Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teknoseyir detaylı incelemesine bakabilirsin dostum dün yayınlandı

TeknoSeyiryoutube
    Realme 3 Pro İncelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=8EK8o6f0yKU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 17 Eylül 2019; 20:5:52 >
  • dranas kullanıcısına yanıt
    Çentikli kullanıyorum hocam. Çok da çentik denmez buna. Damla çentik olduğu için çok göze batmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran koruyucu işini nasıl hallederiz, yurtdışı sitelerden mi almamız lazım yoksa buna başka markanın uyar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frk_Plt

Ekran koruyucu işini nasıl hallederiz, yurtdışı sitelerden mi almamız lazım yoksa buna başka markanın uyar mı?
    Ekran koruyucusu kutudan takılı şekilde çıkıyormuş. ayrıca kutuda şeffaf bir kılıf mevcutmuş.

• dranas kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan telefon ile ilgili 2 büyük sıkıntı var,
    1) teknik destek kendileri ama, kendileri bunu ne kadar sürdürebilir? kaç kişiye satmayı planlıyolarda sadece kendileri teknik destek olucak?
    2) o uzun uçlu micro usb, zaten micro usb olması sıkıntı birde hızlı şarj için uzun özel uçlu lazım bu parça ne zaman herkes tarafından satılacak mesela, çünkü ortada kalsan kimseden bulabileceğin bir kablo değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy-Ghost

Şuan telefon ile ilgili 2 büyük sıkıntı var,
    1) teknik destek kendileri ama, kendileri bunu ne kadar sürdürebilir? kaç kişiye satmayı planlıyolarda sadece kendileri teknik destek olucak?
    2) o uzun uçlu micro usb, zaten micro usb olması sıkıntı birde hızlı şarj için uzun özel uçlu lazım bu parça ne zaman herkes tarafından satılacak mesela, çünkü ortada kalsan kimseden bulabileceğin bir kablo değil
    N11'de şarj aleti satılıyor ürünün.
    ama şarj aletiyle bitmiyor. diğer parçalarda sıkıntı yaşanabilir. sonuçta yaygın bir cihaz değil.

• Dün itibariyle yıldırım moru kullanmaya başladık.İlk izlenim olarak gayet olumlu diyebilirim. Xiaomi mi5 ten geçiş yaptığım için çok verimli bir kıyas yapamayacağım ama kamerası çok hoşuma gitti.Özellikle portre de ön kamera gerçekten etkileyici.Batarya için birşey söylemek henüz erken ancak dün ki kurcalama karşısında gayet güzel dayandı.Tek olumsuzluk bildirim ışığı olmaması gibi görünüyor şuan için.Birde şeffaf kılıf güzelliğini bozuyor kıyabilirsem kılıfsız kullanacağım :)

• mtek M kullanıcısına yanıt
    Teknoseyir deki incelemede ekranda parmak izi tutması konusunda farklı bir yorum getirilmiş.
    Kullanıcı arkadaşlardan konu hakkında yorumlarını rica ediyorum...
  • arkadaşlar merhaba,
    huawei p9 kullanıyorum, tam ekran deneyımı ve pil için bu modeli denemek istiyorum,
    kafamda bir kaç soru var,

-pil günlük kullanımda 1.5gun cıkar mı( oyun oynamadan, sosyal medya ve mail)
    -kamera, herkes cok övmüş ve sanırım su an kullandıgım huawei p9 ıle yaklasık degerler alabılırım
    -birde asıl soru huawei de sd karta maalesef uygulama yuklenemiyor sırf bu yuzden p9 u satacagım zira cok fotograf ceken ve muzık dınleyen bırısıyım, acacaba bu telefonda sd karta uygulama yuklenebılıyor mu? kullanan arkadaslar yazarsa ona gore alacagım, cok tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 18 Eylül 2019; 14:54:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackhammer

arkadaşlar merhaba,
    huawei p9 kullanıyorum, tam ekran deneyımı ve pil için bu modeli denemek istiyorum,
    kafamda bir kaç soru var,

-pil günlük kullanımda 1.5gun cıkar mı( oyun oynamadan, sosyal medya ve mail)
    -kamera, herkes cok övmüş ve sanırım su an kullandıgım huawei p9 ıle yaklasık degerler alabılırım
    -birde asıl soru huawei de sd karta maalesef uygulama yuklenemiyor sırf bu yuzden p9 u satacagım zira cok fotograf ceken ve muzık dınleyen bırısıyım, acacaba bu telefonda sd karta uygulama yuklenebılıyor mu? kullanan arkadaslar yazarsa ona gore alacagım, cok tesekkurler.
    Pil 1,5 günü çıkartır. Ama tam sonuç için 1,2 gün bekle bence.
    Huawei den çok daha iyi kamerası vardır , o kesin. Huawei imx 286 kullanıyor bu cihaz imx 519.
    SD karta uygulama yükleme, android sürümü ile alakalı. Güvenlik vb gibi durumlardan dolayı sd karta uygulama yükleme yok. Belki root atarak olabilir. Samsung s10 da alsanız mate 30 pro da alsanız aynı ama. 64 gb uygulama için yeterli sonuçta oyun oynamıyorsunuz. Müzik , video, fotoğraf içinde 64 gb SD kart alın. Sorun çözülür bence

• Holy-Ghost kullanıcısına yanıt
    Aliexpress den sipariş verilebilir, vergisi şuyu buyu derken 30,50 TL arası bir şey tutar.
    Yakın zamanda birileri illaki getirir ,getirmezse sorun değil. Teknoloji çağı, kapına kadar vergisiyle geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenedi

Pil 1,5 günü çıkartır. Ama tam sonuç için 1,2 gün bekle bence.
    Huawei den çok daha iyi kamerası vardır , o kesin. Huawei imx 286 kullanıyor bu cihaz imx 519.
    SD karta uygulama yükleme, android sürümü ile alakalı. Güvenlik vb gibi durumlardan dolayı sd karta uygulama yükleme yok. Belki root atarak olabilir. Samsung s10 da alsanız mate 30 pro da alsanız aynı ama. 64 gb uygulama için yeterli sonuçta oyun oynamıyorsunuz. Müzik , video, fotoğraf içinde 64 gb SD kart alın. Sorun çözülür bence

Alıntıları Göster
    Fiyatı ıraz daha düşer mi acaba diye düşünüyorum, sd karta program yukleme huawei sorunu sanıyordum demek tüm telefonlarda var bu durumda 64 yada biraz daha bekleyip hem ram 6gb olmasi icin 128gb modeli belki 2k altına iner, birde acaba telefonu tek elle kullanabiliyormusunuz, videolarda biraz zor gibiydi ama tam bilemedim birde acaba eylül ayı yeni modeller gelecek diyip beklemek mi mantıklı, ah keşke bu telefona bide lg deki gibi 32bit dac ekleseler tadından yenmez :)

• jackhammer kullanıcısına yanıt
    Sende haklısın kardeşim ama işte 1700 1800tl bu özellikleri bulmak bile çok iyi birşey bence :D
  • 1) vekab'ın sitesindeki telefon numarasına ulaşılamıyor. Arandığında herhangi bir ses çıkmıyor. Direkt arama sonlanıyor. Sebebi nedir?

2) 4040 mAh bataryası olan bir telefon Realme 3 pro. Fakat internette izlediğim karşılaştırma videolarında batarya performansı 3000 mAh performansı gösteriyor.
    Örneğin bataryası, Xiaomi Redmi Note 7'den hem işlemcisi, hem üretilme teknolojisi hem de bataryası daha üstün olduğu halde çabuk bitiyor. Bataryası 4040 mAh değil midir? Yoksa yazılımsal bir sıkıntı mı var telefonlarda? Bunun sebebi nedir?

3) Beşiktaş'taki yetkili servis binası fiziki olarak ne zaman açılacak?

Bu önemli soruların cevabını bilen var mı?
  • olcayyy O kullanıcısına yanıt
    Kardeşim o videolar eski ve eski sürümlerin videoları yazılımsal olması mümkün olabilir.Sana tavsiyem teknoseyir detaylı incelemesini izlemendir.
    TeknoSeyiryoutube
    Realme 3 Pro İncelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=8EK8o6f0yKU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 18 Eylül 2019; 20:38:1 >

• Merhaba Babam için meizu x8 ve bunun arasında kaldım forumda yazılanlar beni realme tercihi yaptırdı bugün gittigidiyor %4 indirim ve kk puanıyla 1680 TL'ye maal ettim siparişi verdim, x8in metal kasa olması bunun plastik olması acaba dayanıklılık için bir handikap yaratır mı?
    birde bu kablodan nereden bulabiliriz?
  • jackhammer kullanıcısına yanıt
    Belki düşebilir ama bu 100 lirayı geçmez. Bu işlemci ,bu kamera aralığı için normal denebilecek bir fiyat.
    Tek elle kullanamam hocam. Ekran büyük ve telefon biraz uzun. Ama tek el modu var.
    Beklerim derseniz bekleyin hocam, ama bu işin sonu yok. İşlemciyi süsleyip süsleyip, 1,2 kamera daha ekleyip yeni model diye satacaklar. Gelişen hiç bir şey yok aslında.
    Ben bu cihazda 32 bit dac falan değilde bildirim ışığı eksiği hissettim.

• aykutsahin_07 A kullanıcısına yanıt
    Öncellikle Hayırlı olsun. Bence dayanıklılık da çok fark yapmaz. Düştüğünde ikisinde de aynı risk, yani ekran kırılma riski var. Bu cihazda gorilla glass 5 var, meizu da yok. Ne kadar işe yarar tartışılır ama var işte.
    Kablo sadece şu an yurtdışında var. Belki oneplus aksesuarları satan yerlerde vardır. O da İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde bir ihtimal.

aliexpress.com
    US $4.27 |Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Cep Telefonu Kabloları'de Baseus kablo USB mikro usb Kablo Desteği VOOC OPFO 4A Flaş Şarj için OPPO Uyumlu 2A Şarj Samsung Xiaomi Redmi için mikro usb Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/4000048047699.html?mb=Ba26wp7ZpP9JXb0&srcSns=Copy%20to%20Clipboard&tid=white_backgroup_101&tt=sns_Copy&aff_platform=default&cpt=1568831245637&sk=sKJdkiw8&aff_trace_key=2580b70f609743848329435ec20d8b0d-1568831245637-04792-sKJdkiw8&businessType=ProductDetail&templateId=white_backgroup_101&platform=AE&terminal_id=9c437446b5b04f99b68b8f1ec840d667

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 18 Eylül 2019; 21:28:19 >

• Videoların yüklenme tarihi eski değil.1-2 aylık.
    Çok soru işaretleri var Realme 3 Pro'yla ilgili.
    Şarj kablosu bulmak mümkün değil mesela şu an...
    Bildirim ışığı büyük eksiklik.
    Telefon çerçevesinin plastik olması büyük sorun. Düştüğü anda pert demektir bu. Anında çatlar kulak hizasından o plastik. Alüminyum çerçeve şart.
    Özellikler çok iyi ama Türkiye'de sadece satılıyor olması sıkıntı. Bu riske girilmez şu an için. En az 1 ay beklemeli...
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.