|
realme GT 5G tanıtıldı: Snapdragon 888, 120Hz ekran, LPDDR5 RAM
-
-
Tam bir fiyat performans telefonu olmuş alınabilir.
-
Olmuş olmasına ama hiç birini realme turkiye getirmiyor. Mesela Realme 7 5g modeli var hiç fena bir model değildi. Neredeyse eskiyecek bu modelin ne zaman geleceğini sorduğumda kendilerine "ülkemizde 5g yok ki" dediler. Sanırım daha birşey konuşmamıza gerek yok.
-
Tasarımı 150-200 dolar arası satılan eski nesil Mediatek işlemcili telefonlara benziyor. Gelmiş geçmiş en çirkin S888 li telefon olacağı kesin.
-
olmuş
-
Bu bildiğin OnePlus 8T. Donanim değişmiş biraz o kadar
-
Asgari ücretin 3 te 1 ine aldığınızı düşünsenize -
Gavur dediklerimiz maaslarinin 1aylik maasinin 4te 1iyle bolebi canavar alabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E4 panel olduğu kesin mi?Lansmanda bahsedilmedi böyle olduğu gördüğüm yabancı kaynaklarda da e3 panel olduğunu yazmışlardı
-
Bataryası güzel ama daha iyisinin olmasını isterdim tabi. Ben açıkçası tasarımını da sevdim. Güzel duruyor ancak arkadaşların dediği gibi Türkiye'ye gelmeyecekse konuşmamızın anlamı yok. Veya yurtdışından alınır, Türkiye'de IMEI kayıt ücreti için bir alt segment telefon parası ödenir ve yola devam edilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 7 Mart 2021; 1:34:38 >
Real me kaç yıl güncelleme alıyor
poco f3 yerine alınır. ekran boyu ve işlemci birbirine rakip kılıyor ama sorunsuzluk ve 5000tl ye 128gb gelirse alınır mal
-
Kardeşim biraz bekle iphone se plus gelecek o veya samsung galaxy s21 fe gelecek bu ikisinden birini 6/7 bin marjında al poco, oneplus, realme bunlara bir dünya para verme yazıktır.
Düzeltme: tabi samsung snapdragon işlemci ile gelirse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithaunans -- 17 Haziran 2021; 22:29:3 >
Oled 120hz aptx HD şart bunlar net kullanıcı deneyimi , LCD iPhone alınmaz ama SD li s21 olabilir belki hiç yoktan aksesuar sorunu çekilmez ama 5bin GT ye verilir mi yazılım falan nasıl acaba normalde mi kullanırım ama realme geçsek nasıl olur bilemem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tr'ye geliyor açıklama resmi olarak yapıldı. Bu fiyata bir daha böyle bir amiral gemisi almak imkansız. Oneplus 5'e veda etme zamanı geldi. Çok iyi fiyat
-
Bu markanın telefonları ülkeye gelmiyor Ve bu markanın telefonları güncelleme almıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSiber -- 17 Temmuz 2021; 1:23:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 haftadır kullanıyorum cihazı. Almak isteyen varsa merak edilen soruları cevaplayabilirim.
-
Bu telefonun konusunu göremedim. Herhalde alıcısı az olunca konu açan olmadı. Telefon güzel dursa da sadece işlemciden ibaret bir telefon gibi geldi bana. Tabi snapdragon 888 in gücü tartışılmaz
-
selamlar arkadaşlar bu telefonu sipariş verdim. Kılıf almak istiyorum pek çeşit bulamadım kullandıgınız kılıf varsa tavsiye edebilirmisiniz.
-
Nereden kaç tl'ye aldınız?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Olmuş olmasına ama hiç birini realme turkiye getirmiyor. Mesela Realme 7 5g modeli var hiç fena bir model değildi. Neredeyse eskiyecek bu modelin ne zaman geleceğini sorduğumda kendilerine "ülkemizde 5g yok ki" dediler. Sanırım daha birşey konuşmamıza gerek yok.
|
Tam bir fiyat performans telefonu olmuş alınabilir.
|
Benzer içerikler
- fotoğraf bulanıklaştırma iphone
- yapay zeka uygulamaları
- whatsapp web nedir
- snapchat toplu arkadaş silme
- whatsapp"ta engellendiğini nasıl anlarsın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X