Şimdi Ara

Realme 7 Lansmana Özel (2999 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
7.173
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .Eray.

orta segmentte POCO ve Diğerleri  

Yine bir xiaomi fanboyu daha bir bitmediniz.Ne alaka şimdi bu? Konu fırsat konusu sizin ki ise tamamen kendinizi tatminle alakalı.Ben size söyliyim yaşınız veya beyin yaşınızla doğru orantılı böyle küçük şeylerle kendinizi tatmin etmeyi acilen bırakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Bir arkadaşa Realme 6 aldık ama işlemciden kaynaklı olduğunu düşünerek arayüzünde menü geçişlerinde akıcı, tam verimli göremedim. Yine de fena cihaz sayılmaz. Belki düzeltmişlerdir bu gibi durumları.
    Hayret belki kullanımla alakalıdır.Zira böyle bir sorun 2020 cihazında olması çok düşük ihtimal.Bu işlemci g90t deki sorunlardan arındırılmış.Misal ısınma ve batarya performansı büyük anlamda iyileştirilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Servisine kvk bakıyormuş.
    Tam bir çöptür kvk, delta , teleservice kadar çöp.
    Garanti olayı o kadar mühim değil bu tür cihazlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Servisine kvk bakıyormuş.
    Tam bir çöptür kvk, delta , teleservice kadar çöp.

Çöp servis listesine genpa yıda ekleyiniz lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipte kalalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: zamazingosTr

Bu mesaj silindi.

Aynen katılıyorum.

2010 da amoled ekranlı samsung focus kullanıyodum.

• Almayin kardeşim. Koru körüne demiyorum. Mediatek işlemci var. İleride güncelleme sıkıntısı yaşarsınız. Benden demesi.

• onlarca android telefon kullandım realme kullanınca androide töbe ettim en çöp marka

• quote:

Orijinalden alıntı: zamazingosTr

Bu mesaj silindi.
    Hem amoled hemde bu özellikleri o fiyata bulunmayacağınıda bilmen gerekir.Kaldı ki amoled olupta 60 hz kullanmak yerine 90 hz ips daha tercih edilesi.Bunu şu yüzden diyorum amoledin siyah derinliği ve bataryaya olumlu etkisi dışından bir özelliği yok.Bunun batarya performansı çoğu amoledi tokatlar.Yenileme ve örnekleme hızıda yüksek.Öyle kötü bir panelde kullanılmamış.Yani bu bir sebep olmamalı.Teknik servisi daha ucuz.Güneşten kaynaklı sorunlarıda bulunmaz.Asıl 2020 yılında 60 hzlik ekran alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Severus_Snape -- 17 Kasım 2020; 23:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Almayin kardeşim. Koru körüne demiyorum. Mediatek işlemci var. İleride güncelleme sıkıntısı yaşarsınız. Benden demesi.
    MediaTek o eskisi gibi değil.Güncelleme işi firmada bitiyor.Realme kullanıcılarına güncelleme veren bir marka.Hem zaten çoğu cihaz android 10 olarak çıkıyor.Diğerleri 11i dağıttımı sanki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

onlarca android telefon kullandım realme kullanınca androide töbe ettim en çöp marka
    Realme mi çöp?

• 7 Kasım'da hepsiburada'dan realme 7 pro alındı 3599'a ayın 20'si olacak göndermiyorlar. Amazon'dan şaşmayın

• Severus_Snape S kullanıcısına yanıt
    Redmi not8 proya bildiğim kadarıyla güncelleme gelmeyeceği aciklanmisti hocam. Bunun üzerinden söylüyorum. Yazılım desteği kısıtlı oluyor genelde. Ha güncellemeyle işim olmaz diyen adam varsa fiyatı da uygunsa alabilir tabi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Redmi not8 proya bildiğim kadarıyla güncelleme gelmeyeceği aciklanmisti hocam. Bunun üzerinden söylüyorum. Yazılım desteği kısıtlı oluyor genelde. Ha güncellemeyle işim olmaz diyen adam varsa fiyatı da uygunsa alabilir tabi.
    Realme 6ya 2021de android 11 geleceğini açıklamış firma.Ona gelirse bunada gelir.

• Severus_Snape S kullanıcısına yanıt
    Takvime almislarsa ve gelirse firma için büyük bir artı olur bu. Diğer türlü millet hep önyargılı bakacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nfc ne arkadaş. Masaüstü bilgisayarda ve telefonda var. Bir kere kullanmadım.

• Ben sero B kullanıcısına yanıt

boş ver kardeşim kullanmadıysan senin için önemli bişey değil demektir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.