Şimdi Ara

★ Realme 8 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
20
Favori
30.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paravese

Hocam yeni cihazınızı güle güle kullanın inşallah. Siz kılıf konusunda çeşitliliği seviyordunuz sanırım. Realme 8 kılıflardan satmak isterseniz ilanlarınızı bekleriz. :)

Teşekkür ediyorum ama Realme 8 kılıflarını maalesef satamam ☹️ çünkü o telefonu anneme verdim kullansın diye (gerçi alışamıyorum diyor ama 🤣) Ama aldığım kılıfların linkini atabilirim ona göre bakarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 22 Mart 2023; 10:47:14 >
  • GoveNEX G kullanıcısına yanıt
    Amoled yanığı ekranda oluşan bir şey sanıyordum ekran görüntüsünde çıkıyor muymuş ya :)

• JustSayWin J kullanıcısına yanıt

Tabii cikmiyor da ben oluşan yeri tarif etmek amaciyla o goruntuyu yolladim. Sizde de o yerde var midir diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoveNEX -- 22 Mart 2023; 12:30:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Photoshop mu yaptın bayağı gerçekçi olmuş, geçmiş olsun bu arada asla yaşamak istemem

Bende yok ya ben orta parlaklıkta kullanıyorum genelde

• Bayagi uzun sure parlakligi full acarak kullandim. Ondan oldu herhalde. Bakalim garantiye yollayacagim en kisa zamanda. Umarım çözerler daha cihazı alalı 1 yıl bile olmamışken kötü oldu

Çözerlerse buraya yaz da diğer arkadaşların da haberi olsun

• Arkadaşlar merhaba arkadaşımdan aldım telefonu ekran koruyucu yoktu taktırdım yeni. Parmak izi kararsız çalışıyor acaba ekran koruyucu kalın mı geldi çünki nette fln pek bu konuda şikayet eden görmedim. Yada hızlandırmanın kararlı olması için yapılması gerken bişey var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

Arkadaşlar merhaba arkadaşımdan aldım telefonu ekran koruyucu yoktu taktırdım yeni. Parmak izi kararsız çalışıyor acaba ekran koruyucu kalın mı geldi çünki nette fln pek bu konuda şikayet eden görmedim. Yada hızlandırmanın kararlı olması için yapılması gerken bişey var mı?
    Ekran koruyucu hayalet ekran koruyucu ise ondandır

• Yok hocam normal koruyucu hoş telefoncu orda kesip yaptı hazır olan markalı bir koruyucu değil acaba onunda etkisi var mı. Sanki korucu yokken çok kısa denedim gayet iyidi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

Yok hocam normal koruyucu hoş telefoncu orda kesip yaptı hazır olan markalı bir koruyucu değil acaba onunda etkisi var mı. Sanki korucu yokken çok kısa denedim gayet iyidi.

Hayalet ekran koruyucusunda parmak izi çalışmıyordu kendimden biliyorum ama normal ekran koruyucuda sorun çıkmaması lazım aslında

• Sudafed kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi günler, parmak izini kaldırıp tekrar ekleyin ama eklerken hafif hafif dokunun, bir de eliniz temiz olsun. Sıkıntı çıkmayacaktır

• JustSayWin J kullanıcısına yanıt

Tamam saolun hocam.

Birde maçkolik uygulamasında oyun modu açılıyor galiba sürekli programa girerken uyarı veriyor. bu nasıl kapatılıyor acaba?

Onu bilmiyorum da bende de şöyle oluyor, real sound diye bir ayar var kapatmama rağmen sürekli açılıyor. Müzik dinlerken oyuna giriyorum ses boğuklaşıyor. Aynı sebeptendir belki

Oyun kutusuna girin. Oradan Maçkolik i bulup silin.

• Realme telefonlarda Assistive Ball adında bir uygulama var, uygulamalar kısmında da bu uygulama gözüküyor fakat aktif edebileceğim bir yer bulamadım. Bilgisi olan var mı acaba?

• Paravese kullanıcısına yanıt
    Trdeki cihazlarda yok bu özellik

• Bu telefonda çağrı kaydetme yapabilen var mı? Neredeyse bütün programları denedim ama çalışmıyor. S20fe de çalışan uygulama bu telefonda çalışmıyor maalesef.

• Bir ara Google Telefon uygulamasına çağrı kaydetme özelliği gelmişti (ama kayıt başladığında bunu anons yaparak karşı tarafa bildiriyordu). Şimdi Play Store'dan indirip denedim, kaldırmışlar sanırım bu özelliği.

3. taraf uygulamaların çalışma durumu da cihazdan cihaza değişiyor. Realme 8'de denemedim ama daha önceki bir telefonumda çoğu uygulama çalışmazken "Cube ACR" uygulaması ayarlarıyla bir kaç deneme yaptıktan sonra başarılı olmuştu (karşı tarafın sesi biraz düşük olsa da). Eğer denemediyseniz onu da deneyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.