Realme 8 Tıpalı Kamera Korumalı Şeffaf Premier Kılıf https://www.amazon.com.tr/dp/B0B6GVGSLH?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_20MCCK5SD35JJ11YZP6R Kılıf olarak da böyle bir şey var, kamera, port korumalı falan. Ama sararma yapabilir bilemiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★ Realme 8 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (17. sayfa)
-
-
Bende bu kılıftan var ama tam oturmuyor tavsiye etmem ama siz bilirsiniz tabiiquote:
Orijinalden alıntı: JustSayWinRealme 8 Tıpalı Kamera Korumalı Şeffaf Premier Kılıf https://www.amazon.com.tr/dp/B0B6GVGSLH?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_20MCCK5SD35JJ11YZP6R
Kılıf olarak da böyle bir şey var, kamera, port korumalı falan. Ama sararma yapabilir bilemiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Reno 6nın bir avantajını göremedim açıkçası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hareket mi ediyor içinde
Hayır zor oturuyor aldım ama bir kere taktım tam oturmadığı için çıkardım direktquote:
Orijinalden alıntı: JustSayWinHareket mi ediyor içinde
Realme 8 pro 8,1 mm'miş rm8 7,99 kalınlıkta dolayı hareket ediyorsa arkasına otobüs kartı koyulabilir:D
Kılıf küçük geliyo yani
👍quote:
Orijinalden alıntı: JustSayWinKılıf küçük geliyo yani
Bahsettiğim kılıfı aldım, Uğurun bahsettiği zor oturma olayı yok, tıpalı diyordu tıpa da yok. Şekil itibariyle samsungun a serisi telefonları gibi(a32 vs) yanları daha düz gösteriyor bence hoş. Kesim yerlerine belirli açılardan bakıldığında sarımsı bir rengi var, normalde şeffaflığı çok güzel ama o sarılık bana kılıf sararacakmış gibi bir his verdi. Ben beğendim kullanırım
O değilde arka kapağın ne kadar dandik olduğunu farkeden oldu mu? Kılıflı kullanmama rağmen kendi kendine hafif çukurlar, minik çizikler oluşturmuş. Ya da bazı kapaklar mı böyle kalitesiz?
Sizin aldığınız model başka olabilir tam oturmuş olması güzel benim kılıfta şarj bölümünü ve kulaklık girişini kapatan tıpa vardı arka kapak konusunda ben aldığım zaman hemen arka kapağı için koruma filmi aldım ne çizik var ne de zedelenmequote:
Orijinalden alıntı: JustSayWinBahsettiğim kılıfı aldım, Uğurun bahsettiği zor oturma olayı yok, tıpalı diyordu tıpa da yok. Şekil itibariyle samsungun a serisi telefonları gibi(a32 vs) yanları daha düz gösteriyor bence hoş. Kesim yerlerine belirli açılardan bakıldığında sarımsı bir rengi var, normalde şeffaflığı çok güzel ama o sarılık bana kılıf sararacakmış gibi bir his verdi. Ben beğendim kullanırım
Nerden aldınız hocam
Hepsiburada ya da n11 olması lazımquote:
Orijinalden alıntı: JustSayWinNerden aldınız hocam
Linkini bulabilirsen atabilir misin
Bir bakayım ikisinde de bulursam atarımhttps://www.hepsiburada.com/microcase-realme-8-full-arka-kaplama-tpu-soft-koruma-filmi-p-HBCV00000SRMVK?magaza=Elektromaxx&url_src=and-product-detailquote:
Orijinalden alıntı: JustSayWinLinkini bulabilirsen atabilir misin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 29 Aralık 2022; 10:1:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Eyvallah
Çok kalın mı bu? Kılıf takarken zorluk yaşatır mı?
Hayır değil zorluk yaşatmazquote:
Orijinalden alıntı: JustSayWinÇok kalın mı bu? Kılıf takarken zorluk yaşatır mı?
Arkadaşlar merhaba bugün farkettim ses artırma tuşunun hemen yanı çatlamış yan kısmından çok hafif telefonu ne düşürdüm ne de kılıfsız kullandım ne yapmalıyım sizce? Ya da başına gelen var mı?
Siz deyince kontrol ettim, acaba kronik bir sorun olabilir mi diye ama benim telefonda öyle bir durum yok. Düşürmeseniz bile farkına varmadan telefonun kenarını bir yere sertçe çarpmış olabilirsiniz. Yoksa kendi kendine öyle bir durum oluşması (en azından telefon daha 2 yıllık bile değilken) pek de olası gelmiyor bana. Ama eğer başkalarında da böyle bir sorun varsa ya da yakında oluşursa kronik bir malzeme sorunu da olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X