< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★ Realme 8 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (10. sayfa)
-
-
Evet vardi bende sildim onu hatirlamiyorum gereksiz goruntu bozuklugu yapiyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanırım akıllı kenar çubuğundan bahsediyorsunuz. Özellikle YouTube'dayken akıllı kenar çubuğunda arka planda oynat seçeneğinin olması çok hoş. Müzik dinlerken çok işe yarıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O dediğini nereden geri getiriyoruz ?
Ayarlar > Özel özellikler > Akıllı kenar çubuğu
adımından ilgili seçenekleri aktif edebilirsiniz. Özellikle seçenekler arasında yer alan akıllı öneriler seçeneğini aktif etmenizde fayda var.
merhaba bu telefonu yarin almayi dusunuyorum bende Samsung 2 Tb Harici Harddisk var bu telefona otg olarak baglasam calistirirmi
Tabikide çalıstırır.
tesekkurler cihazin gps baglantisi nasil
Kullanmadim hic ama sorunsuz calisiyordur cihaz gayet mukemmel herseyiyle
Bu gerçek mi? Nasıl geniş açıyla bu kadar iyi çekebildin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tuşların yerleri nereden değişiyor? Güncelleme yaptım şimdi yerini bulamıyorum.
Evet, gerçek tabi ki ben daha iyi bekliyordum ama yine de iyi olduğunu düşünüyorum. Zoomlayınca biraz detay kaybı var ama olsun :))
-
Ayarlar > Sistem ayarları > Sistemde gezinme
kısmından tuş yerlerini ve düzenini ayarlayabilirsiniz.
-
Kılıf Tavsiyesi
Realme 8 Tıpalı Kamera Korumalı Şeffaf Premier Kılıf (kesinlikle tavsiye edilir.)
Realme 8 Kılıf Premium Rubber Renkli Silikon Kılıf
Realme 8 Uyumlu Kılıf Soft Yumuşak Dokulu First Silikon - Siyah
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09YM7KKC9/ref=ewc_pr_img_1?psc=1
Kırılmaz Cam için aşağıdaki modelleri alıp kullanan var mı varsa önerebilir mi?
https://www.amazon.com.tr/dp/B09YGZMXP7/?colid=HY80YB1NEAVC&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerrrsss -- 14 Eylül 2022; 17:4:7 >
-
Realme 8 uyumlu adaptör ve şarj kablosu tavsiyesidir. Şarj kablosu seri numarası, telefon kutusundan çıkanla aynıdır(DL129). Adaptör ise seri numaraları (VC56 diye başlayan kısmı) ve akım değerleri dahil aynıdır. Zaten Realme Oppo'nun alt firmasıdır.
Oppo VC56JAEH 30W Vooc4.0 Hızlı Şarj Adaptörü Beyaz
Oppo DL129 Vooc Type-C (Usb A To Usb-C) Max 6.5A 1 Metre Kablo ( Oppo Türkiye Garantili )
-
Dostum daha ne olsun müthiş çekmiş.Diğer geniş açı kameralara nazaran 8 MP ile bundan iyisi olamaz.Hatta kendinden daha yüksek çözünürlüktekilere kafa tutuyor.Bayağı beğendim.
Aksesuar konusunda paylaşımda bulunan kişilerin ürünlerini ana konuya ekledim.
-
Ekran koruyucu alıp memnun olan varsa linkini de paylaşırsa sevinirim. Uygulayan yerlere sordum bir kaç kere. Tam modele göre yok. Başka modellerden uydurmaya çalışıyorlar. Direk modele uygun olursa çok faydalı olur.
Arkadaslar telefon güneste farklı boyuta geçiyor ekran felan degisiyor gölgeye geçince tekrar eski haline dönüyor oto parlaklik kapalı neden boyle oluyor normal ev ışığında olmuyor
Telefonun beğenmediğim yönleri: ekran yansıtma performansı düşük, özellikle video yansıttığım da,içerik akıcı olarak oynamıyor,belki modem den belki de TV den kaynaklı olabilir,bilemiyorum. Kulaklık takınca aldığım ses kalitesi, Güç tuşuna basılı tutunca gelen kapat,yeniden başlat ekranı ( yazılar ve simgeler çok küçük ve basit ), desen girip açılan kilit ekranı ( ön tanımlı siyah ekran olarak gelmesi ve özelleştirilememesi ), mono hoparlör de, eh idare eder seviyesin de. Kamera video ile pek sıkı fıkı değilim ama kullandığım kadarıyla iş görüyor. Beni memnun eden yönleri ise tepki hızı, kasma donma yapmaması, GPS, ahize sesi,ekran kalitesi, batarya dayanım süresi, ram ve depolama kapasitesi, yüz ve parmak izi tanıma hızı, beraberin de gelen bazı uygulamalar. Genel olarak değerlendirmek gerekirse ortalama bir kullanıcı için ideal bir seçim de, ben aldığım da 4450 TL olan telefon şimdi altı bin küsûr.iki ay da bu kadar fiyat artışını anormal buluyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X