Şimdi Ara

Realme 5 Pro 128 GB (Realme Türkiye Garantili)- 1699 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
16.393
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hacı1992

Hocam bu Meizu değil. Karıştırdınız galiba. Realme güncelleme konusunda iyi diye biliyorum. Hani en azından veriyor. Misal bu cihaz için de yazılmış. Android 10 alacakmış.
    Kaç aydır Android 10 kullanıyoum ama ne farkı var 9'dan anlamadım

• Redmi Note 8 den ne artısı var ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt
    İşlemcisi güçlü baya note 8'e göre. Ayrıca IMX 586 sensör var telefonda bu fiyata daha iyisi yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    Realme 3 pro o.

Realme 5 pro da 6/128gb versiyon yok zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Realme 3 pro o.

Realme 5 pro da 6/128gb versiyon yok zaten.
    Evet attığım linkler 3 proymuş. 5 pro diye aratınca onlar çıktı hiç bakmadım bende. O zaman hepsi 4gb demekki.Eskisinde 6 ramle getirip şimdi yeni sürümünde 4e düşürmek de saçmaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 21 Ocak 2020; 17:54:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Peki 6 veya 7 tane en az 250 mb önbelleği olan uygulama açın da görelim ben yorumu samsung,xiaomi, Huawei ve oppo yu kullanmış olarak yazdım 3 gb ram ile neyin kafasını yaşıyorsunuz
    7 tane 250mb önbellekli program ismi alabilir miyim adam 11000 verip iPhone alıyor Instagram WhatsApp kullanıyor genel olarak insanların yaptığı bunlar ha ekstra birşeyler kullanıyorsa bilinçli kullanıcıdır ona da ne alacağını biz söylemeyelim

• Şaomi bir yerlere geldi artık bunlar iş yapmaz fazla

• Güzel fiyat.
  • Kıyaslama yapacaklar daha düşük ya da aynı fiyatlı cihazla kıyaslarlarsa mantıklı olur. 1600 e daha iyisi yok gibi. 6gb olsa zaten yanan fırsat olurdu bencede. 10 nm cpu çok iyi.

Markayla ilgili Erdi bin video çıkmış yeni.

Donanım Haberyoutube
    Rekabet artıyor: realme telefonlar Türkiye'de
    https://www.youtube.com/watch?v=1WtUdgGceJs&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: Yousuf27

3gb Sony Xperia z2 ile oyunlar hariç 0 kasma yaşıyorum insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen

Alıntıları Göster
    Android 7 ya da 8 kullanıyorsanız söylediğiniz doğru lakin android 10 ve üzeri için artık 4 gb ram bile yetersiz kalıyor

• Ben aldım. N11'den kupon puan vs. 1616'ya geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadima

Android 7 ya da 8 kullanıyorsanız söylediğiniz doğru lakin android 10 ve üzeri için artık 4 gb ram bile yetersiz kalıyor

Alıntıları Göster
    Valla android 6 kullanıyorum o gün p30 lite kurulumu yaptım ekstra çok fazla özellik göremedim ha ben root attım biraz görsellik falan kattım telefon taş gibi maşallah benim görüşüm amiral gemisi kullanın hangi marka olursa olsun bir sürü düzenleme yama çıkıyor xda gibi forumlarda

• Zaten android 8 den sonrası bitti,görüşme kaydını bile yasakladı google artık.. marketteki uygulamalar le çalışmıyor 9-10 da artık..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratozgulz kullanıcısına yanıt
    Xt hakkinda ne dusunnuyorsun baskan. Xt mi yoksa mi note10 mu?

• Saticilarin hepsi ayni kisi bilginiz olsun arkadaslar.

• Işlmcileri 712 bunların... Ederi bu mudur bilemedim. Meizu fiyatları daha rekabetçi gibi geldi.

• hyhelvaci kullanıcısına yanıt
    XT, mi 9 lite'ın muadili. Mi note 10 her anlamda daha iyi telefon. Realmenin alınabilir telefonları 3 pro ve 5 pro. Diğerleri çok pahalı. XT'nin ederi 2200-2300.

• metbey M kullanıcısına yanıt
    Realme yazılım güncellemesi veriyor hocam, bir nevi redmi gibiler. 5 pro rekabetçi bir cihaz sundukları özelliklerle.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.