arkadaşlar merhaba. ben de artık realme 8 kullanıcısıyım. size sormak istediğim bi konu var. şimdi bu telefonun ekranında koruma jelatini gibi bir şey var. bu sanırım ekranı sadece çizilmeye karşı koruyor. ben şu ürünü aldım; https://www.hepsiburada.com/ecr-mobile-realme-8-esnek-nano-cam-ekran-koruyucu-p-HBCV000037F1T3 bunu henüz takmadım. sizce takmama gerek var mı? iş görür mü? takmam gerekiyorsa ekrandaki jelatini sökmeli miyim? birde ürünün içinden çıkan kılıfı kullanıyorum ama kamera kısmı açık kaldığı için çizilir endişesi var. bu konuda sizler nasıl önlem aldınız? |
★ Realme 8 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (16. sayfa)
-
-
Bence üzerindeki koruyucu çok kaliteli.Kirlenince ıslak bezle alıyorum üzerinde bile hiç su bırakmıyor.Parlaklığı hiç etkilemiyor.Parmak izi ve kir çok tutmuyor.Oyun oynarken parmaklar güzel kayıyor.Daha önce poco x3 nfc kullanmıştım.Onun koruyucu bunun gibi değildi.Artı olarak içinden çıkan kılıfta çok kaliteli.Kaç ay oldu daha sararma yok.Keza pocoda çok çabuk sararmıştı.
-
Arkadaşlar merhabalar selamünaleyküm,
Haftalardır redmi note 10s cihaza odaklanmışken acayip şikayet olduğunu fark ettim internette. Cızırtı, bulanık fotoğraf vs. Bu cihaza da bakmıştım acaba mantıklı mı? Şikayeti olan ya da kronik şikayet duyan var mıdır? 10s düşünülürse bu daha mı mantıklıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
peki hocam bu üzerindeki ekran koruyucu kırılmaya dayanıklı mı? bana sanki dayanıksız gibi geldi. o yüzden nano ekran koruyucu aldım ama takmadım daha.
içinden çıkan kılıf güzel ama kamera kısmı açık kalıyor, zamanla çizilir mi acaba. masaya koyunca direkt yere temas ediyor
-
O kadar da kırılmaya dayanıklı değil.Kamera kısmı açıkta kalsada çıkıntılı olduğundan yerle teması olmuyor.
Kronik sorunu yok.Sadece AOD özelleştirilemiyor.
anladım hocam sağolasın. ben en iyisi kırılmaz camı takıyım, ne olur ne olmaz
-
Teşekkürler hocam
Cihazı mecbur internet üzerinden alacağım. Kimi siyah modellerde arkadaki yazı yok ki bende olmasın istiyorum. Bunu nasıl ayırt edebilirim?
Ben telefonu 3 ay önce aldım o zaman Türkiye'de ki siyah modellerde dare to leap yazısı yazmıyordu bana da o şekilde geldi , şuan aynı mı bilmiyorum
Oppo Reno 6 ile arasında kaldım.
Bende 1.5-2 ay önce aldım benim cihazda da yok yazı en sağlıklısı satıcıya mesaj atarak cevap alırsınız ama zaten benim duyduğum ülkemizdeki siyah modellerde bu yazıya nadir rastlanıyormuş.
Türkiyede satılan hiç bir siyah modelde yazı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 20 Aralık 2022; 1:23:9 > -
Hocam ben de bu kılıftan almayı düşünüyorum. Zahmet olmazsa bir kılıfla bir kaç resim yükler misiniz?
-
Baya güzel duruyormuş, çok teşekkür ederim hocam. Zahmet verdik sana. 👍🏼
Rica ederim benimde en sevdiğim kılıf sürekli bu kılıf ile kullanıyorum telefonu az pahalı işte TR' de pek fazla aksesuarı olmadığı içinquote:
Orijinalden alıntı: ParaveseBaya güzel duruyormuş, çok teşekkür ederim hocam. Zahmet verdik sana. 👍🏼
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostum reset atmayı deneyebilirsin ben c14(android 12) güncellemesinden sonra reset attığımda pil performansı artmıştı. Yapabileceğin başka şeyler ise kullanmadığın uygulamaları pil sekmesinden otomatik dondur seçeneğini açmak ve düşük güç tüketen uygulamaları otomatik optimize et seçeneğini açmak olabilir ben ortalama 10 saat ekran süresi alıyorum genelde whatsapp, telegram youtube falan kullanıyorum.
https://www.hepsiburada.com/skv-mobile-realme-8-pro-tam-ekran-koruyucu-kirilmaz-cam-p-HBCV00000R5L0G?magaza=SKV+MOB%c4%b0LE&url_src=and-product-detail Bende bunu almayı düşünüyordum tam da, sizin öneriniz nedir?
Ben çok toz tuttuğunu düşünüyorum ama evet parmaklar güzel kayıyor üzerinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X