Şimdi Ara

Realme 5 Pro 128 GB (Realme Türkiye Garantili)- 1699 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
16.387
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kutudan kulaklık çıkmadığı hali hazırda başka kulaklık da bulamadığımdan deneyemedim malesef.
  • Bence amoledden, ips e geçilmez..mercedesten inip vw ye binmek gibi bişey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • healthypatient H kullanıcısına yanıt
    Yükseleceği söyleniyor ancak ben cihazın fiyatının artık bu şekilde olacağını düşünüyorum,uükselse bile düşecektir..zira bizim millet bugün 1700 e gördüğü cihazı yarın 1900 e asla almaz,öyle ki bu hafta xt modelinde yaptıkları hatayı da bi daha yapmazlar muhtemelen..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Bence amoledden, ips e geçilmez..mercedesten inip vw ye binmek gibi bişey
    Valla hocam, İkisininde birbirine üstünlükleri var.
    Mesela Açılı bakıldığında Amoled Beyazlarda Maviye dönüyor. Güneş Altında Amoled daha soluk.
    Ips evet daha cansız renkler sunuyor ama çok daha parlak.
    Diğer şeyler ise, 128Gb+ çift Simde Sd Card desteği cezbediyor.
    Mi9T'de kullandım ebatlarından dolayı tekrar Mi9se'ye döndüm,Bu biraz daha küçük olsymış düşünmezdim hiç. Mi9se de bataryadan dolayı değiştirme isteği. Birde tabiki Fiyat
    Biraz önce Yurt dışı Videoları inceledim, Kamera gerçekten çok iyi işler çıkarıyor. Özellikle Stabilizasyon konusunda Eis ,Ois gibi işlev görüyor ( Yazılım iyi)
    Ayrıca Geniş açı kamerası 8Mp olmasına rağmen, Mi9Lite, Mi8Pro ve A3'den çok daha iyi.( Mi9se ve Mi9T gerisinde)

• Bende sipariş verdim. 50 TL n11+50 TL kişiye özel maxi puan ve 33 TL çek kullandım. 1566 TL geldi. İnş memnun kalırım.

• Bende düşünüyordum bunu ancak android one çok benziyor yazılımı,nerdeyse aynı,o yüzden vazgeçtim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Bende düşünüyordum bunu ancak android one çok benziyor yazılımı,nerdeyse aynı,o yüzden vazgeçtim..
    Ben bugün teknoloji marketlere düştüyse bir inceleyeceğim yazılımı, Miui'de kullandığım kritik özellikler var, onlar varsa alabilirim.
    Bende n11 den alırsam 1650 ye falan geliyor . Epey uygun

• Marketler de xt modeli var sanırım,bu arada eis 1080p 30 fps imiş,videolarda gördüğüm..

• Evet diğer modeli var ama ölçüler ile arayüz sanırım hemen hemen aynı.
    Eis 30fps'de var evet ama çok iyi çalışıyor. Bendeki Mi9se ile aynı lense sahip ama bende eis bu kadar iyi çalışmıyor.

• Hocam bende ips ekran kullanıyordum son telefonuma kadar. Amoled başka bu dünya karanlıkda verdiği derin siyahlar, batarya tüketiminin çok daha verimli olması, güneş altı görülebilirlik ve kontrast çok başarılı onu söyleyebilirim.

• Cihazın arka kamera çıkıntısı çok fazla yahu..tasarımı beğenmedim.
    Bide googlenın artık yasakladığı görüşme kaydına bir çözüm bulabilen var mı,android 9 da itibaren kaldırdılar o işi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 23 Ocak 2020; 19:11:41 >
  • painkiller26 P kullanıcısına yanıt
    Lgv30, Mi9t, Mi9se Kullandığım Amoled ekranlar.
    Mi6 ve Meizu X8 ise Ips.
    Tabi kullanım alışkanlıkları ve tercihlere söz edemem ama benim için siyahtan öte Gün ışığında parlaklık ve görünebilirlik çok daha fazla önem arzediyor.
    Ayrıca her zaman telefona dik bakamıyoruz, Amoled'in en büyük handikapı renk bozulması ( Mavilik ve yeşillik)
    Bu beni özellikle V30'da çok rahatsız etmişti ( Belki Oled olmasından dolayı ) ama diğer Amoled cihazlarımda da farklı açılarda renk bozulması az da olsa mevcut, doğası gereği.
    Ama Ips'de buna rastlamadım.
    Yine tekrar ediyorum, Amoled veya Ips'in birbirleri karşısındaki üstünlüklerini tartışmıyorum

• Kişisel kullanım tercihidir saygı duyarım. Benim kullandığım cihaz s8 plus ekranında açılı olarak bakıldığında renk kaypı solma vs. yok. Xiaomide veya diğer markalarda kullanmadım hiç amoled. Samsung gerçekten amoled ekran konusunda çok başarılı.

• rommy6719 kullanıcısına yanıt
    50tl n11 kaynağı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

50tl n11 kaynağı nedir?
    1200/33tl N11 kuponu, 50 TL n11 maxi puan , 50 TL kişiye özel maxipuan uyguladım

• Arkadaslar bende indirim bitmeden alayim diyorum. Ama renge karar veremedim herkeste mavi var yesil alayim diyorum ama pek mi cirtlak alan arkadaslar bir bilgi verebilir mi?

• Benim telefon da geldi. Çocuğa almıştım. Eski telefonda minecraft oynayamıyordu AR desteği olmadığı için. Geldiğinden beri oynuyor. İnceleywmwdim gerçi tam ama çocuk çok mutlu oldu. Bence yeter. :)

• painkiller26 P kullanıcısına yanıt
    Evet Samsung zaten Amoled'in babası, dolayısıyla kendi cihazında veya S8 den sonraki panellerde olmayabilir. Ama eşimin a8 var, O da amoled ekran, onda da renk kaymaları mevcut açılı bakarken.
    Sorun yok hocam, dediğim gibi benim için farketmiyor çokda, Yanık oluşmasın, Ghostscreen olmasın varsın Ips varsın Amoled olsun.
    Amoledin kendine has aslında en önemli tercih sebebi şu sıralar, ekrandan parmak izi renklerden öte kanımca
    Bu arada bu cihazın en önemli öne çıkan özelliklerinin başında Ufs2.1 geliyor ayrıca. Mi9se'de farkını hissedebiliyorum.

• Fiyat 1899 oldu.

• An itibariyle gg n11 ve hepsiburadda satistan kaldirildi.sanirim 1899 olacak. 1 saat once aldim iyi oldu bu

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.