Şimdi Ara

★ Realme 8 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
20
Favori
30.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: THE LAST AATROX

"Evet telefonu bağlayınca herhangi bir seçenek vs. çıkmıyor. sadece şarj oluyor. o da çok yavaş oluyor tahminimce"

Böyle bir yazı var.Konunun ilk sayfasında,siz de görmüşsünüzdür muhtemelen.

Bir de ilk başta temalar olmadığını söylemişsiniz siz,şuanda temalar geldi mi ?.

Ya şöyle söylemek istiyorum.Mesela ilk başta temalar yok demişsiniz.Siz anladığım kadarı ile bu telefonu en küçük ayrıntısına kadar bakan bir insansınız.Bana tam olarak şunu söyler misiniz : bu telefonun normal bi xiaomi den hangi uygulamalarda veya özelliklerde eksiği var ? mesela temalar geldi mi ? Çok kararsız kaldım redmi note 11s ile bu telefon arasında.Aldığımda 4 5 yıl civarı götürecek bir telefon istiyorum.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Temalar uygulaması ilkten yoktu ben aldığım gün apk olarak yükledim lakin xiaomi kadar özgür değil o konuda yazı tipi konusunda Google playdan bir uygulama indirdim oradan iki dakikada bütün yazı tipini değiştirdim mesela ama tema konusunda dediğim gibi hakkını yiyemem xiaomi daha bol ilk bilgisayar konusunda yazıyı gördüm ama ben aldığımdan beri hiç sorun yaşamadım her pc ye bağlandığımda sorunsuzca veri aktarımı yaptım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Teşekkür ediyorum cevabınz için.1 2 sorum daha var aslında.

Peki tema uygulaması orjinal olarak geldi mi telefona,bir bilginiz var mı ? .

2. olarak te realmelerin arayüzünde buglar olduğu söyleniyor.Bu telefonda öyle bir durum var mı ? yani genel olarak bu telefonun beni 4 5 yıl götürmesini istiyorum,günlük işlerde kullanacağım.takılmasın istiyorum.Önerir misiniz ?

Ve de gözünüze takılan eksikleri nelerdir ?

• Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.Bu tarz ayarlar eksikse almayacağım çünkü.

• Merhaba arkadaşlar, an azından 2-3 sene sorunsuz kullanabileceğim bir telefon arayışı içindeyim. Benim için önemli olan bataryanın iyi dayanması, günlük işlerde akıcı olması ve NFC'ye sahip olması. Buna ek olarak kulaklık girişi de olursa iyi olur. Telefonda oyun oynamıyorum ve kameranın üzmeyecek, orta seviyede olması yeterli.

Realme 8, Samsung M23 ve Samsung M33 arasında kaldım. M23'ün 4 GB ram'e sahip olması ve M33'ün ekranının TFT olması, kutusundan şarj cihazı, kılıf vb. aksesuar çıkmaması beni biraz daha Realme 8'e yöneltti. Realme tarafında ise telefon görece eski (2021) olduğu için yazılım desteği nasıl olur bilmem, Samsung bu açıdan daha iyidir gibi geliyor. Sizlerin de fikirlerini almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megamanw -- 25 Ağustos 2022; 14:39:56 >
  • Merhaba dün realme 8 satın aldım ve aldığımdan beri kurcalıyorum. Bahsettiğiniz Samsung cihazlarının ekran kalitesi kötü. Realme 8'in renkleri canlı. Güncellemeyi yaptım cihaz stabil çalışıyor. Tavsiye ederim dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megamanw M kullanıcısına yanıt

Batarya performansı çok iyi, gündelik işlerde sorunsuz.NFC ve kulaklık girişi var.Fotoğraf kalitesi için ana sayfadaki örneklere bakabilirsiniz.Samsung'un giriş ve orta seviye telefonu alınmaz.Amoled ekransız telefon size 2021'den bile eski hissetirir.Bu zamanda TFT ve İPS panelli cihazı direk eleyin.Realme 8'in ekranı 60Hz olmasına rağmen mükemmel.Yüksek yenileme hızı öyle hayatınızda olmazsa olmaz bir özellik değil.Sonuçta telefon ekranına bakıyorsunuz, TV veya Monitörde oyun oynamaya benzemez.Zaten amiral gemi cihazlar haricinde gerekte yok.Satın alacağınız ürüne, birde ekstradan aksesuar alarak kullanmaya başlıyorsunuz.Bunun neresi mantıklı? Bile isteye alacak olmanız hiç akıl kârı değil.Sırf bunun için bile vazgeçerdim.Yazılım desteği konusunda Samsung daha çok güncelleme alacak olsada One UI zamanla kasan ve donan bir arayüz.İstediği kadar güncelleme alsın gittikçe daha beter oluyor.Bunu Samsung kasti olarak yapıyor.Hiç olmadık sorunlar çıkıyor.Realme 8 android 13'ten sonra bir kaç yıl daha güvenlik güncellemesi alır ya da almaz.Fakat yazılımda herhangi bir sorun yoksa (ki şuan çok stabil) emin olun Samsungtan daha uzun süre kullanabilirsiniz.Cihazın fiyatı ucuzken alsaydınız eğer zaten kendini amorti edecekti.İki yılda telefon değiştirerek ilerlemek daha cazip.

• çiğküfte Ç kullanıcısına yanıt
    Detaylı cevabınız için teşekkür ederim.

M23'te 4GB ram olması beni korkuttu, 6 olsaydı belki tercih edilebilir olurdu. M33'te ise bazı yorumlarda işlemcinin soru işareti olduğu belirtilmiş. Aynı şekilde ekranı amoled değil ve kutudan aksesuar çıkmıyor. Bunlara bakınca genel olarak içime en sinen telefon Realme 8 oluyor.

Daha önce Realme cihaz kullanmadığım için yazılım tarafını bilmiyorum ancak stabil olduğunu söylediniz. Gördüğüm kadarıyla telefon yeni Android güncellemesi almış. Güncelleme yapınca batarya, akıcılık vb. üzerinde herhangi bir negatif etkisi oldu mu? Uzun zamandır Xiaomi kullanıyorum, gelen güncellemenin telefona olumlu etkisi olduğunu neredeyse hiç görmedim. Her güncelleme sonrasında batarya daha hızlı bitmeye başlıyordu. Bu sebeple Realme 8 aldıktan sonra güncelleme yapmadan kutudan çıktığı gibi mi kullansam acaba?

• megamanw M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.Hayır güncellemeden sonra kimse batarya konusunda negatif bir şikayette bulunmadı.Yapmanızı tavsiye ederim.Direk kutudan çıktığı haliyle kullanmayın.Arayüz 3.0 yükseliyor.Bir çok değişkenlik var.Kamera iyileştirmeside aldı.Xiaomi ile kıyaslanamaz.Realme daha az özellik sunsada ondan kaliteli.BTK grubu yazılım tarafında tecrübeli.Xiaomi sadece donanım ve reklam satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 25 Ağustos 2022; 17:20:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Yazı tipini hangi uygulama ile değiştirdiniz acaba? Benim denediğim bir iki uygulama "bu cihazda root olmadan yazı tipi değişimi desteklenmiyor" şeklinde uyarı veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: smksahin

Selamlar. Yazı tipini hangi uygulama ile değiştirdiniz acaba? Benim denediğim bir iki uygulama "bu cihazda root olmadan yazı tipi değişimi desteklenmiyor" şeklinde uyarı veriyor.

Z font 3

• Telefonun 3.5mm çıkışı çalışmıyor. Çözümü var mı

• Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Çalışmıyor derken? Donanımsal bir sıkıntı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

Telefonun 3.5mm çıkışı çalışmıyor. Çözümü var mı
    Ben ilk defa taktım siz yazdıktan sonra bende bir problem yok 👍

• Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Bendede bir sorun yok. Jack girisi veya kulaklik bozuk

• Bugün güncelleme geldi C.12

• Samsung a23 satıp bunu aldım , memnunum , kasma yok , ekran daha iyi

• Hocam ses gelmiyor. Yazılımsal bir sıkıntı gibi geldi bana ama bir kulaklık daha takıp deneyeceğim.

@UĞURCAN96

@okanygtt

• Bugün gelen güncelleme ile şebeke çekimi artmış

• Afferin Realme çok iyi ilerliyorsun.Bu şekilde güncelleme vermeye devam.Dahada stabil yap Yalnız bende hala yok o güncelleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 26 Ağustos 2022; 16:21:33 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.