Garip şekilde kendi kendine duzeldi. Ayrıca gordugum bir sorun var telefon her restart yediginde kapattigim hata ayiklama tekrar aktif oluyor. Onu da cozemedim gitti bir turlu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★ Realme 8 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (19. sayfa)
-
-
Bende geliştirici seçenekleri kapalı hocam ya, siz ne için açtınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hata ayiklamaya ihtiyacim olmustu bir ara o sebeple acmistim. Tekrar nasil kapanir ya da bu sifirlanma olayini nasil cozebilirim bilemiyorum
Güncelleme gelmiş 300 mgb civarı güvenlik güncellemesi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geliştirici seçeneklerinde en üste gelin açık halde buton olucak, onu kapatın
C15 sürümü mü? Kamerada bir iyileşme var mı bakar mısınız? C14 çok kötüydü bence
Aynen c15 valla çok kamera ile işim olmuyor o yüzden net bişey diyemem maalesef
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya belki bu zamanda yeri değil ama ben bu telefona yurt içinde doğru düzgün aksesuar bulamıyorum yurtdışında bile çok çeşit yok sanki arada kalmış bir telefon gibi 7 var 9 var hatta 10 bile var ama 8 için yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne tarz aksesuar bakıyosunuz hocam
Kılıf yurtiçinde çok az modeli var aliexpress de de çok fazla çeşidi yokquote:
Orijinalden alıntı: JustSayWinNe tarz aksesuar bakıyosunuz hocam
Şöyle bir şey var biraz pahalı ama, sepeti 200₺ye tamamlarsan kargo ücretsiz
DOINK OPPO Realme 8 / Realme 8 Pro için Gradyan Cam Kılıf, Renkli Temperli Cam Telefon Kılıfı - Renk 5 https://www.amazon.com.tr/dp/B093KWX5VQ?ref_=cm_sw_r_apann_dp_C89SHGSWHKKDJ0KWRECD
Link gelmemiş herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustSayWin -- 13 Şubat 2023; 17:9:27 >
Bir de şey soracaktım hocam bu telefona şeffaf sert kılıf var mı? Onlar sararmıyor diye biliyorum varsa nereden bulabilirim?
Benim gördüğüm kadarıyla yok 360 derece var arkası şeffaf ama sert kılıf değil 3 parçalıquote:
Orijinalden alıntı: JustSayWinBir de şey soracaktım hocam bu telefona şeffaf sert kılıf var mı? Onlar sararmıyor diye biliyorum varsa nereden bulabilirim?
Eyvallah hocam
Dostlar anneme bu telefondan aldım.Yalnız bir sorun var.Whatsapp kamerası zoomlanmış şekilde çekiyor.Bunun çözümü var mıdır ?
Benim ki normal çekiyor.Hiç bir ayar yapmadım.Sorunun neyden kaynaklandığını bilmiyorum.
-
Bana C15 güncellemesi daha gelmedi.Siz ne gibi farklar gördünüz?
-
güvenlik güncellemesi olduğu için bir fark göremedim.
-
Cihaza güncelleme geldi C16 ve Şubat ayı güvenlik güncellemesi 777 MB boyutunda
Ss atabilir misin usta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X