< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Realme 7 ANA KONU (45. sayfa)
-
-
Betaya bir güncelleme daha geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Türkiye versiyonuna gelen a.88 güncellemesini kurmadım. Acaba android 11 geldiğinde bunun yerine direk onu kurabilir miyim yoksa önce bunu sonra 11i mi yüklemek gerekecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
realme turkiye sitesine eklerse direkt kuruluyor sanırım. OTA Beklersen a88i kurman lazım.
-
realme ekibi güncellemenin resmi olarak dağıtımını duyurdu bugün dün başlamıştı. 2 3 gün içinde avrupaya açılır o sırada bizim için de açılıyor.
-
-
-
Evet sorunları görmek üzücü. Realme 7 proya ayın 7sinde başlamış yeni ülkemizde açıldı. 7icin bu günlerde çıkar diye düşünüyorum. En geç ay bitmeden gelir sanırım.
Sorun çıkan tek tük telegramda gördüm. Bazıları format sonrası düzeldigini söylemiş. Ben güncelleme sonrası temiz bir kurulum yapıp yoluma devam edeceğim.
Hindistan sürümüne nasıl geçebilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
facebooktan takip ediyorum. Realme 7 pro ve 6pro için açık güncelleme. 7 için hala çıkmadı. Kendilerince bu tr ekibi strateji mi yapıyor anlamadım. Hindistanda herkese açık güncellemeler haftalardır.
-
-
-
Hocam selam, aynısı oluyor bende de. yeşil açma kırmızı kapatma küçük ikonlar geliyor. O ikisinin ortasına bastığımda büyük ekran olarak arama ekranına dönüyor
hade hayırlı olsun😉
-
Merhabalar. Telefonumu bu son gelen guncellemeyle beraber hizli sarj ozelligi resmen bitti. En cokta hizli sarj olmasini seviyordum. Ne yapabilirim yardimci olabilirmisi iz?
Telefonu resetleyip tekrar deneyebilirsiniz, eğer yine olmazsa android 10 sürümünü indirip telefonu eski sürüme döndürebilirsiniz.
PUBG Mboile de vs sıkıntı yok ama clash oryale clash of clans gibi oyunlarda ses kayması fps drop yasıyorum. Oyun alanı denen köşedeki zımbırtıyı açınca düzeliyor drop birazcık ama sonra başlıyor. İlginç her oyunda olmuyor.
-
Şarj Bi tık hızımı gidiyor yoksa banamı öyle geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: brs17Telefonu resetleyip tekrar deneyebilirsiniz, eğer yine olmazsa android 10 sürümünü indirip telefonu eski sürüme döndürebilirsiniz.
Teşekürler cevabınız için Resetledim. Değişen bişey olmadı. Boşu boşuna şimdi tekrar uygulamaları ayarları kurmakla uğraşacaz. Hindistan sürümüne geçelim belki o iyidir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X