Şimdi Ara

★ Realme 8 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
20
Favori
30.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım 2-3 gündür bendede farklı bir yeşillenmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ★ Realme 8 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. 3 ay önce aldığım Realme C25S cihazım her gelen güncellemeyle daha kötü hale geldi sonra fabrika ayarlarına sifirlayinca bı nebze daha düzeldi. Ama her guncellemede telefonu sıfırlamak çok can sıkıcı. Şuan telefon bakıyorum. Realme 10 ülkemize gelecek mi belli mi ?realme 9 gelmemiş galiba. Gelecekse 10 versiyonunu bekleyebilirim. C25s teki gibi realme 8 telefonlarda da güncelleme yapmak kötümü etkiliyor. 8 alırsam güncellemeleri yapmalı mıyım? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voemay -- 27 Kasım 2022; 23:57:29 >
  • voemay V kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlama aldığın telefon benim 2020 de aldığım 2 binlik mi 9 lite dan daha kötü işlemciye sahip o yüzden yazılım ile daha yavaşlaması normal,realme 8 işlemcisi gayet yeterli ben tüm güncellemeleri yaptım herhangi bir yavaşlama söz konusu değil

• Dün güncelleme gelmiş 3 GB Kasım güvenlik yaması ve düzeltmeler var yaptık bakalım bi sıkıntı yok şuan

• En son ki güncelleme banada geldi.Yükleyelim bakalım neler değişmiş.Boyutu güvenlik yamasına göre yüksek.Realmeyi tebrik ediyorum sürekli güncelleme veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: çiğküfte

En son ki güncelleme banada geldi.Yükleyelim bakalım neler değişmiş.Boyutu güvenlik yamasına göre yüksek.Realmeyi tebrik ediyorum sürekli güncelleme veriyor.
    Bir kaç gün önce yaptım güncellemeyi değişen bir şey yok gibi (en azından ben göremedim diyeyim) ama gün sonunda evet güncellemeyi sunmaya kesintisiz devam etmesi güzel gelişme umarım aynı performansı Android 13 de de gösterir evde A32 de var bakalım hangisinde önce gelecek 13?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya beyler bir şey soracağım, bu kutudan çıkan kılıf telefonu kirli göstermiyor mu sizce de? Kullanan var mı, sizinkilerde de durum aynı mı?

• Bir de o 3-4 gblık C14 güncellemesini yaptıktan sonra batarya performansı düşen varsa telefonu resetlesin düzelebilir, bende düzeldi çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: JustSayWin

Ya beyler bir şey soracağım, bu kutudan çıkan kılıf telefonu kirli göstermiyor mu sizce de? Kullanan var mı, sizinkilerde de durum aynı mı?
    Ben fazla kullanmadım ama yoo kirli göstermedi hiç bir de bu telefona aksesuar bulmak samanlıkta iğne aramaktan beter aliexpressten kılıf aldım hep TR' de hiç yok çünkü

• Ben konunun başında linki olan karbon fiber kılıfı n11den aldım, kuponla beraber 50₺ye gelmişti. Hangi aksesuarları önerirsiniz siz

• quote:

Orijinalden alıntı: JustSayWin

Ben konunun başında linki olan karbon fiber kılıfı n11den aldım, kuponla beraber 50₺ye gelmişti. Hangi aksesuarları önerirsiniz siz

Ben şu anda 360 derece kılıfı kullanıyorum amazondan almıştım biraz aksesuar seviyorum aldıklarıma rahat 1000 TL den fazla gitmiştir linki bulursam atarım

FMPC Oppo Realme 8/8 Pro ile...
    amazon
    FMPC Oppo Realme 8/8 Pro ile uyumlu, darbeye dayanıklı cep telefonu kılıfı silikon kılıf [kamera koruması] çizilmez ince koruyucu kılıf darbeye dayanıklı kapak Oppo Realme 8/8 Pro için, kırmızı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09Q32B6YL?ref=ppx_pop_mob_ap_share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 10 Aralık 2022; 21:54:16 >

• Emekkk kullanıcısına yanıt

Harika süre. Bu kadar ekran süresi nasıl aldınız.

• FurkanSen kullanıcısına yanıt
    Valla özel bişey yapmadık tüm güncellemeleri yükledim sadece baya iyi süre gerçekten

• Herkese merhaba ben telefonu 6 Eylül'de vatan bilgisayardan aldım. Kutusundan çıktığı gibi kullanıyorum hiçbir güncelleme veya ayar yapmadım. Ama şarjım çabuk bitiyor ve bu durum benim canımı sıkıyor. Telefona oyun bile indirmedim sadece Instagram Twitter Google ve YouTube kullanıyorum. Aldığım ekran süresi şu ana kadar 6 saat ortalama. Telefonu çok yoran bir kullanıcı da değilim aslında ama bilmiyorum niye böyle. Yardımcı olabilecek birisi varsa çok mutlu olurum. Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaranyasar0 -- 14 Aralık 2022; 18:44:49 >
  • alibaranyasar0 A kullanıcısına yanıt
    39 dakikada yüzde 5 oldukça iyi. 39 dakikada yüzde 50 şarj yiyen telefonlar gördükten sonra hele ki. Aynı performansla bakarsanız 13 saat telefona bakabileceğiniz anlamına gelir ki piyasada böyle ekran süresi verecek başka telefon var mı, sanmıyorum.

• Benim telefonumda anlık 3 saat 39 dakika ekran süresi ile yüzde 41 tüketim. Ben gayet memnunum pil performansından.

★ Realme 8 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

• Engineered Rock kullanıcısına yanıt

Peki güncelleme yapmalı mıyım ya korkuyorum biraz batarya performansını etkiler mi acaba ben android 12de kaldım

• alibaranyasar0 A kullanıcısına yanıt

Android 13 henüz gelmedi zaten. Ama bekleyen güncellemeler kararlılık ve güvenlik anlamında faydalı olabilir. Güncellemelerin batarya üzerinde negatif bir etkisini görmedim ben. Oyun oynamıyorum, WhatsApp ve YouTube dışında sosyal medya kullanmıyorum. Gerisi standart işler (email, web, bankacılık, alışveriş uygulamaları, vs.). Genelde 2-3 gün bekleme süresi ve 10-12 saat ekran süresi alıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.