★ Realme 8 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (20. sayfa)
-
-
Aynen bana da bugün geldi C16 güncellemesi. C15 gelmeden C16 geldi şaşırdım. Geçenlerde gördüm Realme Topluluğu sitesinde C16 geldiği yazıyodu dedim bize daha C15 gelmedi diye :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende c15 bekliyordum aslında direkt android 13 bekliyorum REALME 8 5g ye geldi 4g ye daha gelmedi yedek telefonum a32 ye bile geldi buna gelemediquote:
Orijinalden alıntı: PowerrrsssAynen bana da bugün geldi C16 güncellemesi. C15 gelmeden C16 geldi şaşırdım. Geçenlerde gördüm Realme Topluluğu sitesinde C16 geldiği yazıyodu dedim bize daha C15 gelmedi diye :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung güncelleme desteği konusunda iPhone hariç çoğu markanın önünde zaten, android 13 UI 4.0 la birlikte mayısta gelecek sanırım 2023 2.çeyrek diye belirtilmişti o yüzden beklemeye devam
Sanırım o zamana kadar bekleyemeceğim 😃 alışamadım zaten bu telefona büyük ihtimalle satıp Xiaomi 12 Lite alacağım gibiquote:
Orijinalden alıntı: PowerrrsssSamsung güncelleme desteği konusunda iPhone hariç çoğu markanın önünde zaten, android 13 UI 4.0 la birlikte mayısta gelecek sanırım 2023 2.çeyrek diye belirtilmişti o yüzden beklemeye devam
-
Beyler telefonunu hâlâ android 11te tutup güncellememiş olan varsa bana ulaşabilir mi? Bir arkadaşım android 11e dönmeye çalışıyor da, rom falan derlemeye çalışıyor
Bana da aynı şekilde C15 gelmeden C16 geldi. Normalde 2 ayda bir geliyordu güvenlik güncellemeleri. Belki de C15'de bir sıkıntı oldu. O yüzden henüz C15 gelmeyenlere dağıtımı iptal edip düzeltip Şubat güvenlik güncellemesini de ekleyip gönderdiler C16 olarak.
C15 alanlar şimdi C16'yı aldı mı acaba?
-
Muhtemelen en geç Haziran sonuna kadar gelir herhalde Android 13/Realme UI 4.0. Geç olsun da güç olmasın. Düzgün ve stabil olması erken gelmesinden iyidir bence. Zaten alacağı son ana sürüm güncellemesi olacak. Ondan sonra güvenlik güncellemeleri ne kadar devam eder bakalım.
Şu ana kadar telefonun pil ömründen, performansından ve stabilitesinden çok memnunum. Bugüne kadar kullandığım en sorunsuz Android telefon muhtemelen. Realme UI da bence çok başarılı. Ne saf Android kadar boş, ne de MIUI kadar şişkin ve ağır. Bence ideal bir özellik/performans dengesi yakalamışlar. Sadece fontlar/okunabilirlik konusunda Samsung OneUI'ı daha başarılı buluyorum. Diğer Android'lerde özellikle ileri yaşta veya yakını görme sıkıntısı yaşayanlar için fontları büyüttüğünüzde bazı uygulamalarda yazılar ekran dışına taşıyor/kesiliyor. Ama Samsung'da genelde böyle bir sıkıntı olmuyor. Belki de uygulama geliştiriciler daha yaygın olduğu için Samsung telefonlarla test ettiklerinden de olabilir tabi.
-
bu ekran bende böyle değil tam olarak neye bastınız ki acaba
-
Sistem ayarları-güç menüsü- akıllı cihazları göster
Seçeneğini açınca kontroller diye bir yer geliyor güç menüsüne, orda da cat controls diye bir seçenek var. Ordan açmıştım bunları geri kapattım
C16 versiyonda "Akıllı cihazları göster" ayarı sadece aç/kapa yapılabiliyor. Açınca (ki bende açık) güç menüsünde kontroller diye bir seçenek yok, sadece Acil durum/Yeniden Başlat/Kapat/Kilit ekranı seçenekleri var.
-
-
Sonuna kadar katılıyorum.Bu telefona verdiğim her kuruş helal olsun.Şuana kadar kullandığım en stabil ve sorunsuz cihaz Realme 8 oldu.Güncellemelerde de sıfır sıkıntıyla karşılaştım.Ekranı olsun, oyun performansı olsun, kamerası olsun ve pil performansı olsun hiç pişman olmadım.Dört dörtlük cihaz yapmışlar.Zaten şu zamanda artık nasıl yeni telefon alıcaz bilmiyorum.Bozulana kadar devam.Bu arada kılıfı dahi sararmadı maşallah.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu telefonu benim gibi 4000-5000 bandında alanlar için gerçekten de iyi bir alışveriş oldu. O fiyata sunduğu özellikler (ekranı, bataryası, şarj hızı, vs.) ve gerçek kullanımdaki performansı ve stabilitesi çok iyi. Dediğiniz gibi kılıfı da oldukça kaliteli çıktı. Hem telefonu çok iyi sarması (gevşek değil, telefonu çok iyi tutuyor), hem köşelerin koruma amaçlı hafif yükseltilmiş olması, hem de yan düğmelerin kullanımının rahat olması çok iyi.
-
Bende de böyle görünüyor. Enteresan...
Ben Realme 8 e alışamadığım için geçen hafta Xiaomi 12 Lite a geçiş yaptım bir bakıma iyi de oldu annemin telefonu da eskimişti Realme 8 i de anneme vereceğim 👍
-
Hocam yeni cihazınızı güle güle kullanın inşallah. Siz kılıf konusunda çeşitliliği seviyordunuz sanırım. Realme 8 kılıflardan satmak isterseniz ilanlarınızı bekleriz. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X