Şimdi Ara

Realme 5 Pro 128 GB (Realme Türkiye Garantili)- 1699 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
16.387
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ben mi yanlış anladım bu telefon açılışa özel olarak 1699 TL'ye satılmıyor muydu? Bu fiyat için belirli bir stokları veya zaman sınırı vardı muhtemelen onu doldurdular gerisini de bu fiyattan satacaklar. Satarlar satamazlar bilemem ama ben hiç bir yerde hep 1699 TL'den satılacak diye görmedim. Neyin tartışmasını yaptığınızı gram anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 25 Ocak 2020; 20:32:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz P.tesi yeniden Kampanyali Fiyattan satisda olacakmis.RealmeTurkiye kendi Instagram sayfasindan belirtti.İlgililenenler P.tesiyi bekleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldsoundman -- 25 Ocak 2020; 21:14:54 >
  • meızu 16xs, samsung oled ekran, 6gb ram ve sd675 le bu telefonu bitirir.
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Meizu bu yazılım sorunu ile kafalarda soru işareti bıraktı.

• Alanlar memnun mu cihazdan? Özellikle arayüz ve az ışık kamera performansı nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oldsoundman

Cihaz P.tesi yeniden Kampanyali Fiyattan satisda olacakmis.RealmeTurkiye kendi Instagram sayfasindan belirtti.İlgililenenler P.tesiyi bekleyebilir.
    Şuan Hepsiburada uygulamaya özel 1699 olmuş. Artısı ne var

• quote:

Orijinalden alıntı: Vefa1453

Şuan Hepsiburada uygulamaya özel 1699 olmuş. Artısı ne var

Alıntıları Göster
    yarından once pastayı toplayim demis HB

• Alan arkadaslar kamerasi nasil günduz gece örnek fotograf atabilir mi oppo reno 2z ile ayni mi.

Navigasyonu nasil oda onemli benim icin incelemelerde değinilmiyor.

Bi kac günlük kullanim yorumunu merak ediyoruz

• tayfun91 T kullanıcısına yanıt
    Kamerasını Reno 2Z ile karşılaştırmak yanlış olur. Ön ve arka kamera olarak Reno 2Z kendi fiyat segmenti içerisinde en iyilerden. Realme 5 Pro'nun ön kamerasını beğenmedim. Arkasındaki ana kamerası 1700 lira fiyat bandını düşünecek olursam iyi diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healthypatient -- 26 Ocak 2020; 13:55:22 >
  • healthypatient H kullanıcısına yanıt
    Eminmisin Hocam?
    Cihazlarin uzerindeki tüm lensler ayni.
    Sayet birebir karsilastirma yaptiysaniz Psikolojik olmasin?

• healthypatient H kullanıcısına yanıt
    Diyafram acikligi haric arka ayni lens. Reno2z nin ön kamera lensine ulasamadim ama ayni duruyor oda.

Tabi kısmışda olabilirler oppo daha ust segment olsun diye. Magazada karsilastirmak lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun91

Diyafram acikligi haric arka ayni lens. Reno2z nin ön kamera lensine ulasamadim ama ayni duruyor oda.

Tabi kısmışda olabilirler oppo daha ust segment olsun diye. Magazada karsilastirmak lazim
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/200715-202888/realme-5-pro_oppo-reno2-z/

Herşey ayni,
    Oppoya bu kadar para verilmesine anlam veremiyorum

• arkadaşlar bunun pili samsung j7 pro ya göre nasıl? onun pili çok iyiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Mi 9T kullanıyorum. Kardeşim için Realme 5 Pro aldık. Telefon geldiğinde üstünkörü bir karşılaştırma yaptım. Teker teker resimleri çekip bilgisayar üzerinden karşılaştırma yapmadım tabi ki. Realme 5 Pro'nun ön kamerası fark edilebilir derecede daha kötüydü Mi 9T'ye göre. Arka ana kamerası ise iyiydi. Ama Mi 9T'den iyi diyemem. İkisinin de kendi kamera uygulamaları için konuşuyorum. Kamera yazılımı olarak Google Kamera kullansam muhtemelen ikisinin de kalitesinde artış olur. Resimleri çekip bilgisayar üzerinden karşılaştırsam sonuç biraz değişebilir belki.

Reno 2Z'ye gelecek olursam Mi 9T'yi almadan önce çok fazla araştırma yaptım. Reno 2Z'nin kamerası Mi 9T'den de daha iyiydi. İnternet üzerinden karşılaştırma videoları izledim. Onun haricinde teknoloji marketlerine gittiğimde inceledim.

Sensör meselesine gelirsek piyasada birçok telefon IMX586 kullanıyor. Ama internetten karşılaştırma videolarını izleyecek olursanız hangi birisinin kamerası aynı kalitede çekiyor ki? Reno 2Z ile Realme 5 Pro'nnun diyafram değerleri farklı. Belki aradaki fark bundan kaynaklanıyor olabilir. Tabi en önemlisi yazılım farkı var.

Ben telefon alırken Realme 5 Pro piyasada olsaydı aradaki fiyat farkını düşünecek olursam kesinlikle şu anki fikrim bu telefonu almak yönünde olurdu. 800 lira fark aradaki özellik farkı için çok fazla çünkü. İkisi de aynı işi görüyor ne de olsa.@tayfun91 @edarguner

• Yorum icin teşekkürler :) fiyat farkina degmez bencede ama hanima iphone 11 almaktan kurtulmak icin reno2z almak gerek demek. Kamera cok önemli

• Cihazı 2 gündür kullanıyorum yeşil modelini aldım.Cihaz oyundayken evet güzel şarj yiyor ama günlük kullanımda baya başarılı.Müzik internet film vs gibi.Ayrıca baya oyun denedim yüksek grafikli çoğu oyunu indirip denedim kasma yaşamadım.Sadece pes 2020 de en yüksek ayarlara alınca hafif kasma yaşatıyor.Kamerasını daha test etme şansım olmadı dışarıda bir kaç fotoğraf çektikten sonra izlenimleri paylaşırım.Bir kaç arkadaş takılıyor vs gibi yorumlarda bulunmuş ama elimdeki cihaz hem çok hızlı hemde takılma diye birşey yaşamadım.Cihaz mart sonuna doğru sanırım Android 10 güncellemesi alıcak.COLORS 7 ye geçicek diye bekliyordum ama Relame UI kendi arayüz birimiyle devam edicekmiş diye yazılar dönüyor ortalıkta.Denemeden bilemeyiz iyi mi kötü mü.Cihaz ses, ekran süresi, hız ve güç bakımından ben yeterli buldum (fiyatına göre) ama genel anlamda pil süresini uzun kullanımdan sonra yorumlamak daha doğru olacağını düşünüyorum.1699 TL YE telefon alıyorsunuz ve çoğu kişi amiral gemisi performansı bekliyor bu da ayrı bi ironi zaten.Bence bu fiyatta orta üst segmentte şu an en iyisi Realme 5 pro.Redmi note 8 pro(2.300 tl ) almaktan vazgeçmiş biri olarak gayet mennunum.Mediatek işlemci asla bir snadragon değil...Hem hız yönünden hem de performans yönünden.Unuttuğum atladığım birşey varsa sorabılırsınız elimden geldiğince cevaplarım iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 27 Ocak 2020; 12:20:31 >

• n11 den kuponla 1.654,00 TL ye kardeşime aldık. Bu fiyata özelliklerine göre gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garfield.es

valla arkadaşlar şöyle bir baktım da
    redmi note 8 den nesi daha iyi diyenler olmuş

bildiginiz gibi kamera kalitesi sadece mp değil
    iphonedaki 12 mp kamera zoom aramazsan 108 mp mi note 10 dan daha iyi çekiyor

bu telefonun kamerası Sony Exmor Sensör (IMX586)şöyle anlatayım
    xiaomi mi 9 pro da bu sensörü kullandı
    xiaomi için amiral gemisi kamerası yani bu sensör orta seviye kamerası değil
    büyük ihtimalle redmi note 8 prodan da daha iyi kamera performansı verir bu telefon

işlemci desen 712 nin antutu puanlarına bir bakın 665 ten çok daha iyi bir işlemci
    redmi note 8 prodaki işlemci puanlarını almasada oyun performansı tutulan bir işlemci
    mediatek te hala stabilite ve ısınma sorunları olduğu söyleniyor

sonuç olarak redmi note 8 den kamera ve işlemci olarak çok daha iyi
    sadece 200 lira pahalı
    ben bu telefonu redmi note 8 proya bile tercih ederim çünkü rn8 pro baya kalın ve ağır
    büyük bataryanın hakkını veren bir pil performansı yok işlemciden dolayı

f/p değerlendirmesinin yeni kralı bu telefon arkadaşlar
    not:rn7 kullanıcısı ve xiaomi fanı olarak yazdım bunları
    daha önce yazmıştım redmi note 8 prodan bile daha iyi kamera performansı verir diye
    dxomark incelemiş redmi note 8 pro yu verdiği puan foto 87 genel 84 tekrar ediyorum 84
    gm9 pro bile 90 puan aldı dxomarktan

realme 5 pro da Sony Exmor Sensör (IMX586)var
    bu telefon mi 9 da var 115 foto 99 video genel 110 puan almış (optik görüntü sabitleyici yok)
    k20 pro da var 108 photo video 89 almış genel 102
    Asus ROG Phone II foto 97 video 92 genel 95 almış
    bu puanlar optik görüntü sabitleyicisi olmayan telefonlar değerlendirildi
    yoksa bu sensör ile 117 oppo reno 10x 114 puan almış oppo 7 gibi telefonlarda var

yani belli ki real me 5 pronun kamerası redmi note 8 pro dan bariz daha iyi
    epey de farklı değer yazılsa da kendi sitesinde %90 ekran oranı diyor vs vs
    işlemcisi de 712 ile gayet iyi puanlar almış
    daha önce söylenenin aksine radyo varmış telefonda

valla bu fiyatta işlemcilerin artık fark yaratmadığı ortamda redmi serisinin patlamasının nedeninin bu fiyatlara sunulan kamera performansı olduğu göz önüne alındığında
    bu fiyatlara yeni kral gerçekten real me 5 pro olmuş
    anneme a2 lite babama mi a3 kendime ve eşime rn7 kız kardeşime rn8 aldırmış biri olarak
    şu anda telefon alcak olsam kesinlikle realme 5 pro alırım aldırırım

• garfield.es G kullanıcısına yanıt
    RADYO VAR ZATEN
  • Selfie kamerasının kötülüğünden bahsedilmiş. Samsung A7 (2018) ‘e kıyaslayabilecek bir babayiğit var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.