Yeni kullanıcıyım forumda da cihazda da realme c55 iki sorum var bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim 1 cihaz da bildirim ışığı cidden yok mu? youtubede gordum ama emin olamadim goruntunden veya ben açamadim tüm bildirim seceneklerine baktim ama malesef bulamadim. 2 cihaz video cekerken igrenc ses kayit ediyor bunun cozumu ayarı filan varmi ? Yoksa başimiz beladami 2 gunluk cihaz hemen iade ederim kabul ederlermi bilmiyorum iadeyide :(( < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t2301x -- 4 Ağustos 2023; 20:54:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Realme C55'in İki Yaygın Sorunu ve Çözümleri
Realme C55 akıllı telefon kullanıcıları, iki yaygın sorun bildirmektedir: bildirim ışığının olmaması ve ses sorunları. İşte bu sorunların nasıl giderileceğine dair bir kılavuz:
Bildirim Işığı Nasıl Açılır?
Ne yazık ki, Realme C55'te fiziksel bir bildirim ışığı bulunmamaktadır. Bunun yerine, yeni bildirimler için ekranın üst kısmında küçük bir LED göstergesi yanar. Bildirim ışığını açmak için herhangi bir ayar bulunmamaktadır.
Ses Sorunları
- Ses Seviyesi Düşük: Hoparlör ızgarasının toz veya kalıntılarla tıkanmadığından emin ol.
- Çatırdama veya Cızırtı: Ses sürücülerini en son yazılım sürümüne güncelle.
- Aramalarda Ses Yok: Mikrofon deliğinin tıkanmamış olduğundan emin ol. Ayrıca, "Erişilebilirlik" ayarlarında arama sesini etkinleştir.
- Bluetooth Bağlantısında Ses Sorunları: Bluetooth cihazını yeniden bağlamayı dene. Ayrıca, her iki cihazda da Bluetooth sürücülerinin güncel olduğundan emin ol.
Diğer olası ses sorunları için Realme destek web sitesini ziyaret etmeni öneririz.