Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 Temmuz 2025'te! (468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.355
Cevap
236
Favori
689.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
Giriş

özel mesaj kutun kapalı.. telde brave kullanıyorum. sorun oldu sandım, bilgisyarı açtık, özel mesajların kapalıymış  

telefon 6 saat ekran süğresi alıyor. 120 hz ve nadiren güç moduna alıyorum. en son güncellemeler yüklü. root yok. kamera geniş açı ile çekerken bazen kasım kasım kasılıyor. bi de şarjı az gitmeye başladı gibi bir şey var. hiçbişi apmadığım halde 6 saate bi oyun fln oynasam demek ki çok dayanmayacak. ekran konusunda hala çoğu telefonu sallar onu net şekilde söyleyeyim ama.

• mikailc78 kullanıcısına yanıt

:) kusura bakmayın hocam telaşlandırdıysam, bende bu telefonda şunu fark ettim, ekranı QHD yani 2k yaptığımda ekran sürem 4-5 saat civarlarına iniyor fakat ne zaman FHD'ye alsam 7 saat ekran süresi alıyorum, aradaki fark çok fazla, acaba servise batarya yüzünden teslim etsem, ücretsiz şekilde yardımcı olurlar mı. çünkü gün içinde kullanım şeklime göre yetmiyor bu batarya performansı, ama dediğiniz gibi 8GEN1 hala taş gibi işlemci, açamayacağı oyun vs yok, telefon yağ gibi hangi uygulamayı açarsam açayım.

• ruaF1912 R kullanıcısına yanıt
    Telefon harika bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • garantin bittiyse yardımcı olmazlar. servis bu, gözümüzün yaşına bakmaz. diger firmalar için de böyle. ben hep qhd 120 hz kullanıyorum. ordan kıs burdan kıs. telefon a23 ten farkı kalmıyor ki... biraz hareket iyidir :) zaten hemen doluyor.

şansımı denemek istiyorum dersen yolla, ama tüm verileri yedekle, format at öyle ver falan uzun iş... kişisel veri konusuna dikkat etmek lazım. bir de onların format atmayacağının garantisi de yok...

• Android 15 Realme UI 6.0 Beta Hindistan'da da yayınlandı. Beta sürümü yukleyenler genel olarak arayüz ve animasyonların çok akıcı olduğunu paylaşmışlar. Bir kaç kişide bataryanın daha tutarlı olduğunu yazmış. Ayrıca Realme UI 6.0 daki tüm AI özellikleri gelmiyormuş, bazılarını vermişler. Bu sürümde tek eleştirilen bu olmuş.
    Heralde bir ay sonra falan final sürüm yayınlanır.
    Ayrıca bu yeni sürümün betasının nasıl göründüğünü görmek isteyenler aşağıdaki bağlantıdan bakabilirler.
    Md Shahid Afridiyoutube
    Install Realme UI 6.0 on realme GT2 pro|| Android 15 update🔥@realmemobiles
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=bufa6UuLHOA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• wrngdoer kullanıcısına yanıt
    Emeğine sağlık. Hindistan sonra Avrupa ve Türkiye'ye ne zaman gelir.

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt

Çok emin değilim ama heralde Nisan Mayıs gibi gelir

• wrngdoer kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam 🫂

• QHD, 120hz aktif kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?

• Yakın zamanda yeşil çizgiden dolayı servise gönderip sonuç alan arkadaşlar varsa çıkan sonucu yazarsa sevinirim

• Tamacti Jun kullanıcısına yanıt
    1.5ay önce servise verdim vatan üzerinden, kvk servisinde neredeyse bir ay kaldı bu süre boyunca parça bekleniyor diyordu sonra iade kararı çıktı.

• Benim de 1 ay olacak nerdeyse, para iadesi kararı çıkarsa thh ye vereceğim. Siz kabul ettiniz mi

• ruaF1912 R kullanıcısına yanıt
    Standart çözünürlükte şuanda 4:30 5 saat ekran süresi alıyorum

• Bu telefonun anakartı bozuk yada arızalı olarak satmak isteyen var mı acaba ?

• 
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.