Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Reis senin yorumları arada takip ediyorum kullandığın cihazın iyi kötü kurcalamayı seviyorsun cihazın geldiği vakit bana bir karşılaştırma yaparsan sevinirim. 2000 altına kararsız kaldım açıkcası imei atılmıs mi9t var ama kafam karışık açıkcası birşey olsa satıcıları biliyonuz satana kadar iyi sattıktan sonra kı..cını dönüyorlar garanti iyi kötü olsa fena olmaz gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoseyir'den Murat Gamsız Realme 3 Pro'u önermiş. Haftaya incelemesi de geliyormuş.

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 14 Eylül 2019; 0:12:9 >

• Ekran keske amoled olaydı artık ips baydı

• cenedi kullanıcısına yanıt
    1 aydır realme 3 promu kullanıyorsun reis

• quote:

Orijinalden alıntı: devrimsel

Her telefonda sorunlar oluyor. Xiaomi de dahil buna. Kimse telefona süper demedi zaten. Fiyat aralığındaki diğer cihazlara göre daha iyi olduğunu söylüyor herkes. Konuyu kirletmezsen seviniriz.
    bu kibar mesajınız için tşk ederim. uyarınızı dikkate alacağım. iyi günler.
  • Mng kargo ile çalışıyor firma en yavaşları bugun bekliyordum ama pazartesiye kaldı maalesef, salı carsamba detaylı bir inceleme yaparım, gg den aldım enpara ile peşin fiyatına 6 taksit.

• Çok şükür cihaz geldi. İlk izlenim çok iyi. Havale ile 1700 TL'ye geldi. Kutudan Türkçe hiç bir şey beklemeyin. Şeffaf Kılıf çıktı ama sevmedim. Aliexpress'e müracaat şart.
    Kamera çok çok iyi, ama modlar arası geçişler biraz yavaş.
    color OS güzelmiş. Bilinen ama çok güzel özellikler var. Parmak hareketleriyle işlem yapmak gibi. Ekran kapalıyken c yazıyorsun kamera açıyor gibi. Bildirim çubuğuna alışmak lazım. Güncelleme geldi 408 mb.
    Şarj aleti ve kablo çoook iyi ama yedeğini bulmak lazım.
    Telefon büyükmüş yaa. Ben daha küçük bekliyordum.
    Batarya vb şeyler fotoğraf örneklerini 1,2 gün içinde paylaşırım.
    FM radyo var, Dolby atmos yok. Kulaklık kutudan çıkmıyor.
    Xiaomi deki gibi çağrıları kaydetme özelliği yok. İllaki dışardan program lazım o da pie de çok zor.
    Şarj aleti ve kablolunun resmini donanımhaberin muhteşem sunucuları(!) yüzünden atamıyorum.
    Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 14 Eylül 2019; 13:42:55 >

Hayırlısı olsun. Resim yükleme sıkıntısı içinhttps://hizliresim.com/ buraya yükleyin sonra direkt link'i alın o link'i [simage]BURAYA YAPIŞTIRIN[/simage] böyle de harici siteden linklerden resim ekleyebilirsiniz.
    Bununla uğraşmak yerine Donanım Haber mobil uygulamasını indirmek daha mantıklı. Yükle tuşuna basıp hızlıca yükleme yapabilir.
    Hayırlı olsun hocam. @cenedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    Problem resim sunucusunda öyle yükleyince de gene resim büyümüyor, resim bulunamadı diyor veya resim yok vs diyor. Bu aralar sitede baya sıkıntı var. Bu dediğim olay en eski kara düzen sıkıntısız sorunsuz.
  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    Pyhron kullanıcısına yanıt
    Uygulama ile deniyorum hocam.
    @13th Patronus @Pyhron ikinizede teşekkür ederim.Cümlemize hayırlı olur inşallah.
    Çektiğim resimleri yanlışlıkla gizledim. Bulamıyorum. Daha çok kullanıcı lazım.
  • Sanırım uygulama işe yarıyor.Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

Aklınızda olsun bu kablonun aynı özellikte olanını alın yani yedek olsun derseniz anca onlar hızlı şarj eder. Sıradan micro usb kablolarda yan yana koyun zaten uçlarına bakın bu daha uzun, onun da sebebi şarj için ek güç sağlıyor normal micro usb onu yapamıyor. Ha ama gene de istediğiniz micro usb ile şarj olur data aktarırsınız sadece hızlı şarj için aynı kablo ya da bu şekilde vooc teknolojisini destekleyen kablo lazım. Kalındır mesela adam boğarsın derler ya öyle bir kablodur. Pek eskimez evladiyeliktir. :) Kamera örneklerini merak ediyorum, kamera arayüzü pro modları falan nasıl ? her ayar açık mı ? uzun pozlama vs. vs.
    Hayırlı olsun herkes kamerasını övüyor yav garantisiz 9t ile bunun arasında kaldım pili hakkında bilgi verirsen ilerleyen günlerde sevinirim hocam

• O kabloyu nereden bulucaz ki hocam? Ben illaki yedek kablo isterim. İş yerinde falan lazım olur. Olmuşken de hızlı şarj eden olsun.
    Kamera kesinlikle çok iyi. Ai özelliği bu kadar mı güzel çalışır. Ağaç görüyor manzara, evdeyken iç mekan, hemen yakalıyor. En son pocopone ve Sony Xperia zx premium kullandım. Onlar bu kadar algılayamiyordu.
    Manuel modda çıkanlar aşağıdaki resimde var.

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )
    Konya'da bugün hava kapalı o yüzden çok resim ekleyemem.

• nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Pil konusunda şu an konuşmak için çok erken. Güncelleme,bir sürü program kurulumu, bataryanın açılması falan derken belki 1,2 hafta içinde belli olur. 9t de kağıt üstünde güzel cihaz belki kullanan arkadaşlar kıyaslama yapsa daha mantıklı olur.
    Pil ve ısınma konusunda bu cihaz hâlâ muamma.
    Bana biraz çabuk ısınacakmış gibi geliyor. Oyun oynamayı sevenler biraz daha beklesin. Ben oyun oynamadığım için çok yardımcı olamıyorum. Pubg de az ısınır gibi .

Türkiyede şuan için galiba yok. Aslında vooc teknolojisi oppo'nun ama onlarda getirmemişler.
    Gearbest
    Orijinal OPPO VOOC DL118 Mikro USB 7 Pimli Şarj Senkron Kablosu Hızlı Şarj - 1m | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/samsung-cables-adapters/pp_263177.html
    gearbest satıyor ama tabi yurtdışı.

Aliexpress'te var.
    aliexpress.com
    US $2.63 26% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Cep Telefonu Kabloları'de Mikro usb VOOC OPFO Kablosu Için OPPO R15 R11 R11s artı R19 R17 pro Hızlı Şarj R5 R8107 R8109 R7S R7 R7T r7 R9 R9s Artı 5V 4A AK779 Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/33022314398.html
    aliexpress.com
    US $4.27 |Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Cep Telefonu Kabloları'de Baseus kablo USB mikro usb Kablo Desteği VOOC OPFO 4A Flaş Şarj için OPPO Uyumlu 2A Şarj Samsung Xiaomi Redmi için mikro usb Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/4000048047699.html
    aliexpress.com
    US $3.94 21% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Cep Telefonu Kabloları'de Mcdodo mikro usb Kablosu 4A Flaş şarj VOOC OPFO OPPO R15 R11 R11s artı R17 Veri Kablosu Kablosu Şarj Için Samsung xiaomi Android Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/32953290778.html
    Ama tabi buna birde gümrük vergileri çıkacak falan e birde gelmesi nereden baksan 30 40 belki 50 günü bulabilir.

Beklemek lazım aksesuar vs getirirler inşallah. Bunu ithal eden arkadaşlara iletelim. Bende xz1 kullanıyordum yaklaşıkta 1 sene kadar kullandım. Kamerası sakattı, algılayıcı çok güzel harbi donanımdan 960 fps var ama sağolsun sony bey kısıtlamışta kısıtlamış sakat bırakmış. Realme ne güzel exposure şu bu her ayarı koymuş. A50 var şuan bende bunların hiçbirisi yok. Bakalım inceleme videoları vs çıksın bende olmadı satıp realme'e geçebilirim. Kamera beni a50'de çok sınırlandırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 14 Eylül 2019; 16:18:47 >

• Ohh fiyata bak. Türkiye de yoksa aliexpress e bakıyım. Ben bildiğiniz bir yer var mı diye merak ettim. A50 bir akrabama satın aldım o ara biraz baktım ama çok sevmedim cihazı. Konu sahibi olarak geçin bence de. A50'yle kamera, hız vs her türlü yarışır da, batarya, sıcaklık benim için de hâlâ soru işareti.

Aliexpress linklerini de ekledim bu arada,
    aliexpress.com
    US $3.94 21% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Cep Telefonu Kabloları'de Mcdodo mikro usb Kablosu 4A Flaş şarj VOOC OPFO OPPO R15 R11 R11s artı R17 Veri Kablosu Kablosu Şarj Için Samsung xiaomi Android Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/32953290778.html
    bu güzel duruyor. Geri bildirimleri güzel yorumlarda realme 3 pro da çalışır vs demişler sıkıntı yok. Bende a50'i samsung dedik amoled ekran dedik işte ekrandan parmak izi var dedik pili de iyimiş dedik vs. vs. yok 3 tane kamerası falan ki yalandan 3 tane, geniş açı dediği kamera çok kötü sulu boyadan farksız. Algılayıcısını araştırıyorsun ana 25 mp kamerası var güya da bir bakıyorsun çoğu üretici ön kamerası yapmış bu algılayıcıyı samsung arka ve ana kamera yapmış. :) Bakalım incelemeleri gelsin merak ettiğim konular var çünkü alanları yorumları vs çok önemli öyle satıp geçerim.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.