 3 Pro:

Kafada (Head) SAR: 1.159W/kg
    Vucütta (Body) SAR: 0.739W/kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 19 Eylül 2019; 2:36:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Break0ut

Çükü düşürür, kafayı kızartır mı diyorsun yani

Alıntıları Göster
    Yersen öyle. Acaba burdan tutturumuyuz. Cihaz ucuz, bir problem yok. Batarya da iyi çıktı. Eee nerden vuralım. Basalım sar değerini ,belki almazlar diyor bazıları. Artık ellerine ne geçecekse????

Ucuz, iyi ürünü herkese tavsiye ederim, kimseye iyi ürüne, kötü dedirtmem. Eksik yanları olablir. Teknik Servis, Amolod,bildirim ışığı,dac,dolby.Bu paraya bu. Piyasada 3,4 telefon var 2000 altında düzgün iyi diyebileciğimiz.(garantili)

Garanti işi muamma. Kabul; ordan şimdilik şüpheyle yaklaşıp sorgulayabilirsiniz... Ama yargılayamazsanız. Çünkü ne olduğu belli değil.

Katılıyorum. Senden bir test yapmanı istesem?
    Çok kişi için bir nevi cevap da olur.
    Normal usb kablo ile şarj eder misin, ne kadar sürede dolacak acaba?

• Alok Techyoutube
    RealMe 3 Pro Hidden Tips And Tricks - Notification Light And Aur Bhi Bahut Kuch! 😍 (Hindi)
    https://www.youtube.com/watch?v=TunCUXopW7w&app=desktop
    led ışığını Buradan yapmaya çalışın bakalım oluyor mu

Teknoseyir incelemesinde 8.dk ekran yorumu yapılmıs kullanan arkadaşlardan ricam
    bu konu hakkında kendi yorumları nasıl?
    Orda söylenen parmak izi ve terden ekranın çok fazla etkilenmesi şeklinde....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbaros007 -- 19 Eylül 2019; 9:59:27 >
    Amacım farklıymış gibi yazmanıza ne gerek var. Ben de bu telefonu uzun süredir bekleyenlerdenim. Resmi olarak girememeleri herkeste bir şüphe uyandırdı. Ve firmada adeta ergen bir çocuk gibi açıklama yaptı. Takip eden herkes biliyor bunu. Bu kadar soru işaretinin olması karşısında bırakın da biraz şüpheyle yaklaşalım.
    Batarya testlerine herkes ulaşabilir Youtube'dan rahatlıkla. Orada eşit sürelerde eşit uygulamaları çalıştırdıklarında diğer telefonlara göre bataryasının ne kadar çabuk bittiğini görebilirsiniz. Üstelik örneğin Redmi Note 7'den daha üsütün CPU üretim teknolojisine ve işlemcisine sahip olmasına rağmen çabuk bitiyor! Bu normal değil.
    Bir de daha 4 mesajı var demişsiniz! Ne oluyor foruma yazmak için yeni girince? Ajan mı oluyoruz?
    Yazık etmeyin kendinize, bunlar nasıl ithamlar böyle!
    Biraz sorgulayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcayyy -- 19 Eylül 2019; 10:51:6 >
  • Arkadaşlar olumsuz yorum yapan arkadaşlar cihazı görme fırsatını bile yakalayamamış olup ciddiyetsiz yorumlar yapmaktadırlar.
    Telefonun kasası oldukça dayanıklı en azından muadil lerinden çok daha mukavemetli olduğu aşikar işte buda videosu
    Gupta Information Systems in हिंदीyoutube
    Realme 3 Pro Durability Test | SCRATCH BEND WATER DROP | Gupta Information Systems | Hindi
    https://www.youtube.com/watch?v=PPQtYyP-9wY&t=616s

Amacınız farklı gibi çünkü. Sar değeri verdiğim linklerde var. Nerede sizin yazdığınız değerler. Madem o kadar beklenidiz biraz da araştırma yapsaydınız keşke.
    Bakın bakalım kaç mesajınızda bataryadan dem vurmuşunuz. Sar değeri ve batarya birbiriyle çok alakalıydı zaten. 100,200 tl fazla ver bataryan çok gitsin diye bir mesaj görmedim ben. Önce kendi yazdıklarınızı bir okuyun lütfen.
    Batarya konusunda da tekno seyir de inceleme var. Kaç saat ekran süresi olduğuna dair. Hâlâ hintlilerin ne zamana ait olduğu belirsiz romla yaptığı testi baz almak da neyin nesi? Bizim elimizde cihaz var kullanıyoruz. Daha neyi, neden kötülüyorsunuz? Çamur at izi kalsın mantığıyla olmaz bu işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 19 Eylül 2019; 12:23:32 >
    Yanlış anlama kardeşim ben sar degerleriyle ilgili konuya aşina değilim ondan ne düşünüyorsun diye sordum
  • Yoo estağfurullah size hiç bir şey denedim hocam. sıkıntı yok. Yanlış anlayacağınız hiç bir de şey yok. Benim derdim cihazı kafandan, araştırmadan , sormadan kötülüyenelerle.

• quote:

Orijinalden alıntı: barbaros007

Teknoseyir incelemesinde 8.dk ekran yorumu yapılmıs kullanan arkadaşlardan ricam
    bu konu hakkında kendi yorumları nasıl?
    Orda söylenen parmak izi ve terden ekranın çok fazla etkilenmesi şeklinde....
    Ekran koruyucu olduğu için terleme mevcut. Ama dokunmatik de her hangi bir aksama yaşamadım hocam. Ekran koruyucu çıktığında yada farklı bir ekran koruyucu da nasıl olur bilemiyorum.
    Ekranın güneşte zorladığı doğru ama. Superamoled parlaklığı istiyor insan. Parmak izi konusunda şu an bir şey diyemiyorum hocam. Daha kurmadım bile. Şimdi kurup test ederim.

Ben üstünde gelen ekran koruyucudan oldugunu düşünüyorum ama işte eminde değilim ben aliexpresten sipariş edicem bakalım tabi ne zaman gelir oda ayrı mesele
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.