Eyvallah üstadım teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★ Realme 8 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (9. sayfa)
-
-
Bu güncelleme bir bana gelmedi sanırsam.Konu başkanına nasıl yollamazlar? Ağlıycam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 29 Ağustos 2022; 22:17:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün bana da geldi yeni güncelleme daha yüklemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerrrsss -- 29 Ağustos 2022; 22:28:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir şey sormak istiyorum. Telefon şarj olurken hızlı şarj oluyor ibaresi yazmıyor (super dart şarj da yazmıyor) sadece şarj oluyor ve dart işareti var ama şarjda sıkıntı yok. 0' dan 100'e 65 dk da doluyor. Açıkçası hızlı şarj ibaresinin olmasını isterdim :)) Sizde de aynı şekilde mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerrrsss -- 29 Ağustos 2022; 22:38:14 > -
Bende de yazmıyor üstad
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, herkese iyi forumlar.
Elimde Realme 8 var, kardeşime 2 hafta önce aldık gayet memnun kullanıyor sorunu sıkıntı yok.
Yalnız aklıma takılan husus, az önce telefon şarj olurken kendisi "online update" adı altında bir güncelleme yapıyordu.
Realme daha önce kullanmadım bu şekilde mi güncelleme işleniyor cihaza? Bunun otomatik yüklenmesini açma yada kapatma gibi bir ayarı var mıdır, yada bu güncelleme nedir?
Teşekkürler.
-
Merhabalar,
Evet, online update olarak güncelleme işlemi (android sürümü ve güvenlik güncelleştirmeleri) gerçekleşiyor. Muhtemelen otomatik indir ve gece otomatik güncelleme seçeneği seçili olduğundan bu saatte güncelleme yapılıyordur.
Ayarlar > Cihaz Hakkında > Güncel > Sağ üstte 3 noktaya dokun > Otomatik Güncelleme > Otomatik İndir ve Gece Otomatik Güncelle seçeneklerini istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.
-
Arkadaşlar parmak izini kullanıp telefon kilidini açarken ya da uygulama kilidi açarken neredeyse her defasında telefon bir kere titriyor ve öyle açılıyor. Yani sanki parmak izini okuyamıyor titriyor ancak sonrasında hemen okuyup kilidi açıyor gibi bir durum var. Başta parmak izini doğru okuyunca titriyor herhalde diye düşündüm ancak nadiren de olsa titremeden parmak izini okuduğu oluyor.
Ekranda kutusundan çıkan koruyucu mevcut, başka bir koruyucu yapıştırmadım. Parmak izimi silip tekrar tanıttım ancak durum değişmedi. Dün gelen güncellemeyi yaptım, yine durum değişmedi. Eski Android sürümünü kullanma şansım olmadı, onda daha mı iyiydi acaba? Önceki telefonum da (Xiaomi Mi 9 Lite) aynı bunun gibi parmak izini ekrandan okumasına rağmen çok daha hızlı okuyordu parmak izini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megamanw -- 30 Ağustos 2022; 7:3:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncelleme bana da bugün geldi.Ana konunun altına ekledim.
-
Uygulama önerilerinizi, ayarlardan ipuçları tavsiyelerinizi ve örnek fotoğraflarınızı bekliyorum.Ana konumuzun zenginleşmesi açısından sizlerin yardımı hepimiz çok değerli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 30 Ağustos 2022; 11:52:11 > -
Ben de dün güncelleme yaptım ve aynı sizin gibi bataryanın önceki sürüme göre daha hızlı azaldığını düşünüyorum. Telefon internette dolaşma, sosyal medya uygulamaları kullanma gibi basit işlerde bile daha fazla ısınıyor gibi hissediyorum, muhtemelen sebebi bu. Önceki sürümde mobil veri ile aldığım ekran süresini artık WiFi ile anca alacağım gibi duruyor. Yine de güncellemeden sonra birkaç gün telefonun optimize olmasını beklemek lazım ancak çok düzeleceğini düşünmüyorum.
Telefonu yeni aldığım için sadece şimdikinden bir önceki sürüm ile karşılaştırma şansım var. Telefonu aldığımda içinde eski Android sürümü vardı, o sürümde bataryanın çok daha iyi olduğunu okumuştum, keşke bir süre hiçbir güncelleme yapmadan kutudan çıktığı gibi kullanmayı deneseydim. Yine de duruma göre bilgisayar aracılığıyla eski sürümlere dönmek mümkünse araştırılıp değerlendirilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megamanw -- 30 Ağustos 2022; 14:27:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yavaş yavaş oturuyor demek ki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bende denedim yapamadım olmuyor sanırım
Gece modunda geniş açı kamerası ile çekildi
ui 3.0 gelince o kadar hava attılar, şu şu şu özellikler var diye. Cihazı güncelledim, görsellik ve hız iyileşti o kadar. Ama özellikle benim beklediğim her zaman açık ekran saat tipini, bildirim ikonlarının renklenmesi ve büyümesi, hatta resim ekleyebilme özelliği yok.
-
Merhaba. Realme 8 ekranı kilitleme tuşunu kullanmadan ekrandan dokunarak nasıl kilitleyebilirim. Çift tıklama yı kastetmiyorum. Teli ilk aldığımda ekranda bir tus vardı onu sildim ama tekrar bulamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hızlı ayarlardan ekran kilidi yeri var oraya basiyorsun kapaniyor ben oradan kapatiyorum. Çift tıklayarakda açıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X