Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7am; 2K 120Hz AMOLED | 50MP+50MP 4K60 FPS (446. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CanSAYGI Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.926
Cevap
241
Favori
653.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu elimde hareket ettirdikçe hafif bir titreşim oluyor. Bu eskiden de oluyordu fakat son zamanlarda çok sık olmaya başladı sanki veya ben dikkat etmeye başladım. Çok hafif bir titreşim oluyor. Neden olduğunu da çözemedim. Ekranı yatırınca oluyor sanki ama her zaman da olmuyor. Böyle bir şey farkeden oldu mu?

• Henüz para iadesi çıkmasa da ben kendime bu telefonu aldım. 12/512'lik modeli 20bin tl ve saat hediyeli. 8/256'lık modeli 17bin tl ve saat hediyeli. Saati satar yoluma bakarım muhtemelen

8/256 16999 TL

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7am; 2K 120Hz AMOLED | 50MP+50MP 4K60 FPSwww.hepsiburada.com
    HONOR 200 256 GB 8 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Siyah Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/honor-200-256-gb-8-gb-ram-honor-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV000076P9FN?magaza=Hepsiburada

12/512 19999 TL

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7am; 2K 120Hz AMOLED | 50MP+50MP 4K60 FPSwww.hepsiburada.com
    HONOR 200 512 GB 12 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Siyah Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/honor-200-512-gb-12-gb-ram-honor-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV00006SHVNS?magaza=Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 11 Kasım 2024; 15:56:13 >

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

Hocam iade de aldığınız fiyatı mı iade edecekler peki?

• mf.kaya M kullanıcısına yanıt

önceki arkadaşlara 12500 teklif etmişler bana da 12500 verirler muhtemelen

• Arkadaşlar GPS düzgün çalışmıyor. Konumu doğru bulmuyor kalibre edince düzeliyor gibi oluyor ama arabayla giderken GPS anlık takibi yapmıyor ve hızı göstermiyor. İzinler açık konum doğrulama ayarı yüksek. Ama sorunu bir türlü çözemedim. Nedir bunun nedeni yardımcı olabilecek var mı?
  • tam realmeye de mail atarken kvkdan sms geldi iadeniz onaylandı diye. an itibariyle cihazdan kurtulmuş bulunuyorum, umarım çizgi sorunu oluşacak olan herkeste garanti süresinde oluşur ve iadenizi/cihazınızı alırsınız. bir tüyo vereyim, para idesi için cihazı kvk teslim aldıktan 1 gün sonra telefonla servisi arayıp cihazın kronik sorunlu olduğunu ve tamir edilmesini istemediğinizi belirtin. kvk realme trye ulaşıyıp iade sürecini başlatıyor. Dün aradım, bugün iadem onaylandı. ilk mesaja ekleyeceğim bu bilgiyi

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7am; 2K 120Hz AMOLED | 50MP+50MP 4K60 FPS

poco x6 pro modeli de an itibariyle 18bin tlye düştü. ben dün honor 200 satın aldım 17bine

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7am; 2K 120Hz AMOLED | 50MP+50MP 4K60 FPSamazon
    POCO X6 Pro 5G 12GB RAM 512GB ROM, Cep Telefonu, Siyah (POCO Türkiye Garantili)
    https://www.amazon.com.tr/POCO-12GB-512GB-Telefonu-Siyah/dp/B0CPXYTPYG

Ben de garantiye vereceğim ölü pikselden dolayı. Telefonu ben 2. el olarak aldım faturası kutusu hepsi mevcut. Para iadesi için fatura sahibinin kimlik fotokopisi denmiş. O olmadan olmuyor mu para iadesi.

edit: Telefon vatan'dan alınmış. Garantisi kvk mı oluyor. Sitesinden imei ile sorguladığım zaman cihaz bulunamadı diyor. Ankara da servis olarak kvk ile BDH Bilişim Destek Hizmetleri diye bir yer gözüküyor. Diğer serviste sorgulama ekranı bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayox06 -- 12 Kasım 2024; 21:0:28 >
  • tayox06 kullanıcısına yanıt

kvk oluyor hocam. smste belirtilen şeyler isteniyor, bir iki gün içerisinde de para yatıyor. sağolsunlar sattıkları kulaklık da bozulmuştu bundan birkaç ay önce :D dediğimi yaparsanız iade süreciniz hızlanır. iadeyi ilk satın alan kişi sizin adınıza başlatmalı sanırım, veya ondan gidecek bir mail vb çözebilir işi. kvk ile görüşün yönlendirir onlar. en kötü vatan şubelerinden birisi halleder

Eğer ilk sahibi gerekiyorsa sıkıntı o zaman. Ben 2. sahibinden aldım telefonu. Ben satın alırken sözleşme imzaladım. Bilgilerini aldım, ıslak imzalı sözleşme yaptık telefonu satın aldığıma dair fakat o kişi 2. sahibiydi. Zannetmiyorum ki ilk sahibinin bilgileri elinde olsun hala. Para iadesi değil de muadil cihaz için de mi aynı şeyler lazım ki. Hiç olmadı verdikleri 11 pro yu açmadan satar yerine başka telefon alırım.

• tayox06 kullanıcısına yanıt

kvk net yanıtı verir hocam. durum hakkında bilgi verirseniz ben de ilk mesaja eklerim gören olursa yardım almış olur

Tamamdır buraya yazarım gelişmeleri. Teşekkürler

• Arkadaşlar GPS sorunu yaşayan var mı? Haritalarda GPS hatası alıyorum, konumu doğru bulmuyor hareket halindeyken hızı göstermiyor. Tüm ayarlar izinler açık, android 13 kullanıyorum. Yazılımsal mı diye düşündüm ama GPS test i yükledim. Orada algılamıyor. Donanımsal bir sorun mudur?
  • doktoratik kullanıcısına yanıt

hocam konum doğrulama düşük diyor genelde yaşadığım sıkıntı ama İstanbul'da olduğum için normal diyorum sanırım. Ama doğrulama yaptıktan sonra sıkıntı olmuyor genelde

• doktoratik kullanıcısına yanıt

Hocam benim telefon da aynı şekildeydi, garantiye gönderdim ama bir çok sorunu vardı o sebeple sorunu yazmayı unutmuşum. Ama ben de ne yaparsam yapayım düzelmedi sorun.

• Ben de garantiye gönderdim. @victoribarbo hocamın dediği gibi kvkyı aradım ancak ürünün beklendiğini 20 gün süreleri olduğunu klasik şeyler söyledi. Bu sebeple 20 gün sonunda parayı kabul etmeyip enflasyon katılarak para iadesi yapılmasını ya da gt6t verilmesini talep edeceğim sanırım. Yoksa da tüketici de uğraşabilirim üşenmezsem.

• etherion kullanıcısına yanıt

benim görüştüğüm kişi konuyu Realme Türkiye'ye iletiyoruz onlar onaylıyor dedi. İsterseniz Realme Türkiye'yi arayıp talep oluşturun KVK servis form numaranızı ileterek

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7am; 2K 120Hz AMOLED | 50MP+50MP 4K60 FPSwww.realme.com
    Destek - realme (Türkiye)
    https://www.realme.com/tr/support

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 14 Kasım 2024; 12:35:38 >
  • Arkadaşlar realme gt 2 pro için batarya değiştiren var mı? Varsa hangi batarya dan aldınız? Pil performansım baya düştü diğer konularda sıkıntısı yok ufak tefek yazılımsal şeyler hariç ama 3 saat ekran süresinden hiç memnun değilim
  • Arkadaşlar telefonun NFC özelliği çalışmayan var mı? Donanımsal bir sorun mudur?

• ekrandaki çizgi sorunu hangi serilerde oldu? benim telefon 8/128 siyah modeldi. sorunsuz gözüken varsa ilk mesajda belirtiyim onu

bendeki telefonun donanım sürümü RMX3301_11 olan siyah model. En son yazılım yüklü ve şu an batarya performansı haricinde canımı sıkan bir durum yok çok şükür... Batarya için a15 gelince güncelleyip hard reset atacağım.

• 
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.