Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iquique

kardeşim Mi A3'e bahane buldunuz da, sizin cihaz Mi 9T karşısında da yeniliyor. Fark yiyor. Batarya performansı rezalet. Bilmeden almayınn şu cihazları

Alıntıları Göster
    Niye aynı youtube'a realme pro 3 camera yazıp diğerleriyle olan kamera farkından bahsetmiyorsun? İşinize geldiği gibi değerlendirme yapmayın şu telefonları. Belki o test'te cihazda eski rom var. Üzerine güncelleme geldi düzeldi. Yada xioami'de yük altında çekirdeklerin kırpılmadığına ne kadar eminsin? Mi a3 dediğın cihazın kamera kıyasalaması var youtube'de bir incele yaa.
    Hadi onuda geçtim ne yaparsan yap, Realme 3 pro ile 8,10 saat ekran görüntüsü aldığını, 9T'de 10-12 saat aldığını varsayalım. Günün sonunda sen mi9T'yi,bende realme 3 Pro'yu şarja sokacağız.S onuç değişmiyor. Kusura bakma ama ben + 1100 TL'yi sokaktan toplamıyorum. Kıyas yaptığın cihazla bu cihaz arasındaki 1100 TL ne olacak?
    Cihazlar gelmeden, incelenmeden şu konuyu baltalamayın lütfen. Forum içinde xiaomi bölümü var. Orada ghosst screen, 10 watt'lık adaptör ve popup kamerayla boğuşan insanlara yardımcı olun bence.
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 13 Eylül 2019; 14:40:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cenedi

Niye aynı youtube'a realme pro 3 camera yazıp diğerleriyle olan kamera farkından bahsetmiyorsun? İşinize geldiği gibi değerlendirme yapmayın şu telefonları. Belki o test'te cihazda eski rom var. Üzerine güncelleme geldi düzeldi. Yada xioami'de yük altında çekirdeklerin kırpılmadığına ne kadar eminsin? Mi a3 dediğın cihazın kamera kıyasalaması var youtube'de bir incele yaa.
    Hadi onuda geçtim ne yaparsan yap, Realme 3 pro ile 8,10 saat ekran görüntüsü aldığını, 9T'de 10-12 saat aldığını varsayalım. Günün sonunda sen mi9T'yi,bende realme 3 Pro'yu şarja sokacağız.S onuç değişmiyor. Kusura bakma ama ben + 1100 TL'yi sokaktan toplamıyorum. Kıyas yaptığın cihazla bu cihaz arasındaki 1100 TL ne olacak?
    Cihazlar gelmeden, incelenmeden şu konuyu baltalamayın lütfen. Forum içinde xiaomi bölümü var. Orada ghosst screen, 10 watt'lık adaptör ve popup kamerayla boğuşan insanlara yardımcı olun bence.
    saygılar

Alıntıları Göster
    nerede +1100 lira? 2200 liraya kayıtsız alıp kullanabilirsin. bu şekilde kullanan binlerce insan var. hem Realme'nin resmi bir garantisi henüz yok. şimdilik garantisiz satılan 9T'lerden bir farkı yok.

• iquique kullanıcısına yanıt
    Değil mi tek imei, rom çaktığında uçan imei, ghost screen ve popup kemrası hala sorun çıkartan cihaza 2100 vererek mi?
    Yapmayın lütfen.
    İkigün sonra devlet operatörle anlaşıp 3310 imei'siyle 4,5g bağlantı yapanları uçurduğu günleri de göreceğiz.
  • quote:

hadi MiA3 ün ekranına bahane buldunuz, peki ya buna ne diyeceksiniz? Mi 9T (K20) karşısında da batarya olarak çok ama çok kötü bir performans ortaya koyuyor.

bu cihazı almayı düşünen varsa sakın bataryası için almasın hüsrana uğrar.
    İyi de dostum mi 9t ekran gene amoled nasıl olacak bu iş ? bu cihazın hani böyle tam rakibi diyeceksen redmi note 7 dengi cihazlar rakibi anca o kadar. Kimide pil biraz daha iyi kiminde işlemci daha iyi kiminde ekranı parlaklığı daha iyi vs. vs. vs. bu farklar olur. Benim arkadaşta zenfone max pro var 5 bin mah pilli adam bütün gün pubg oynuyor, 10 saate yakın oyunu oynuyor yetmiyor powerbank takıp devam ediyor. Hani bu birazda kullanıma bağlı birşey. Ha kimisi var aynı cihazı 3 gün şarj etmeden kullanıyorum diyor.

• quote:

Değil mi tek imei, rom çaktığında uçan imei, ghost screen ve popup kemrası hala sorun çıkartan cihaza 2100 vererek mi?
    Yapmayın lütfen.
    İkigün sonra devlet operatörle anlaşıp 3310 imei'siyle 4,5g bağlantı yapanları uçurduğu günleri de göreceğiz.
    o dediğin kolay kolay olmaz. imei atmanın bir sınırı yok ki. istediğin kez imei atabilirsin.

o değil de siz kendiniz bu telefon için çok övücü şeyler yazıp merakımı cezbettiniz. e bir inceledim bazıları şişirme. özellikle bataryası kötü. zaten ne kaaa ekmek, o kaaa köfte.
  • Siyah rengi de gelecek mi acaba ?
  • Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

Bu arada realme 3 pro için Android 10 sürümü 2020'nin ilk çevreğinde geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 13 Eylül 2019; 15:12:16 >
    Çok kolay olur hocam. Sen cihazı açtığında operatöre giden bilgilerle o kadar basit olur ki anlatamam... Yeterki devlet istesin.
    Batarya neye kime göre kötü. 9se'ye bakarak şahane batarya, mi max3'e bakarsak ölü batarya.
    Abi ben bişey demiyorum. bak 48 megapikselli Sony imx586 kullanan cihazlarla aradaki farka. Bu ekmeğe bu köfte yeterli.
    Verdiğin para 1700 TL. 2 yıl öyle yada böyle garantili. En kötü ihtimal bir tüketici hakem heyeti güvencen var.
    Çok hızlı dolan bir bataryan var. ve yine söylüyorum en baba cihaz olan mi9'u da günün sonunda şarj edeceksin. haa senin falzdan verecek 1000,2000 TL'en varsa hiç durma mi9 al hatta iphone 11 al.

Ben cihazı 1 aydır araştırıyorum. Önceki mesajlarım da da belirttim, çok iddealı bir şekilde söylüyorum şu anda bu paraya alınacak en iyi garantili cihaz bu. Not:Realme'nin ortağı,satıcısı yada reklam danışmanı değilim. Asgari ücretin biraz üstünden çalışan bir tüketiciyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 13 Eylül 2019; 14:59:39 >

• Konunun ilk trollü de hayırlı olsun bakalım.@iquique
  • quote:

Orijinalden alıntı: JokF

Konunun ilk trollü de hayırlı olsun bakalım.@iquique
    yok be hocam ne troll'ü. realme 3 pro sadece dediğiniz kadar iyi değilmiş bunu söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JokF

Konunun ilk trollü de hayırlı olsun bakalım.@iquique
    Son da olmayacak. Xiaomi'ciler tek tek dökülür yakında buraya. (pocophone, mi5s, mi note3 ,mi6 pro kullandım bana sarmasalar bari...)
  • herhalde bi üretici bu telefondan üretiyor, markalar da alıp üzerine isim yazıyor...

hepsi birbirinin aynı bunların.
  • quote:

Son da olmayacak. Xiaomi'ciler tek tek dökülür yakında buraya. (pocophone, mi5s, mi note3 ,mi6 pro kullandım bana sarmasalar bari...)

Alıntıları Göster
    hocam Xiaomi'ye BMW 320 dersek, Realme'ye de Opel Astra diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 13 Eylül 2019; 15:6:45 >
  • quote:

nerede +1100 lira? 2200 liraya kayıtsız alıp kullanabilirsin. bu şekilde kullanan binlerce insan var. hem Realme'nin resmi bir garantisi henüz yok. şimdilik garantisiz satılan 9T'lerden bir farkı yok.

Alıntıları Göster
    Mağdem fark yok, sana göre yok. E sen niye poco f1'i gittin n11'den 2500 tl'e yakın fiyattan aldın ?

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )
    https://forum.donanimhaber.com/gitti-gidiyorda-poco-f1-2438-tl--136644061#136650315 Niye doğubankta veya facebooktaki çincilerden içine imei'i atılmış garantisizi biziz kardeşim dedikleri ve en az 500 600 700 lira ucuza satılanları almadın da gittin n11'den aldın ?

Xiaomi ye Astra de Realme ye dacia falan de , xiaomi kim Bmw kim , bunuda senin hayal edemeyeceğin kadar xiaomi cihaz kullanmış biri olarak söylüyorum , son kullandıgım xiaomi cihazda Mi9 du.
    Google amca: "BBK Electronics" search....

Sonuç: Oppo‎; ‎Vivo‎; ‎Realme‎; ‎OnePlus‎.... vaaaayy

Sizi buraya alalım: https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-pocophone-f1-ana-konu-ilk-mesaj-guncel--134616373-4#135156104
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcunFix

Mağdem fark yok, sana göre yok. E sen niye poco f1'i gittin n11'den 2500 tl'e yakın fiyattan aldın ?

https://forum.donanimhaber.com/gitti-gidiyorda-poco-f1-2438-tl--136644061#136650315 Niye doğubankta veya facebooktaki çincilerden içine imei'i atılmış garantisizi biziz kardeşim dedikleri ve en az 500 600 700 lira ucuza satılanları almadın da gittin n11'den aldın ?

Alıntıları Göster
    kardeşim ben Poco'yu ocak ayında 2400 liraya aldım. o zaman imei repair vs yoktu.

"mağdem" nedir? Madem yaz güzel Türkçemizi katletme

• Ben daha fazla uğraşamam. Ayda 4,5 cihaz çıkarttığı için güncelleme alamayan xioami'ciler, ekranı sarı sarı olduğu için gelenlerle dolacak burası. Konu sahibi sizsiniz,top sizde.
  • quote:

Ben daha fazla uğraşamam. Ayda 4,5 cihaz çıkarttığı için güncelleme alamayan xioami'ciler, ekranı sarı sarı olduğu için gelenlerle dolacak burası. Konu sahibi sizsiniz,top sizde.
    dakka bir gol bir, Realme'nin ilk defosunu ortaya çıkarttım diye bir taşlamadığınız kaldı. daha durun hele bir kullanmaya başlayın, burası çok eğlenceli olacak.

3000 mAh'lik bataryayı, 4035 diye satmışlar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Büyük harfle başla ve önceki hatalarını düzenle sonra bana dersini verirsin. Bak 3 dk araştırdım neler çıktı altından, zorlasam daha neler neler çıkar allah bilir İmei repair işi olsa ne olur olmasa ne olur ? çift simli zaten, 120 gün birini 120 gün ötekini kullanırsın o vakte kadarda repair zaten çıkar. Çinci hasandan tonla alan tanıdıklar var. Hani sen diyorsun ki '' ya benim dediğimi yapın, yaptığımız yapmayın '' gitmişsin 2500 lira vermişsin telefona sırf demişsindir aman bir garantisi olsun da ortada kalmayalım. Bakayım mı eski mesajlarına ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 13 Eylül 2019; 15:27:10 >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.