Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah, sağolasın.

Böylesi daha hayırlı oldu gibi, A50 almış oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline geçen yok mu hâlâ?

• Of çok uzun ya biri alıntılayıp özet geçebilir mi?
  • BU devirde 4GB ramli android telefon almak doğru değil.
  • iquique kullanıcısına yanıt
    Umarım iyi yapmışımdır hocam imei repair den korkuyorum ben onu hallettim mi tamamdır :)
  • samtual kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz aslında Realme Türkiye olarak getirilecekti fakat hala tam bilmediğimiz bir nedenden ötürü ithalatçı garantili şekilde getirildi aynı kişiler tarafından. Şu anda gg ve n11'de 4/64'lük versiyon 1800'e satılıyor fakat cihazı getiren kişi 1700'e havale ile bırakıyor. Özeti bu kadar fakat hikaye aslında çok daha uzun ve maceralı.
  • Realme xt bugun Himdistanda satisa sunulan modeli cok guzel ozellikleri ve fiyatiyla TL olarak 1250 tl civari orda ama bizde kaca gelir bakalim

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

• İyi de telefonun işlemcisi Snapdragon 710, hani 730, 740 falan da değil. Üstelik 4 GB da ram. Yukarıda bir arkadaş da demiş "bu devirde 4 gb ramli android telefon almak doğru değil" diye. Artık android'te bana göre de 4 GB ram ahım şahım bir şey değil ve zaman zaman yetmeyebilir durumda. Demek istediğim bu telefon bu niye kadar abartılıyor? Mesela bendeki Mi Note 3, Snapdragon 660'a ve 6 gb ram'e sahip. İşlemcisi 710 ile kafa kafaya hatta zaman zaman onu geçen bir işlemci. Bu telefonla aynı fiyatlara almıştım.

Bu durumda 1800 liraya, 2000 liraya 4 gb ramli ve SD 710'lu telefona sevinmek ve abartmak mantıksız değil mi?

Amacım Xiaomi fanboyluğu değil lafımı çarpıtmayın, sadece kendi telefonumun özelliklerinden örnek vermek istedim. Yeri geldiğinde hangi telefon uygunsa onu kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 13 Eylül 2019; 19:17:46 >
  • 660 710 la kafa kafaya işlemci mi? jsanlfasnvla what?
  • Sadece GPU 1.5 kat daha iyi.
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    1700 tl ye snapdragon 730 lu cihaz var mı da garantili biz bu cihazı alıyoruz? Zaman değişti 1500 tl ye snapdragon 660 lı 6 gb ram li telefon alınmıyor artık mi note 3 gibi, mi note 3 cıktıgı zaman efsane bir cihazdı hala da cok güzel bir cihaz nfc var bi kere, bugun neredeyse hiçbir orta seviyede nfc yok, mi note 3 dengi cc9 su an garantisiz 2200 e satılıyor global de degıl, yoksa xiaomi eskiden gercekten f/p bir markaydı

• Şarzı nasıl gidiyor. Ekran görüntüsü alabilir miyiz. Alanlar dan artıları eksileri ile inceleme bekliyoruz

• N11 de başka bir satıcı daha eklemiş. 1710 TL ye satıyor
    urun.n11.com
    Realme 3 Pro 64 Gb Global Versiyon Cep Telefonu - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/realme-3-pro-64-gb-global-versiyon-cep-telefonu-P377280098

• krkmz kullanıcısına yanıt
    1700tl ye almak isteyen alsın şimdi demi ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 13 Eylül 2019; 22:33:37 >
  • iquique kullanıcısına yanıt
    Her telefonda sorunlar oluyor. Xiaomi de dahil buna. Kimse telefona süper demedi zaten. Fiyat aralığındaki diğer cihazlara göre daha iyi olduğunu söylüyor herkes. Konuyu kirletmezsen seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixFlayingDragon

1700tl ye almak isteyen alsın şimdi demi ^^
    1810 değil mi oradaki linkde?
  • JokF J kullanıcısına yanıt
    Fiyatı değiştirmişler. İlk gördüğümde 1710 TL idi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JokF J kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşşm 1710tl yazıyordu degiştirmişler :(
  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    Evet bende baktım şimdi. Fiyatı değiştirmişler.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.