Şimdi Ara

Realme 7 ANA KONU (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
8
Favori
56.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu servisler hep aynı anakarta sıvı girdimi direkt değiştirelim diyorlar aynı taktik çok okudum. Çalısmada aksaklık var mı bakmazlar. Aynı eşkilde ekran kırık olsa yollasanız batarya bozuk diye, ekranı bahane eder yapmazlar vs vs. Türkiyede servisler böyle maalesef. 21 iş gününü geçtiği için thh iadesi sıkıntısız olur diye düşünüyorum.. Ben tam saymadım ama siz hesap edin hocam kaç işgünü oldu vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 10 Haziran 2021; 20:27:48 >
  • Sıvı girdi mi direkt anakart değişimi istiyor bu servisler kitlemek için bilmeyene. Ödediğiniz tutarın iadesini aldınız mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar birkaç gün önce Realme 7;satın aldım ikinci el şarj cihazı ve faturasını nı daha sonra Pazartesi vereceğini söyledi telefoncu Biraz önce gittim aldım şimdi resmini de paylaşacağım şarj cihazı kutunun içinden çıkan mı kendileri öyle söylediler Ama ilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum
    Realme 7 ANA KONU

• galiba satılmıyor servislerde var.

• Onderahmed kullanıcısına yanıt

Aynısı değil dostum. Kutudan çıkan şarj aletinde realme yazıyor. Oppo ibaresi bulunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onderahmed

Arkadaşlar merhabalar birkaç gün önce Realme 7;satın aldım ikinci el şarj cihazı ve faturasını nı daha sonra Pazartesi vereceğini söyledi telefoncu Biraz önce gittim aldım şimdi resmini de paylaşacağım şarj cihazı kutunun içinden çıkan mı kendileri öyle söylediler Ama ilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum
    Realme 7 ANA KONU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Onderahmed kullanıcısına yanıt

Yok hocam içinden çıkan değil hatta bu 18watt yavaş doldurur 30watt içinden çıkan.

• Sevindim hocam.

• Haziran ayı da bitecek. Hâlâ android 11 yok ortada.

• Ben sevdiğimi beklerken bile bu kadar beklemedim.Bu android 11 ne zman gelecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fatihgökçe kullanıcısına yanıt

fiyasko resmen. Birde bazı kaynaklar bu cihaz realme uı 3 alıcak android 12 tabanlı diyor. İnanasım gelmiyor acıkası. Muhtemelen haftaya haziran güvenlik yaması gelir 1 2 ay daha geçiştirirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 25 Haziran 2021; 15:28:24 >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Valla bu telefonun emsalleri aldı hep güncellemeyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

Bu telefonu almayı düşünüyorum, uzun süredir kullananların yorumunu merak ettim. Oyun vs oynamam, kamerası da önemli değil. Aynı anda bir çok uygulama açabiliyorum, bu yüzden ram bunu kaldıracak büyüklükte olması lazım ve benim için önemli olan diğer bir konu da uzun süre ilk günkü performansına yakın performans gösterebilmesi. Özellikle uzun süre sonra takılma vs oluyor mu, batarya durumu ne oluyor, kronik bir bozukluk çıkıyor mu?

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.