Bildirim
REALME 6 PRO #ANA KONU (41. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bildirim ayarlarında en üstteki seçenek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Swiftkeyquote:
Orijinalden alıntı: jugador07
3. Parti uygulama mi o klavye? Standart klavyede boyle bi sikinti yasamadim ben.
Dün sadece ek bilgileri temizleyim derken tüm telefonu sildim yanlışlıkla. İşte yoğunken yapayım dedim bir kapandı tel açıldı bomboş. 1 gündür uğraşıyorum uygulama kurulumu ile 😠
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andios -- 3 Ağustos 2021; 7:52:52 >
Aslından iyi olmuştur hocam bende 11 den sonra hard reset attım otomatik döndürme saçma çalışıyordu şimdi düzgün çalışıyor. İyi olmuş diyebiliriz
Öyle tabi ama iş için aktif kullandığım bir telefon. Android 11 ile gelen klonlama işini ciddi ciddi incelemek lazım.quote:
Orijinalden alıntı: JustNaiR__Aslından iyi olmuştur hocam bende 11 den sonra hard reset attım otomatik döndürme saçma çalışıyordu şimdi düzgün çalışıyor. İyi olmuş diyebiliriz
"Sadece sistem ayarlarını sıfırla" işlemini mi yapacaktınız hocam?
Evet onu yapacaktım talihsizlik oldu.quote:
Orijinalden alıntı: duwar
"Sadece sistem ayarlarını sıfırla" işlemini mi yapacaktınız hocam?
Kişiselleştirmeye yazı tipi değiştirme gelmiş ama nasıl değiştirileceğini bulamadım. Bilen var mı? Bir de kilit ekranındaki saat küçülmüş gibi. Kilit ekranına da özelleştirme gelmeliydi. Realme'ye yazarım ama çok dikkate alacaklarını sanmıyorum. Daha bir sürü eksik var zaten.
Theme store olmadigi icin islevsiz sanirim orasi.
Büyük ihtimalle
-
Oo.. Bana gelen birşey yok. Sıraya girdik bekliyoruz bakalım.
Güvenlik yaması yok neyi düzelttiler göremedim test eden olursa paylaşırsa sevinirim bu kadar kısa sürede 2 güncelleme verdiğine göre bişey vardı
-
Tema mağazasının apksını buldum ve yükledim, tema uygulanırken hata veriyor ama yine tema uygulanıyor, duvar kağıdı, yazı tipinde vs. sıkıntı yok, isterseniz indirme linkini paylaşabilirim.
Sana zahmet olmazsa alabilir miyim?
Buyrun hocam, buradan ben beta olanını indirdim, indirmek için realme ile alakalı applerin paylaşıldığı telegram grubuna yönlendiriyor, oradan app marketi de indirdim, sorunsuz çalıştı.
https://realmetimes.com/realme-theme-store-8-1-0-update-download/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X