Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 Temmuz 2025'te! (467. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.362
Cevap
236
Favori
690.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • realme gt2pro 1 ay önce kvk kartal şubesine yolladım amoled yanığı ve aşırı pil tüketimi için . kvk ve realme müşteri hizmetleri ile görüştüm ellerinde parça yok telefon değişimi de yapmıyorlar sadece fatura üzerinden ücret iadesi yapıyorlar. kabul etmedim tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım yada kendi avukatıma vereceğim . aynı sorunu yaşanlar nasıl bir yol izledi sonuç ne oldu bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geçen hafta çizgiden dolayı garantiye gönderdim bakalım ne olacak Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 Temmuz 2025'te! 

• Garantinin bitmesine 3 hafta kaldı ancak hala çizgi çııkmadı, bizim şansımıza tam bittikten sonra çıkar kesin Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 Temmuz 2025'te! 

• souledge S kullanıcısına yanıt
    Yakınımınkinin pil şişmiş kapağın formunu da bozmuştu, yurtdışından kapak getirdik, onu da bozdu pil. Servise gönderdik kullanıcı hatası dediler, hem pil hem de kapak için ödeme aldılar. KVK iyi bir servis değil. Bu yüzden bir daha Oppo grubu cihazı garantili satın almam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çizgiden dolayı servise vermiştim bir ay ellerinde kaldı bu süre zarfında üreticiden değişim için parça bekleniyor diyordu en son ücret iadesi yapılacak diye mesaj atmışlar. Fatura üzerinden yapılacak iade hiç iyi değil ne yazık ki.

• karaniler kullanıcısına yanıt

Bu kararı sizin onayınızı almadan kendi kafalarına göre veremezler diye biliyorum hakkınızı arayın

• Arkadaslar martta android 15 gelecek denmişti ama mart ortasina gelmemize rağmen android 15 henuz yok.. Kesin gelecekse acaba ne zaman gelecek bu android 15?

• corsalpg C kullanıcısına yanıt
    Realme gt 2 Pro'ya A15 gelmeyecek.

• goliath47 G kullanıcısına yanıt

Çinde nisanda alacağı açıklandı, bize de birkaç hafta sonra gelir

• Informed I kullanıcısına yanıt
    Gt2 ye de aynı Pro gibi aynı tarihte gelir mi sizce?

• Informed I kullanıcısına yanıt
    İlk mesaja ekliyim hocam teşekkürler. Mart diye bilgi geçmiştim güncellerim

• Tamacti Jun kullanıcısına yanıt

Yarın vatanla iletişime geçeceğim, açıkçası ekran değişimini istemiyordum ama eski fiyatından iade hoşuma gitmiyor. Neden ekran değişimi istemiyordum çünkü 1-2 yıl sonra yine ekranda yeşil çizgi çıkma korkusu oluşmuştu. Artık para iadesiyle x7pro almaya bakacağım.

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt

GT2 Master yazıyor resmi duyuruda. GT2 ile ilgili bir bilgi yok.

• erdincerdinc E kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, ne dediler hocam? Onarılacak mı? Ben onarım istiyorum.

• GT2 A15 ile ilgili henüz net bir bilgi yok. GT2 Pro için ise Mart ayında roadmap yayınlanır demişlerdi, yayınlandı. Şuanda Çin'de beta sürümleri test için dağıtıldı. 4 Haziran'da da resmi sürümü Çin'de dağıtmaya başlayacaklar. (Arkadaşın paylaştığı linkte bulunan görseli Google çeviri ile cevirdigimde gelen tarih buydu)
    Sonra da diğer ülkelere dağıtılır diye tahmin ediyorum. Yani heralde Temmuzda A15-Realme UI 6.0 yüklemiş oluruz.

Birde ne kadar dogru bilmiyorum ama Realme forumunda, gelecek bu güncellemenin kirpilmamis yapay zeka ozelliklerini tam şekilde barındırancagini okudum

• wrngdoer kullanıcısına yanıt

değerli bilgiler için teşekkürler hocam ilk mesajı güncelledim

• eeosman E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Henüz cihazı garantiye teslim etmedim. Bir kaç güne teslim edeceğim. Servisten aldığım bilgileri daha sonra aktarım.

• Merhaba arkadaşlar, şarjı az gitmeye başladı. 4 nisanda garanti bitiyor, acabaa göndersem mi servise?

Bir de telegram kanalimiz vardı, kapandı mı o?

• evolontr E kullanıcısına yanıt
    Süreç nasıl gidiyor? Bende bugün garantiye verdim. Bakalım sonuç ne çıkacak.

• 
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.