Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7am; 2K 120Hz AMOLED | 50MP+50MP 4K60 FPS (444. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tayox06 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.926
Cevap
241
Favori
653.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de cihazı cuma günü kargoladım servise ekran problemi yüzünden. en son 3 saat 30 dk ekran süresi aldım mobil veriyle. çok can sıkıcı

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt

"Telefon Android 12 ile kutudan çıkıyor, Android 13 güncellemesi telefonu açtıktan birkaç saat sonra kendiliğinden geliyor, beklemek dışında bir çözüm yok. Telefon Android 14 ve Android 15 olmak üzere 2 tane daha büyük Android güncellemesi ve 3 sene daha güvenlik güncellemesi alacak. Güncel Android sürümü Androd 14 versiyon RMX3301_13.1.0.506(EX01)"

sabit mesaja böyle yazmışım hocam A15 alacak. Güvenlik güncellemesini de 2026'ya kadar alacak. tabi pil ve ekran yüzünden kullanılabilir durumda olursa

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam donanım haber realme ui 6.0 konusunda ve realme forum da almayacak yazıyordu o yüzden sormak istedim teşekkür ederim
  • mf.kaya M kullanıcısına yanıt
    Sağolun peki donanım haber realme ui 6.0 alacak telefonlar haberinde neden gt3 ve sonrası yazılmamış
    https://www.donanimhaber.com/realme-ui-6-0-in-tanitim-tarihi-ve-gelecek-telefonlar-aciklandi--183500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutCAN41 -- 27 Ekim 2024; 11:16:26 >

ilk etapta alacak cihazlar onlardır hocam. 3 tane (13, 14, 15) android, 4 sene güvenlik güncellemesi alacak bu cihaz

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7am; 2K 120Hz AMOLED | 50MP+50MP 4K60 FPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 27 Ekim 2024; 12:56:51 >
  • 2k çözünürlük, 120hz. 2 yıl oldu sanırım telefonu alalı, telefondan çok memnunum bi sıkıntısını görmedim. Sadece son güncellemeden sonra kamera takılıyo gibi arada, yazın daha fazlaydı işlemci ısınmasımı yazılımsalmı bilmiyorum. Neyse hertürlü parasının hakkını verdi missss 🧿🧿😀 Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7am; 2K 120Hz AMOLED | 50MP+50MP 4K60 FPS

• Telefon tamir beklerken fatura bedeli üzerinden ücret iadesi kararı çıktı. Kabul etmiyorum çünkü zamanında 10 gram altın aldığım fiyat şimdi 4 gramı zor alıyor. Bu telefonun dengi telefonlar 6t vs 6. Başka model verirlerse kabul etmeyin. Hafta içi hakem heyetine başvurumu yapacağım.
    Çok sağolun hocam içimi ferahlattınız
  • KucukprensTR K kullanıcısına yanıt
    Böyle saçmalık olmaz eğer kura Göre telefon satılıyor ise üretici kaynaklı cihaz para iadesi kura bağlı verilmelidir. Tüketici hakemler heyetinin bu konuda titiz davranacağına eminim.Allah yardımcınız olsun efenim

Kura göre derken güncel ücretin iadesi alınabilir diye düşünüyorum. Hepsiburadada bir satıcı satıyor 23 bine. Bu ücreti talep etmeyi düşünüyorum tüketici hakem heyetinden.

• Telefonu aldım alalı turkcell hattı kullanıyordum, dün Telekoma geçiş yapmıştım şarj sürede belirgin bir artış oldu. Benzer senaryo ile kullandım %50 kalan var ve 3 saat 47 dakika ekran süresi aldım. Bulunduğunuz yerdeki şebekeye yakınlık, uzaklık Çekim gücü vs bataryayı bitiriyormuş.
  • Hayırlı akşamlar herkese, benim de ekran sürem günlük 2.5 saat ile sınırlı servise gönderen arkadaşlar tamir yapiliyormu yoksa direkt değişim minveriyorlar , birde süreç ne kadar sürüyor bilgi verirseniz sevinirim.
  • serkan__41 S kullanıcısına yanıt

pil için ücretli değişim yapıyorlar. sanırım 1500 tlydi. saçma sapan bir pil süresi, herkese ücretsiz pil değişimi sağlamalılar en azından. ben ekrandaki çizgi sorunu için 25 ekimde kargoladım, 26sında teslim edilmiş. bugün sordum yeni kayıt alındı dediler, bekliyorum iade için

Ben samsung bakırköy servisten farklı zamanlar da iki kez ekran değiştirdim ve pil ücretsiz yenilendi.

Tanıdığım telefoncunun verdiği ekran fiyatından hem ucuzdu hem kkartı ile ödedim hem de 6 ay garantili.

Xiaomi ve LG de ise ücretsiz ( keyfi ) değişim yaptırdım.

Laptop pil fiyatına yakın olması bir yana , bu rakamlara kaliteli power bank alınabilir. Daha fatura garanti süresi bitmeden bu rakam isteniyorsa , 3/5 yıl sonra hiç parçası bulunamaz bunun.

YD , 7 yıllık çift hatlı samsung s7 edge kullanıyorum ve hala orjinal pil takılı.
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

ben de mecburen 7 yıllık galaxy a5 2017 kullanıyorum onda ekran sürem 2 saat, realmde 3.30 saatti hocam. değiştiren arkadaşlar böyle yazmıştı, ücretsiz pil değişimi ne durumdadır bilmiyorum

• Kendi kamera uygulamasını kullanamıyorum çok takılıyor üçüncü parti uygulama kullanıyorum buda zoruma gidiyor arkadaşlar daha cihazı alalı 2 sene olmadı yeni cihaz bu sorun için firma neden birşeyler yapmıyor anlamıyorum bir daha asla rela me cihaz almam yazılım olarak çok kötüler
  • Symplegad kullanıcısına yanıt

Ki cihaz giriş yada orta sınıf bir cihazı değil Realme'nin.

• Son güncelleme yüklü şu an batarya sıkıntısı harici bahsedilen hiç bir problem yok. Batarya için biraz daha bekleyeceğim a15 gelirse o zaman bir harf reset atabilirim.
  • Benim tek sorunum pildi.(Kamera kısmını bilmiyorum doğru düzgün hiç kullanmıyorum. Hard reset atıp insragramı sildikten sonra wifi ile 6.5-7 saat almaya başladım. Biraz düştü ama şu an memnunum. Fakat şu kronik ekran sorunu umarım garantiden sonra bozulmaz. Elimde patlar cihaz gerçekten. Ücret iadesi düşük derken elimde çöp bir telefonla kalmam umarım.

• Net bir şekilde, kronik ekran sorunu olduğunu 2. elde satmaya gittiğimde anladım. telefoncular bile haberdar konudan,benide tedirgin ediyor,garantisi dolduğunda çöp olacak cihaz.
  • 
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.