Şimdi Ara

★ Realme 8 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
20
Favori
30.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende ses azaltma tuşunun olduğu seviyede sol tarafta çerçevede bir sıkıntı var basınca gıcırdıyor içeri çöküyor çok hafif. Başkalarında da varmış galiba bu, garantiye götürcem finalleeden sonra ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustSayWin

Bende ses azaltma tuşunun olduğu seviyede sol tarafta çerçevede bir sıkıntı var basınca gıcırdıyor içeri çöküyor çok hafif. Başkalarında da varmış galiba bu, garantiye götürcem finalleeden sonra ben

Bende dün fark ettim kılıfsız hayatta kullanmam düşürmedim de bugüne kadar neden oldu bilmiyorum bende servise götüreceğim gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son güncellemede atm qr kodla para çekme sorununu halletmişler sanırım ikidir kamera direk algılıyor pus falan yok kamera uygulamasına girip çıkmak gerekmiyor.

• yzkaragoz Y kullanıcısına yanıt

Düzeldiğini sanmıyorum. Çünkü geçenlerde ben de ATM'den kartsız işlem yaparken QR kodu okuyamadı (netleme yapamadı) ve kamera uygulamasını açıp kapamam gerekti. Yani ne zaman olacağı belli olmuyor. Belki biraz daha iyileşmiş olabilir ama halen tam anlamıyla çözülmemiş.

• Sizde NFC duzgun calisiyor mu? İkidir pos cihazina koyuyorum tepki yok. Banka kimliği nfc ile isterken sorun yok tabii. Ayarlarini da yaptim ama pos cihazini okumuyor bir turlu

• GoveNEX G kullanıcısına yanıt

Bende bugüne kadar temassız ödemede bir problem olmadı çok şükür. Sıkta kullanırım akbank kullanıyorum

• Valla bir turlu anlamadim hocam. Kart okumada sorun yok ama odemede problem var. Ekranın açık mı olması gerekiyor nfc odeme yapmamiz icin? Kapali yapiyorum bir etkisi olabilir mi. İcinden cikan silikon kilif engel oluyor mu bir de hocam odemeye. İnterneti de acik birakiyorum odeme yaparken ama cihazda okumuyor nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoveNEX -- 15 Ocak 2023; 1:17:57 >

Ben ekran açık ödüyorum sürekli belki onunla alakalıdır , nfc yi kasada açıyorum ekranı kitlemeden okutuyorum bende orjinal kılıfı kullanıyorum.

Ekran kapalıyken ödeme olmuyor.

Ekran açık şekilde sıkıntı çıkartmadı bana hiç.

NFC kullanımında genelde ekranın açık olması tavsiye edilir. Kilit ekranının açık olması gerekli değil ama ekranı uyandırmanız önerilir. Bazı bankaların (mesela YKB) NFC ödeme talimatlarında bu durum belirtiliyor.

Bir çok marka telefon pil tüketimini azaltmak amacıyla telefon uyku modundayken bir kısım faaliyetleri kısıtlar (ya tamamen kapatır ya da daha uzun aralıklarla aktif eder). Mesela Realme 8 ekran kapalı kaldığında bir süre sonra Wifi alıcıyı tamamen kapatıyor. O yüzden bazen WhatsApp, vs. mesajları ekranı uyandırdıktan sonra alırsınız. Mobil veri açıksa genelde bu durum söz konusu değil (tabi mobil veride pil tüketimi daha yüksek oluyor).

Ayarlar->Pil->Gelişmiş ayarlar->Optimize edilmiş bekleme menüsünde varsayılan ayar "Dengeli mod". Muhtemelen bunu "Kapalı" olarak ayarlarsanız ekran kapalıyken de NFC, Wifi, vs. çalışacaktır ama pil tüketiminiz artacaktır. Aynı şekilde bu ayarı "Ultra bekleme" moduna alırsanız da pil tüketimi en aza inecektir ama ekran kapalıyken bir çok arka plan faaliyeti durdurulacaktır.

• JustSayWin J kullanıcısına yanıt

kusura bakma hocam biraz geç gördüm, alakan için teşekkürler. içinden çıkan kılıfı kullanıyorum şimdilik. ama ekran konusunda hala düşünceliyim. nano ekran aldım ama takmadım, üzerinde gelen ekran korumayla kullanıyorum. sence takmalı mıyım? takmalıysam orjinalini sökmeli miyim?

• Kılıf konusunda ben de kutudan çıkanı kullanıyorum.

Ekran koruyucuda üstünde gelen koruma bende yırtıldı. O nedenle değiştirdim.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0912P7G4S?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

Linkteki üründen aldım cam olduğu için uygulamada sıkıntı olmadı. Daha önce hiç düzgün şekilde yapamamıştım cam/koruyucu uygulamasını bunda sıkıntı yaşamadım.

Kenarlardan çok ince şekilde kaplamadığı bölüm kalıyor ama yine de beğendim ürünü.

Tavsiye ederim. 2 haftada elime ulaştı ürün.

• smksahin S kullanıcısına yanıt

çok teşekkur ediyorum hocam elinize saglik. yardimci olan herkese teşekkurler.

• NFC ile ilgili sorunu 2 gün önce bende yaşadım.Pokus uygulamasına limit arttırımı için kimlik okuturken çalışmadı.Oysa ki daha önce başka uygulamalarda çalışmıştı.Hatta pokusta da çalıştı 2 kez, ancak kılıf olduğu için tam olarak okuyamadı.Sonra hiç okumamaya başladı ne kılıfla ne kılıfsız.Başka uygulamalarda denemedim.Lazım olduğunda denerim.Umarım fiziksel sorun değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 18 Ocak 2023; 0:29:17 >
  • diRTyTRick D kullanıcısına yanıt

Ekran koruyucu değiştireceksen öncekini sökmeniz lazım

• Çok iyiymiş bu başta bir sürü kabarcık kaldı ama toz tüy yüzünden olanlar hariç hepsi gitti güzel görünüyor şu an.

• Microcase Realme 8 Airbag Serisi Darbeye Dayanıklı Köşe Korumalı Tpu Kılıf
    amazon
    Microcase Realme 8 Airbag Serisi Darbeye Dayanıklı Köşe Korumalı Tpu Kılıf
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09MKHPMF1?ref_=cm_sw_r_apann_dp_YZHNPFDQJ628MFK6875S

Bu kılıftan kullanan var mı? Şeffaf kısmı silikondan mı yapılmış bilen var mı

• JustSayWin J kullanıcısına yanıt

"Kenarları elastik silikon, arka kısım yarı esnek plastikten üretilmiştir."

Ürün açıklamasında böyle yazıyor.

• ★ Realme 8 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

Ziraatta NFC ozelligi icin boyle bir hata aliyorum. Custom ROM da yok Usb hata ayiklamayi da kapattim. Yaşayan oldu mu bunu hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoveNEX -- 7 Şubat 2023; 15:43:28 >

Şimdi denedim, bankkart genç kartıma mobil temassız ödeme tanımlandı sorun çıkmadan

★ Realme 8 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustSayWin -- 7 Şubat 2023; 22:44:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.