Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.098
Cevap
242
Favori
664.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
93. Sırada  bugün en iyi #71
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung ekran sürelerinde problem vardı doğru ölçmüyordu.
    Bu cihaz da aynı sanırım. Problem Android tarafında olabilir diye düşünüyorum.
    Eksik ölçüyor gibi.

2.güzel işi de Görüşme'de pil tasarrufu.
    Samsung kullananlar bilir ( S ve son Aserileri) görüşme sırasında çok fazla pil harcıyordu, aynı zamanda çekim de stabil değildi.
    Ex işlemcilerin modeminde problem olduğunu veya uyumsuzlu/optimizasyon sıkıntısı olduğunu kullandığım cihazların konularında belirtmiştim.

GT2 Pro Görüşme sırasında çok az pil harcıyor.
    Ya antenler, ya da Modem optimizasyonu ile ilgili.

Arayüz: Gerçekten sade bir arayüz, Samsung ve Xiaomi'de olan birçok kişiselleştirme yok ama bunun anlamlı olarak cihazın stabilitesine yansıdığını düşünüyorum.
    takılma,pat,çat rastlamadım.
    Adaptif 120Hz'de kullanıyorum ve Pil harcaması cihaz kendini 120-1Hz ayarlayabildiği için çok tasarruflu.

Siyah olan cihazın arkası fırçalanmış cam , yani Yeşil renkli olana göre çok daha fazla dikkat edilmesi gerekiyor ( Bende Siyah almıştım)
    Yani kısaca söylemek gerekirse, Cihaz donanım ve malzeme kalitesi ile tam bir Amiral Gemisidir ve 12.999 TL'ye İnanılmaz bir iş yapılmıştır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reason kullanıcısına yanıt
    Benim cihazda Build Time yazıyor, sanırım aynı anlamda. manufacture ibaresi göremedim, sizce?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • El Kedi kullanıcısına yanıt

Cihaz ulaştı mı, deneyimler nasıl? Güle güle kullanın.

• anarki24 kullanıcısına yanıt

ne kadara aldınız ?

Hocam cihazınız hangi depolama ve ram seçenekli model bir de kaça aldınız?

• Mesajlar silinmiş , bir dünya şey yazdım onlarda çıkmamış .

Samsung ve Xiaomi Lobisi devrede

• 128 GB olması disinda bence kusursuz cihaz. 128 GB hafıza yeterli olmaz. 3 5 gün sonra bile dolduracak insanlar var.

• Ben de benzer durumdayım. Durumu güncel gösteriyor.

• gurcelik kullanıcısına yanıt
    PC üzerinden mi yaptınız? Cihaza durduk yere mi geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roland Deschain -- 3 Nisan 2023; 10:17:40 >
  • A73 almıştım, içime sinemdi iade ettim. Ne alayım diye bakarken hiç ummadığım bir telefon birden satışa girdi ve çok hızlı tükendi. Yetişemedik ne yazık ki.

Alan arkadaşlar olumlu / olumsuz yanlarını paylaşacaktır. Takibimde.. bakalım yeniden stoklara gelecek mi

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Hocam 8 GB ram 128 GB rom 12999TL + kulaklık hediyesi ile birlikte aldım

• Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    12999TL hocam

Hocam bu depolamaya bu fiyat mantıklı bir hareket mi sizce? 256'lığı yok mu bu cihazın. Yoksa realme kısa ömürlü olsun diye Türkiye'ye bu depolamayı getirmiş çok belli.

• mdbjk kullanıcısına yanıt
    Hocam o dediğiniz tik bende çıkmadı acaba yanlış mı yapıyorum, Google feed kapanmıyor bende

• Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te!
    Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te!
    Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te!

• Güncelleme yapınca arama ve mesaj uygulaması Google a ait olan ile değişiyor mu yoksa cihazdaki kendi uygulamalar kalıyor mu ?

• GT2 Pro'yu hiç bir şekilde 12-13bin TL bandında göremedim, Pro olmayanlar o fiyat, telefon şu anda 22.900 TL görünüyor? Fiyatlar doğru mu?

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    256 gb fiyatı o 128 lik olan 2 gün 13000 e satıldı bitti şu an stok yok

• ahmedsaid A kullanıcısına yanıt

Eyvallah, güzel fiyatmış.

Yalnız anlamsız olan da 128'i o fiyata verip, 20 bine de 256 satmak olmuş. 128gb 10 bin TL mi fark ediyor Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! 

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.