< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Realme 7 Lansmana Özel (2999 TL) (3. sayfa)
-
-
Parasına göre dolu ve güzel gözüküyor, anlamayan adam alıp kullanabilir tabi yazılım konusunu hiç bilmiyorum onu kullananlar yazsın.
Ufak not: Çinli arkadaşlara önerim bu sönük cansız ekranlarla, takoz ve ağır tasarımlarla hiçbir yere varamazsınız ağalar.
Apple'a karşı Android tarafının en ama en güçlü tarafı Super, Dynamic vs. Amoled'tir, yaptığın her şeyde önce onu güzel görmen en önemlisidir, diğerleri sonra gelir. 999 cugulayt ram 999mp 99tane kamera 9999mAh batarya doldur doldurabildiğin kadar ama boş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Kasım 2020; 3:13:24 > -
İşin komik tarafı nfc yüksek ihtimal var zaten.quote:
Orijinalden alıntı: Ben sero
Nfc ne arkadaş. Masaüstü bilgisayarda ve telefonda var. Bir kere kullanmadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mediatek'in Dimensy serisini kullansalar tercih edilirdi de G serisine para veresi gelmiyor insanın.
-
6 ve 6 pro arası bir cihaz olmuş. Alternatif olmuş ancak çoğu özellikte 6 pro bunu geçiyor. Bana göre sd720g helio g95'den daha iyi bir işlemci biri 8nm diğeri 12nm. Bazı cihazlar var antutu'da daha yüksek skor dahi alsalar oyunlarda stabillik sunamıyorlar. Bu yüzden antutuya fazla bakmamak lazım. Marka ve yazılım kalitesi olarak oppo dan farkı yok yani başarılı. Xiaomi cihazlarda gelen reklam ve blootware yazılımlar bu cihazda pek yok ve çok fazla güncelleme alıyor. Devamlı yeni şeyler ekleniyor. 7 pro kullanıyorum markayı öneririm.
-
evet çöp işletim sistemi güncellemeleri berbat ,4 gb ramlı telefon bile gogleden sayfa açarken kasılıp duruyor
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
evet çöp işletim sistemi güncellemeleri berbat ,4 gb ramlı telefon bile gogleden sayfa açarken kasılıp duruyorKatılmıyorum. Bizde 5 pro var ve baya akıcı ve sorunsuz. Düzenli güncelleme de alıyor. Ama ana sürüm geçişlerinde temiz kurulum yapmak şartıyla. Genelleme yapmamak lazım.
Dimensity ile gelseydi LCD ekranı hoş görülebilirdi 5G desteği sayesinde ama bu haliyle değmez gibi..
-
oppo coloros varken iyiydi bu sistemi kullanıyor diye aldık ama değiştirdi ,bide androidi yükseltince cihaz tuhaf bişey oldu 4gb ram forumda sayfa açmaya bile yetmiyor formatladım yine aynı sonra sıkıldım çocuklara verdim
Opponun işletim sistemine çöp diyende ne biliyim
Nanometre bazında haklısınız ama g95 daha iyi bir işlemci.Bu zaten bütçe dostu oyun telefonu olarak çıktı.Sorun olacağını sanmıyorum.
Efsane cuma bu hafta mi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
realmeninki çöp
27 Kasımdaquote:
Orijinalden alıntı: Dehşetengiz
Efsane cuma bu hafta mi
nfc ve infrared daima kullandığım teknolojilerdi, yeni cihaza neden koymazlar ki.
nfc ve ir olsaydı direk alrıdım
-
Nfc var diyorum kimse inanmıyor.Yabancı kaynaklarda belirtilmiş.IR ise xiaomi hariç yok gibi bişi.quote:
Orijinalden alıntı: StaNOnEnfc ve infrared daima kullandığım teknolojilerdi, yeni cihaza neden koymazlar ki.
nfc ve ir olsaydı direk alrıdım
quote:
Orijinalden alıntı: Severus_Snape
Nfc var diyorum kimse inanmıyor.Yabancı kaynaklarda belirtilmiş.IR ise xiaomi hariç yok gibi bişi.
Alıntıları Gösterkardeşim yok.
global versionda zaten yok da asia versionu için "Yes (Indonesia only)" olarak belirtiliyor.
burada görüldüğü üzere pro versionda var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaNOnE -- 19 Kasım 2020; 4:10:37 >
-
Yav attığın Realme 7 globale ait ve ordada nfc yes diyor.Keza incelemesini okursan yine nfc var diyor.quote:
Orijinalden alıntı: StaNOnEkardeşim yok.
global versionda zaten yok da asia versionu için "Yes (Indonesia only)" olarak belirtiliyor.
burada görüldüğü üzere pro versionda var
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet bende araştırdım var.quote:
Orijinalden alıntı: Kampec
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X