Şimdi Ara

★ Realme 8 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
20
Favori
30.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. ben de artık realme 8 kullanıcısıyım. size sormak istediğim bi konu var. şimdi bu telefonun ekranında koruma jelatini gibi bir şey var. bu sanırım ekranı sadece çizilmeye karşı koruyor. ben şu ürünü aldım;

https://www.hepsiburada.com/ecr-mobile-realme-8-esnek-nano-cam-ekran-koruyucu-p-HBCV000037F1T3

bunu henüz takmadım. sizce takmama gerek var mı? iş görür mü? takmam gerekiyorsa ekrandaki jelatini sökmeli miyim?

birde ürünün içinden çıkan kılıfı kullanıyorum ama kamera kısmı açık kaldığı için çizilir endişesi var. bu konuda sizler nasıl önlem aldınız?

• diRTyTRick D kullanıcısına yanıt

Bence üzerindeki koruyucu çok kaliteli.Kirlenince ıslak bezle alıyorum üzerinde bile hiç su bırakmıyor.Parlaklığı hiç etkilemiyor.Parmak izi ve kir çok tutmuyor.Oyun oynarken parmaklar güzel kayıyor.Daha önce poco x3 nfc kullanmıştım.Onun koruyucu bunun gibi değildi.Artı olarak içinden çıkan kılıfta çok kaliteli.Kaç ay oldu daha sararma yok.Keza pocoda çok çabuk sararmıştı.

• Arkadaşlar merhabalar selamünaleyküm,
    Haftalardır redmi note 10s cihaza odaklanmışken acayip şikayet olduğunu fark ettim internette. Cızırtı, bulanık fotoğraf vs. Bu cihaza da bakmıştım acaba mantıklı mı? Şikayeti olan ya da kronik şikayet duyan var mıdır? 10s düşünülürse bu daha mı mantıklıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çiğküfte Ç kullanıcısına yanıt

peki hocam bu üzerindeki ekran koruyucu kırılmaya dayanıklı mı? bana sanki dayanıksız gibi geldi. o yüzden nano ekran koruyucu aldım ama takmadım daha.

içinden çıkan kılıf güzel ama kamera kısmı açık kalıyor, zamanla çizilir mi acaba. masaya koyunca direkt yere temas ediyor

• diRTyTRick D kullanıcısına yanıt

O kadar da kırılmaya dayanıklı değil.Kamera kısmı açıkta kalsada çıkıntılı olduğundan yerle teması olmuyor.

• mexalon M kullanıcısına yanıt

Kronik sorunu yok.Sadece AOD özelleştirilemiyor.

anladım hocam sağolasın. ben en iyisi kırılmaz camı takıyım, ne olur ne olmaz

Teşekkürler hocam

• Cihazı mecbur internet üzerinden alacağım. Kimi siyah modellerde arkadaki yazı yok ki bende olmasın istiyorum. Bunu nasıl ayırt edebilirim?

• hakanyc kullanıcısına yanıt

Ben telefonu 3 ay önce aldım o zaman Türkiye'de ki siyah modellerde dare to leap yazısı yazmıyordu bana da o şekilde geldi , şuan aynı mı bilmiyorum

• mustafaa07 M kullanıcısına yanıt

Oppo Reno 6 ile arasında kaldım.

Bende 1.5-2 ay önce aldım benim cihazda da yok yazı en sağlıklısı satıcıya mesaj atarak cevap alırsınız ama zaten benim duyduğum ülkemizdeki siyah modellerde bu yazıya nadir rastlanıyormuş.

Türkiyede satılan hiç bir siyah modelde yazı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 20 Aralık 2022; 1:23:9 >
  • Hocam ben de bu kılıftan almayı düşünüyorum. Zahmet olmazsa bir kılıfla bir kaç resim yükler misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Paravese

Hocam ben de bu kılıftan almayı düşünüyorum. Zahmet olmazsa bir kılıfla bir kaç resim yükler misiniz?

Zaten bu kılıf takılıydı telefonda 👇 ★ Realme 8 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ ★ Realme 8 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Baya güzel duruyormuş, çok teşekkür ederim hocam. Zahmet verdik sana. 👍🏼

• quote:

Orijinalden alıntı: Paravese

Baya güzel duruyormuş, çok teşekkür ederim hocam. Zahmet verdik sana. 👍🏼

Rica ederim benimde en sevdiğim kılıf sürekli bu kılıf ile kullanıyorum telefonu az pahalı işte TR' de pek fazla aksesuarı olmadığı için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alibaranyasar0 A kullanıcısına yanıt

Dostum reset atmayı deneyebilirsin ben c14(android 12) güncellemesinden sonra reset attığımda pil performansı artmıştı. Yapabileceğin başka şeyler ise kullanmadığın uygulamaları pil sekmesinden otomatik dondur seçeneğini açmak ve düşük güç tüketen uygulamaları otomatik optimize et seçeneğini açmak olabilir ben ortalama 10 saat ekran süresi alıyorum genelde whatsapp, telegram youtube falan kullanıyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben çok toz tuttuğunu düşünüyorum ama evet parmaklar güzel kayıyor üzerinde

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.