Şimdi Ara

★ Realme 8 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
19
Favori
31.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Global rom gerekiyor olabilir çağrı kaydetme için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JustSayWin J kullanıcısına yanıt

Yok hocam bizimkiler zaten global bana Endonezya yada Hindistan rom lazım. Bu romları yada başka bir rom atan var mı cihaza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sudafed kullanıcısına yanıt
    Valla telegramda custom rom atan bol bayağı, yerel yükleme yoluyla android 11 indian rom atabilirsiniz ama fingerprint sensörü falan çalışmıyor nfc çalışmıyor.

• Arkadaşlar bendede realme 8 var geçen sene temmuzda almışdım. Otg USB dönüştürücü aldım ayarlardan otg de aktif ettim ama telefon okumuyor flash bellek felan takınca. ama başka bir telefona takınca direkt okuyor deniyem varmı acaba desteklemiyormu acaba telefon anlamadım

• erdo6262 E kullanıcısına yanıt
    Telefon destekliyor otgyi bir sıkıntı yok bende

Aga benim kafa yeni aydı, bizim cihazlar hem trde üretiliyor hem de romu tr. Global romda realme apps yok, googla arama gibi google uygulamaları var stok olarak

İşte bu yüzden Endonezya rom lazım bana.Hem Realme app var hemde arama kaydetme var.Fakat nerede ve nasıl yapılıyor hiç bilgi yok.

Realme firmware sitesi var

• ★ Realme 8 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

Bizim telefonun sarj süresi muazzam.Bu testide hazırlıksız yaptım birde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çiğküfte Ç kullanıcısına yanıt
    Burda bayağı iyi almışsın nasıl oldu bu

Pil Performansını Maximum Yapma

Ayarlar > Pil > Gelişmiş Ayarlar > Optimize Edilmiş Bekleme > Ultra Bekleme Modu > Açık

Ayarlar > Pil > Gelişmiş Ayarlar > Performans Modu > Performans Arttırması Yok > Açık

Ayarlar >Pil > Gelişmiş Ayarlar > Optimize Edilmiş Gece Sarjı > Açık

Ayarlar > Pil > Gelişmiş Ayarlar > Uygulamayı Hızlı Dondur > Dilediğiniz Uygulamaları Dondurun

Daha sonra bildirimler kısmından gene önemliler hariç hepsini kapatın.Uygulamalar bildirim göndermek için bile aktif olmasın.Ekran amoled olduğundan sürekli koyu mod da kullanın.Uygulamaların içerisine tek tek girip koyu temayı aktif edin.Duvar kağıdını animasyonsuz siyah ağırlıklı seçin.Ekran parlaklığını elle ayarlayın otomatikte sensörler çalışır.AOD kullanacaksanız enerji tasarrufuna alın.Ekran çift tıklamayı kapatın.Süper güç tasarrufunda veya güç tasarrufunda kullanın.

Güç tasarrufu hariç hepsini uyguladım.Çift tıklama açık, AOD kapalı kullanıyorum.Parmak izi daima açık.

Hazırlıksız diyince ben zaten bunları düşündüm bunlar olmadan nasıl bu süreyi aldı diye :D. (Bazı) uygulamaları otomatik optimize etmek en çok işe yarayanlardan birisi bu arada, pil tasarrufu açık kapalı pek farketmiyor gibi.

Hazırlıksız diyince %100 sarj edip günlük kullanımımı düzenlemedim.Rastgele kullanım senaryosundan çıkardım bu sonucu.İçerisinde film, oyun, müzik, 4.5g, sosyal medya vesayre herşey var.Eğer dikkatli kullansaydım muhtemelen 15. saati görürdüm.Telefonun sarjı gerçekten çok iyi gidiyor.Ne zaman prize taktığımı unutuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 21 Nisan 2023; 13:36:41 >
    Orası doğru ben de hatırlamıyorum ne zaman şarja taktığımı, %10 civarı olunca takıyorum

Bir ara gaza gelip gt2 proya geçsem mi diye düşünmedim değil.Ama ana konusunda ki şikayetleri ve pil performansını görünce aman kalsın dedim.Elimdekini değiştirmeye yönelik sebep bulamıyorum.Bu telefon sarj süresiyle mest ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Güç tasarrufu kapalı
    Konum açık kalmış, kullanmadım ama
    Uygulamaları optimize etme veya dondurma ayarı ayarlı değil.
    Performans modu> akıllı performans modunda
    Çoğunlukla youtubeda, sonra Instagramda(ama chromedan girdim), biraz da coc wp falan takıldım normal.
    Instagrama normal uygulamasından girsem muhtemelen çok daha fazla şarj yerdi.

★ Realme 8 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

Edit: aod kapalı, çift tıklamayla açma kapatma kapalı. Ekranı kaldırınca uyandır açık, yüz kilidi kullanıyorum çoğunlukla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustSayWin -- 22 Nisan 2023; 0:30:45 >

• Uğur da harbi haklıymış, bugün kızılayda 5-6 telefoncu gezdim. Adamlara realmeye kılıf var mı diyorum, yok diyorlar. Daha 1 tanesi modelini sordu:d onda da yokmuş bu modele uygun. Nette satılıyor sadece kılıf harbiden

• Arkadaşlar merhaba realme 8 kullanıyorum. Güncel telefon. Ancak dikkatimi ceken bir sorun var. O da şudur 2.4 ghz wifi ağına ilk bağlandığında cihaz wifi sinyalini dalgalı alıyor düşüyor çıkıyor 50 mbps İnternet hızını 7 8 10 mbps değişken olmak üzere hız alıyor. 5 6 dakka sonra ise dalgalanma duruyor full çekiyor. Full hızıda alıyor. 5 ghz bağlantısı ise hiç bir gecikme dalgalnma ve kayıp olmaksızın baglaniyor
    Sizde de varmi bu sorun yazimsal birşeye benziyor. Cihazı sıfırladım düzelmedi genede...

• Merhaba ,

Bugün Realme 8 ime nisan güncellemesi geldi , 330 mb civarı .

Bu arada bunu satıp samsung M23 Alsam pişman olur muyum? Tema yüklenmiyor realme ye

• Sultan Yavuzz kullanıcısına yanıt
    Ekran TFT lcd ya, iyi bakmak araştırmak lazım ben bir şey demeyeceğim. Bana da geldi c17 güncellemesi yaptın mı sen nasıl?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.