Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mrtcicekk , sozman1 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.107
Cevap
242
Favori
664.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sallamamak lazım hocam.

Neler neler okudum bir bilsen.

Adam Realme'nin arayüzüne güvenmiyor, kasar diyor, 8 Gen 1'le diyor.

E sen git 778G al diyesim geliyor.

Yapılan yorumların ayarı yok.

• Reason kullanıcısına yanıt

8 Gen 1'i en iyi kullanan cihaz diyorlardı. İyi pil ömrü 65W da yanında hediyesi.

• Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    Sizin canlı yayında gelen yorumlar gerçekten çok komikti hocam :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şöyle 6,2 inch civarı ekranı olsaydı alırdım bu telefonu. Şu an s20 fe kullanıyorum, bu bile büyük geliyor bana.

• duwar kullanıcısına yanıt

:D :D :D

Çöp de olsa Türkiye'de videoyu ilk ben çektim sanırım.

Millet cihaza saldırdı.

Senden gördüm diyen 100 - 150 kişi saydım. Hala yorumlar geliyor.

Kendisine ve eşine olmak üzere 2 tane alan gördüm.

Çok güzel fiyat, acayip merak ediyorum cihazı, gelmedi hala.

Yine gelecek diyorlar. Bir kaç kişi ön ödeme yapmış. Bence beklemek lazım. Başka cihaza yönelenler terste kalabilir.

Millet iyi soğutmalı 8 Gen 1 bulmuş hala bahane arama derdinde. Tamam para zor kazanılıyor ama sanki bu fiyat bandında cihaz vardı. Yorumların bir ayarı olsa yine neyse

• Güç tasaruffu kısmında ne gibi seçenekler var? Mesela AOD, 120hz, 2K çözünürlük gibi şeylerden ödün vermeden sadece işlemciyi frenleme gibi bir şey yapılabiliyor mu? Alanlar cevap verebilir mi? Benimkinin gelmesi en erken salı günü olur.

• Tekrar stoklara girer mi telefon veya mağaza stoklarında bulabilir miyiz ne diyorsunuz ?

• Daha önce 3 yıl realme 5 pro kullandım şimdi Samsung var. GT pro 2 alırken arayüz konuşunu hiç düşünmedim memnundum 5 pro dan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam kötü telefon yoktur yanlış fiyatlandırma vardır sözünü çok severim. Nasıl ki bir dönem 6.5 bin ₺'ye iphone 11 f/p oldu ama artık değilse, bu telefon da bu fiyatla şuan rakipsiz f/p cihazı. Her telefonun eksiği var mutlaka ama ne kadar az para ödersem eksikleri o kadar az canımı sıkar :)

Ben de heyecanla kargoya verilmesini bekliyorum, GT modu kapalıyken frekans hızları düşük olacağı için günlük kullanım senaryolarında çok ısınacağını tahmin etmiyorum.

S23 Ultra ve Mi 13 Pro'da kullanılan versiyonları kadar etkili mi bilmiyorum ama vapor-chamber soğutma sistemi de 8 gen 1'in hararetini bir nebze alacaktır :D

2. Şarjda 21 saat beklemede 7 saat ekran süresi aldım. Gerçekten inanılmaz..

Bu cihazda 8 Gen 1 için yapılan en büyük soğutma vapor chamber mevcut.. Bunun etkisi midir bilmiyorum, ama benim bir tahminim daha var. Cihazın üretim tarihine baktım, 15 Mart 2023.. Daha fabrikadan çıkalı 2 hafta olmuş. Acaba 8Gen1 üretiminde duyurulmadan bir revizyon yapılmış olabilir mi diye düşünüyorum.. Belki de TSMC üretti, belki de Samsung üretim bantlarında güncelleme yaptı, bilemiyorum. Ama bunda bir iş var..

• Hocam telefon muhtemelen 8gen1 i en verimli kullanan telefon pil testinde madara ettiği telefonlara bak utanmasa 13 pro maxi devirecek (8gen2 olsa muhtemelen devirirdi)

kısacası 8gen1 in sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te!
    Cihazın üretim tarihine nereden bakıyorsunuz hocam ?

• Mcsayin M kullanıcısına yanıt
    Bence arayüz ve güncelleme açısından ülkemizde android tarafında şuan en iyi firma Samsung hocam. Üstelik orta seviyeye IP67 sertifikası getirmesi de cabası. Ama bu fiyat aralığında bu avantajlar bile A73, A54 tercih etmek için yetersiz kalıyor GT 2 Pro donanımı karşısında.

S21 FE'nin Snapdragon 888 işlemcili versiyonu ile verimli batarya performansı şimdiki fiyatıyla olsaydı güzel bir rekabet izleyebilirdik.

• ashkiya26 A kullanıcısına yanıt

Tel arama ekranında...

*#6776#

Kodlayın, "Manufacture Date" üretim tarihi, saati..

Samsung bu işe ciddi para harcayacaktı. Muhtemelen üretim süreçleri optmize edilmiştir. Soğutmanın etkisi var. Zaten bu cihaz ilk çıktığında da batarya ve soğutma olarak iyi 8 Gen 1'lerden gösteriliyormuş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Burç -- 3 Nisan 2023; 5:54:2 >

Ben de senden görüp aldım, abime de aldırdım.

• Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te!

Beyler ben android 13e nasıl güncelleyeceğimi bulamadım

27 Nisan 2022

Dün akşam kullanırken şarjı bitti 5dk şarja takdım su içip geldim yarım saatlik kullanım verdi xd

• genclik17 kullanıcısına yanıt

Herşey kısıtlı hocam tema bile yok değiştiremiyorsunuz. Var aslında ama Türkiye de kullanılmıyor. Değişik apk indirip ülkeyi değiştirip öyle yapmanız gerekiyor. Açıkçası ben uğraşmadım stock şekilde kullanıyorum. Xiaomi den geçince baya bir sade yavan gelebilir haberiniz olsun. Dediğim gibi özelleştirme yok denecek kadar az. Anca parmak izi animasyon değiştirip duruyorum Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! 

Ama hız ve hata anlamında Xiaomiden iyi. Sizde Poco varmış aslında isterseniz Poco Launcher yüklerseniz.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.