Ses kısmı, kontrol merkezi değişmiş gözlemlediğim. Başka olursa yazın lütfen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
REALME C55 ANA KONU (8. sayfa)
-
-
Herkese selamlar . Anneanneme bu telefonu almayı düşünüyoruz. Hemfiyatı uygun , hemde ekranı büyük olduğu için rahat görümesi için.
Sadece telefon etmek için kullanacak ,
Telefonun arayüzünde kullanırken kasılmalar veya donmalar oluyor mu acaba ?
Birde yazı boyutunu büyütmek için bir ayar var mı ? Yaşlı kadın sonuçta gözler pek iyi göremiyor :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Donma yok. Yazı büyütme ayarı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Redmi12 ile C55 arasında kalmıştım, birkaç mağaza gezdim çoğu C55 önerdi. O yüzden birde foruma soruyum dedim, teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Youtube ve google de video izlerken yanlarda siyahlık oluyor ekrana videoyu kesmeden sığdırmanın yolu var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O ekran boyutuyla alâkalı bir durum, diğer aynı ölçüdeki ekranlarda da var ancak görüntüyü bozmadan sığdırmak mümkün değil, bildiğim kadarıyla.
-
Geçen hafta c55 aldım bu telefonda çözemediğim bir sorun kilit ekranını kaldırmama rağmen telefonu uyandırdığımızda yine o yukarı kaydırarak açılan kilit ekranı geliyor kilit yok ama her seferinde yukarı kaydırma yapmak istemiyorum tamamen kaldıramıyormuyuz bunu?
-
Dün yeni bir güncelleme geldi. Fark ettiğim kadarıyla pil kısmındaki bazı yazıları detaylandırmışlar ve ana ekrana global aramayı eklemişler.
-
Selamlar. Eşimin kullandığı c55 e gelen son yazılım güncellemesi sonrası WhatsApp bildirim sesini değiştiremiyoruz. Sanki silahın ağzına mermiyi veriyormuş gibi bir ses var ve ne telefonun kendi bildirim ayarlarından nede WhatsApp bildirim ayarlarından yaptığım değişiklikler etkin olmuyor. Benzer sorun yaşayan varmı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildirim sesi kendiliğinden mi değişti orasını anlayamadım?
Bizde ki c55 te kendi ayarladığımız whatsapp bildirim sesi çalmakta.
Sanırım kendiliğinden değişmiş. Ben farklı bir bildirim sesi seçsemde aktif olmuyor (WhatsApp bildirimleri için)
Kamera açıkken otomatik döndür diyince buga giriyor ekran da donuyor kameranin donmesi gerekirken
googleden bir sey izleyip kapatinca yukarida googleden video gibisinden bir sey duruyor
kamera kalitesiz
youtubede, googlede video izlerken ekrani tam kapatmiyor kesiyor sagdan soldan siyahlik oluyor
igrenc telefon fakirlikten aliyoruz iste
15 Ağustos tarihinden beridir telefonun kendi hesap makinesi içerisindeki birim çevirici kısmındaki döviz çevirici kur güncellemiyor. Ben sürekli burayı kullanıyordum ama artık kullanmıyorum. Bunun bir çözümü falan var mı? Herkes aynı sorunu yaşıyor mu yoksa benimle alâkalı mı?
Edit: DNS ile alâkalıymış, her güncellemem gerektiğinde DNS açıp kapatmak zorunda kalıyorum şu anlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patates Süvarisi -- 24 Ekim 2024; 9:1:2 >
-
Yeni güncelleme geldi.
-
Bana daha gelmedi. Hızda vs. değişiklik varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hesap makinesi ekstra fonksiyonları dışında herhangi bir değişiklik fark etmedim henüz.
-
Whatsapp kisi eklerken geri siliniyor
Güncelleme yapmak isteyince ağ bağlantısı zayıf hatası veriyor nedeni nedir sizce? İki cihaz var ikisinde de böyle. Wifi bağlıyken oluyordu ancak mobil veride de güncellemeyi görüntüleyemedim bu sefer.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X