Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gupta Information Systems in हिंदीyoutube
    Realme 3 Pro Durability Test | SCRATCH BEND WATER DROP | Gupta Information Systems | Hindi
    https://www.youtube.com/watch?v=PPQtYyP-9wY

• 100 tl lik kupon aldık siteye giriş yapılamıyor... bu firmaya güvenip telefon alanlara bravo diyorum daha müşteri hizmetleri bile yok
  • Batarya ne kadar gidiyor . Ekran süresi ne kadar alıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süreci takip ederseniz şimdilik resmi siteyle ve sosyal ağlarıyla bağlarının koptuğunu görürdünüz.

• akman7322 kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum 4000'in hakkını veriyormu acaba? ColorOs'da saf android gibi hemen hemen az yer diye düşünüyorum sorunsuz yazılım olucağını tahmin ediyorum miui gibi ıvır zıvır yoktur bence. Bende 8 liteyi verdim bunumu alsam garantisiz imei çakılmış mi9tmi bilemedim

• nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu en aktif kullananlardan birisiyim, oneplus 7 pro da 6 saat ekran süresi alıyorum max, mi9 da 5 saat civarı alırdım bakalım yarın elime ulaşsın paylasırım ama tahminim benim kullanımıma 6.30 saate yakın verecek, insan gibi kullanan 8 alır

• __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    O konuda emin değilim. Örnek bende sim kart takılı değil, %100'deyken şardan çıkardım 1,2 dakika içinde %99 oldu. Sonra oynamya devam ettim %96'a kadar seri bir şekilde düşmeye devam etti ama sonra baya bir süre öyle kaldı. Yazlımsal bir kaç problem var gibi.

Cihazı alanlara bir uyarı. Enes bey de söylemişti,kontrol ettim. BTK'da imei'ler hala kayıtlı gözükmüyor. O yüzden ben hala sim kart takıp aktif kullanamadım. Ne olur ne olmaz diye.
    Ek olarak cihazın hoparlör sesi yüksek. Ama çok fazla bass,tok bir ses falan beklemesin kimse. 3,5 mm kulaklık çıkışı bana biraz yetersiz geldi. Son kullandığım cihazlar; Sony'den iyi pocophone'dan kötü. Dolby atmos vb bir şey kurmak lazım. Yada çok daha iyi bir kulaklık almak lazım.
    Batarya konusunda daha önce de yazdım. Biraz beklemek lazım.Color os'da dediğinz gibi öyle çok fazla saçmalık yok. Üzerinde opera,facebook ve aqua mail diye bir email programı geliyor. Ama bütün saçma google uygulamaları malesef var.
    Cihaza entegre adım sayar da var.ekstra bir uygulamaya kurmaya gerek yok.
    Cihazda olmayan bir özellik hiç hoşuma gitmedi alt tarafta bulunan sanal navigsayon tuşları beyaz(gri gibi renk) ve siyah olmuyor. Bu da biraz zorluyor. Ayrıca ses açma kapama tuşları sol tarfata olmasıda beni hala zorluyor. Alışamadım hala.

9T'nin avantajı amoled ekran olması. Kemeralar aynı performası verir. Dez avantajı imei'nin rom arası geçişte uçması ve tek imei atılması.
    Bana çift hatlı cihaz lazımdı ve ben çok fazla rom'la oynayan biriyim. Haliyle ikide bir imei attırmam, yada atamam lazım dı. O yüzden bana uymadı.
    Karar sizin. Rom'lar arasında ikide bir geçmeyi seviyorsanız yada iki gün sonra çift hat lazım olur diyorsanız uzak durun. Yok sim kart takar işime bakarım diyorsanız 9T alın. Garantili 9t ile bu cihaz arasında 1000 TL fark var. Garantili 9t mi yoksa Realme 3 pro mu derseniz? kesinlike Realame 3 pro.
    Bataryadan korkmasam 9se alın diyecem çok dah iyi bir cihaz 1900-2000 Tl arasıda alınıyor. Çift imei kayıtlı. İmei uçam derdi yok. Kamera çok iyi.Şık çok kibar cihaz ama lanet batarya sorun.

Kemera testi Realme3 Pro ve Mi9t(k20)
    Camera Therapyyoutube
    redmi k20 vs realme 3 pro camera test comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=_nW8UIMx3BU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 15 Eylül 2019; 18:59:22 >

• cenedi kullanıcısına yanıt
    Şarj yüzdesinin ilk 10u öyle olabilir problem değil de kulak konusunu iyi demedin. Benim için önemli bir durum. Sony hangi modele göre iyi değil?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Valla hocam hani çok kötü değil ama çok da iyi değil. Malum bu biraz zevke göre değişen bir konu. Sony xperia xz premium'a nazaran çok iyi. Ama şimdi htc m7 var elimde ona nazaran zayıf kaldı. Ama iyi bir kulaklık bunu toröle edebilir.
    Ya şöyle örnek veriyim elimde kafadan bantlı bir panasonic kulaklık var. Youtube'den bir video açtık; Sony'de son sese açtığımda dışardan birisi bağararak konuşsa neredeyse duyardım. O kadar zayıftı. HTC'de son sese açtığımda değil dış sesi duymak,son ses yüksek geliyor rahatsız ediyor. Bunda ise ne rahatsız olursunuz nede dışardan gelen sesi duyarsanız.
    Yeni bir kulaklık alıp denemek lazım. Belki bende ki kulaklık zayıf kalıyor.
    Edit: Pocoohone vardı. O da çok iyidi. Ona nazaran da biraz zayıf. Ama dediğim gibi belki bu pocophone veya htc bu konuda çok iyi. Diğerleri zayıf. Bilemiyorum. Bu işin bir standartı yok çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 15 Eylül 2019; 19:10:51 >
    Durumu anladım, teşekkürler. YKB kampanyası olduğunda alacağım yine de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Üzmez, çözülmeycek büyük sorun değil bunlar. Küçümsenecek boş bir çin malı değil kesinlikle.
    Teşekkürler hocam herkes kamerasını vs övüyor mi8 lite sattım bu cihaz gözüme hoş gözüktü. Gcam inşallah bunada modlarlar note 7 kullanan arkadaşım var gcam ile harika çekimler yapıyor namusuz cihaz kendi kamera ve normal yazılımı çok sıkıntılı ama hiç hoşuma gitmiyor donanımın hakkımı veremiyordu. Karanlık mod vs var mı? Hoşunuza ne gitmedi acaba bu kısa sürelik kullanımınızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nediyonlasen -- 15 Eylül 2019; 22:31:18 >
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınız için sabırsızlanıyorum

Gece çekimleri ve ön kamera çekimleri gcam ile daha hoş gözüküyor.

Mi8 Lite'la bugün facebook'da çekilmiş resimler gördüm. Çok iyidi bence.
    Realme note3 pro, Note 7'den daha iyi fotoğraf çeker. Gcam portlanmış. Biraz denedim ama bana stock yazılım daha iyi gibi geldi.Ama ben tek sürüm denedim. Diğer sürümlerel de denemek lazım.

Xiaomi kendi yazılımı zayıf o yüzden gcam daha iyi performans veriyor.
    Realme 3 pro'da gece modu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenedi

O konuda emin değilim. Örnek bende sim kart takılı değil, %100'deyken şardan çıkardım 1,2 dakika içinde %99 oldu. Sonra oynamya devam ettim %96'a kadar seri bir şekilde düşmeye devam etti ama sonra baya bir süre öyle kaldı. Yazlımsal bir kaç problem var gibi.

Cihazı alanlara bir uyarı. Enes bey de söylemişti,kontrol ettim. BTK'da imei'ler hala kayıtlı gözükmüyor. O yüzden ben hala sim kart takıp aktif kullanamadım. Ne olur ne olmaz diye.
    Ek olarak cihazın hoparlör sesi yüksek. Ama çok fazla bass,tok bir ses falan beklemesin kimse. 3,5 mm kulaklık çıkışı bana biraz yetersiz geldi. Son kullandığım cihazlar; Sony'den iyi pocophone'dan kötü. Dolby atmos vb bir şey kurmak lazım. Yada çok daha iyi bir kulaklık almak lazım.
    nasıl yani ithalatçıdan diye satılan telefonların imei'leri kayıtlı değil? alıp almama aşamasındayken bunu öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler.

• Holy-Ghost kullanıcısına yanıt
    Kayıtlı hocam. Kayıtsız faturalı satma gibi bir imkanı olmaz. BTK'ya imei'ler iletilmiş ama BTK'da işler sanırım yavaş yürüyor. Haliyle kayıtların düşmesi zaman alıyor. 1,2 gün içinde BTK'da kayıtlar çıkar... Alacaksanız bu konuda tereddüt etmeyin. Yasal bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 16 Eylül 2019; 7:43:7 >
  • Nacizane hayatında ilk defa akıllı telefon kullanan birisi olarak telefonda gözüme çarpan tek eksiklik şarjın hızlı bitmesi.İlk günlerin etkisiyle mi öyle bilemiyorum ama belki de daha erken konuşmak için.Ha şarj nerdeyse %3 ten tam dolana kadar çok hızlı doluyor.
    Kamerası çok iyi.Ses düğmesinin solda olması eksiklik.Bildirim ışığının olmaması eksiklik.Ana ekranı açarken sadece sağdaki düğmeyi kullanmak eksiklik belki başka türlü açılır ben çözemedim henüz :) .Rahatsız edici mi değil.
  • rfssfr kullanıcısına yanıt
    Şarjın hızlı bitmesinden şikayetçi olmuşunuz kaç saat ekran süresi alıp bu kanıya vardınız saygılar hocam

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.