Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ses açma kapatma tuşları solda olması hakkaten zorladı. Ama zamanla alışılır hocam. Batarya daha açılır bence. 4000 mah bu kadar çabuk düşmez. Ana ekranı power düğmesi yerine ekrana çift tıklayarak açma özelliğini aktif edebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gitti gidiyor indirimi ile
    redmi note 7 64gb 1616TL (tr garantili)
    realme 3 pro 64gb 1727TL

110TL fiyat farkı var sizce değer mi
  • emre8361 dedigi gibi gittigidiyor.com da şuan realme 3 pro 1727 TL almak isteyen varsa fırsatı kaçırmasın bence ^^

GittiGidiyor
    Realme 3 Pro 64 Gb Global Versiyon ( Eu 4gb+64gb ) - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/realme-3-pro-64-gb-global-versiyon-eu-4gb-64gb-478629286

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 16 Eylül 2019; 12:28:37 >

• Birkaç gün içinde yerli yayıncıların incelemesi geliyor. Çok böyle merak ediyorsan bekle derim. RN7 artıları var realme'nin de artıları var. Hangisi seni çekerse onu alırsın.
  • Performans olarak Realme 3 Pro daha iyi, kamera ve pil performansı için @Python hocamın dediği gibi inceleme videolarını beklemek daha doğru olur. Realme Türkiye'de yeni çıktığı için herhangi bir sorun yaşadığında İngilizce olan forumlara bakman gerekecek ama bu sorun zamanla giderilecektir. Onun dışında garanti konusunda çok bir beklentin olmasın gerçi Türkiye'de Apple dışında garanti işini doğru düzgün yapan firma yok.
  • Buradan alanlar sanırım bataryasını pek beğenmedi şuan aktif kullananlar ne der telefon hakkında birşeyler yazsanız çok güzel olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JokF J kullanıcısına yanıt
    Bence telefonu kullandıktan 1 hafta sonra bataryasının nasıl olduğu anlaşılır. 1-2 günde telefonun batarya performansını yorumlamak yanlış olur.
  • batarya yavaş şarj edilebiliyor mu?

eğer ayarı varsa ilk 5-10 şarjı %100'e kadar dolduracak şekilde yavaş şarj edilmesi batarya performansına olumlu katkı sağlayabilir.
  • İyi de hızlı şarj teknolojisinin mantığı şöyle zaten: %80'e kadar hızlı şarj sonrası yavaş şarj olur. Bu yüzden yavaş şarj etmenin mantığı yok, yavaş şarj etmek için başka adaptör alman gerekir.
  • %80 e kadar da olsa batarya çok ısınıyor tam oturmamış bataryanın ısınması zararlı olabileceğini düşünüyorum

Ben bugüne kadar tüm aldığım cihazlarda %10->%100 olacak şekilde ilk 10 şarjı özenli yaptım ve pil konusunda bugüne kadar çok şükür sıkıntı yaşamadım..fakat emin olduğum bir şey değildi, o nedenle "...sağlayabilir" dedim.fikir olması adına yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR-e -- 16 Eylül 2019; 16:24:5 >
  • Dediğiniz gibi ısınma bataryaya düşman yani ne kadar ısınırsa cihaz o kadar geç şarj olur. Eğer hızlı şarj diye bir şey ortaya atıldıysa buna bir çare düşünülmüştür diye ümit ediyorum. Ayrıca şunu da ekleyeyim: Bazı araştırmalara göre şarjı %20 ile %80 arasında tutmak batarya ömrünü uzatıyormuş, 2 yıl gidecek olan batarya 3-3,5 yıl gidiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13th Patronus

Dediğiniz gibi ısınma bataryaya düşman yani ne kadar ısınırsa cihaz o kadar geç şarj olur. Eğer hızlı şarj diye bir şey ortaya atıldıysa buna bir çare düşünülmüştür diye ümit ediyorum. Ayrıca şunu da ekleyeyim: Bazı araştırmalara göre şarjı %20 ile %80 arasında tutmak batarya ömrünü uzatıyormuş, 2 yıl gidecek olan batarya 3-3,5 yıl gidiyormuş.
    muhakkak düşünmüşlerdir ama ben firmalara güvenmiyorum.

bknz. "planlı eskitme"

cihazları belkide bu yüzden yekpare yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR-e -- 16 Eylül 2019; 16:48:4 >
  • Launcher değiştirmeden simge paketi değiştirmeyi bulamadım var mı yöntemi? Birde pil olarak ekran süresini bulamadım bu secenek farklı bir yerde mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Launcher değiştirmeden simge paketi değiştirmeyi bulamadım var mı yöntemi? Birde pil olarak ekran süresini bulamadım bu secenek farklı bir yerde mi?
    Hocam telefonla alakalı inceleme yazısı yazacak mısınız?
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Launcher işini bilmiyorum ama Gsam battery monitör ile ekran süresini vs takibini yapabilirsin.
  • Telefonun kendi gece görüşü leş, bu konuda oneplus dan destek almamışlar yada bilerek arada fark olsun diye böyle yapmışlar, gündüz resimlerini yarın çekeceğim.

İlk resim kendi kamerası gece modu, ikincisi gcam

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

• Bluetooth kulaklık performansı çok kötü, gerçi xiaomi cihazlar gibi, mi9 u da ben hiç beğenmemiştim bt kulaklık ses yüksekliğinde. Yarın normal kulaklık ile deneyeceğim.

• Selfie kamerasını oldukça beğendim, hatta oneplus 7 pro dan daha iyi. Yarın yine detaylı olarak bakacağım gcam ilede.

• Teknoseyir realme 3 pronun detaylı incelemesini yayınlamış izleyebilirsiniz arkadaşlar.

TeknoSeyiryoutube
    Realme 3 Pro İncelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=8EK8o6f0yKU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 16 Eylül 2019; 21:37:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Telefonun kendi gece görüşü leş, bu konuda oneplus dan destek almamışlar yada bilerek arada fark olsun diye böyle yapmışlar, gündüz resimlerini yarın çekeceğim.

İlk resim kendi kamerası gece modu, ikincisi gcam

Hocam hiç ışık almayan oda mı?

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.