Şimdi Ara

Realme, hızlı şarj teknolojisinin gücünü gösterdi: Tek kelime ile inanılmaz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Realme, hızlı şarj teknolojisinin gücünü gösterdi: Tek kelime ile inanılmaz!

Çinli akıllı telefon üreticisi Realme, hızlı şarj teknolojisinde devrim niteliğinde bir adım attı. Markanın yeni tanıttığı 320W SuperSonic Charge teknolojisi, akıllı telefonları şarj etme süresini neredeyse dört buçuk dakikaya indirerek kullanıcıları şaşırtıyor.

Realme'nin bu yeni hızlı şarj teknolojisi, 828 Fan Festivali'nde tanıtıldı ve 4,420 mAh kapasiteli bir bataryayı sadece 4 dakika 30 saniyede tamamen şarj edebildiğini gösterdi. Şirket, bu performansı "4 dakikalık mucize" olarak adlandırıyor. Şarj sürecinin ilk dakikasında batarya kapasitesinin yüzde 26'sına ulaşıldığı, iki dakika içerisinde ise yüzde 50'ye çıktığı gözlemlendi.

Ayrıca Bkz.Pixel 9 serisi Türkiye’de de satışa sunulacak olabilir, işte o sızıntı!

Bu teknoloji sadece yüksek watt gücünde bir şarj cihazı kullanmakla sınırlı değil; aynı zamanda dünyanın ilk katlanabilir bataryasını ve gelişmiş güvenlik çözümlerini de içeriyor. Realme, bu yenilikleri yıllar süren araştırmalar sonucunda geliştirdi. Dört hücreli batarya tasarımı sayesinde, bataryanın her bir hücresi aynı anda şarj edilebiliyor. Bu ince tasarımlı bataryalar sadece 3 mm kalınlığında olup, %10 daha yüksek kapasite sunabiliyor.

Realme’nin 320W SuperSonic Charge teknolojisi, markanın daha önce tanıttığı 240W hızlı şarj standardının bir adım ötesine geçiyor ve bu yeni teknolojinin yakın zamanda piyasaya sürülecek olan bir Realme modelinde kullanılacağı düşünülüyor. Bu gelişme, akıllı telefonlarda hem şarj süresini kısaltacak hem de daha ince tasarımlar sunarak kullanıcı deneyimini iyileştirecek. Ancak, bu hızda şarj teknolojisi her cihaz için hemen erişilebilir olmayabilir; zamanla bu tür teknolojilerin yaygınlaşması bekleniyor.

Sonuç olarak, Realme’nin yeni hızlı şarj teknolojisi, mobil cihazların şarj sürelerinde çığır açacak yenilikler getiriyor. Bu tür yenilikler, gelecekte tüm cihazlarda daha hızlı ve güvenli şarj imkanı sunacak gibi görünüyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/08/14/realmes-320w-supersonic-charge-launch/

• 2025 olmasa da,2026 da orta seviye telefonlarda da ulaşılabilir olur, ve powerbank satışlarını önemli oranda düşürür bence.

Sadece 200 watt civari şarj etme imkanı bile çoğu telefonda mevcut olduğu gün powerbank taşımak istenmez.

• 120w teknolojisini kullanıyorum. Telefonu geçen sene başında aldım. telefon 12tpro. bir kaç ay önce batarya problemleri yaşamaya başladım. Mesela telefon şarj oluyor ama %1 gösteriyor. Yada %29.99 da kalıyor ilerlemiyor ama şarj oluyor uzun süre gidiyor. bazen de yine öyle oluyor diyorsun öyle gösterse de sıkıntı yok vardır şarjı. çat bitiyor falan. Telefondan memnunum ama 120 w teknolojisi ne kadar iyi de olsa bataryayı öldürüyor

• romedon kullanıcısına yanıt
    Telefon daha önce işlem gördü mü? Yoksa sıfır kapalı kutu bir TR cihazı olarak mı aldınız?

• gnsnc G kullanıcısına yanıt

direnç

Batarya kalibrasyonun sapıtmış olabilir, Custom rom falan mı takılıyorsun yoksa orj global mi ? orj ise sıfırlayabilirsin komple düzelebilir. Custom ise başka romları deneyebilirsin ya da sıfırlasan da olur.

• OrcunFix kullanıcısına yanıt

Rom değiştirme işinden anlamıyorum fazla da miui 14 14.0.18.0 TLFEUXM var içinde fake room büyük ihtimal. Kalibrasyon olduğunu düşünüp resetlemiştim telefonu imei vs gitmişti. Ama düzelmedi malesef

Pek anlamam ama direnç işleminin direkt anakarta müdahale edilerek yapıldığını biliyorum. Arkadaşın dediği gibi batarya sisteminde bir kalibrasyon bozukluğu var gibi. Çözümünü bulabilirsin umarım..

• Bu teknoloji aslında laptoplara gelse daha iyi olur.

• Real mi oppo vivo bu tür markalarda bu kadar süper hızlı şarj var ama nedense bu teknolojiyi duyurduğundan beri Bu markaların satışları dip yapmaya başladı. Gerçek hayatta insanların memnun etmiyor mu acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ciddi hızlıymış.

• Her evde yangın çıksın istiyorlar heralde

• isakoc kullanıcısına yanıt
    Dip yapmaya başladığını nereden çıkardınız?

Anladım pilin zaten 2 cell, yani 2 tane ayrı ayrı pil birleşmiş yapıda yoksa tek pile o kadar yüksek akım olmaz yanardı zaten. Büyük bir ihtimal 1 tane cell yapısı bozulmaya başlamış olabilir.

• 1-2 sene sonra şarj zaten sorun olmaktan tamamiyle çıkacak. 320W falan gereksiz rakamlar. 100W hızlı şarj olsa bile günlük kullanım için oldukça yeterli.

• gnsnc G kullanıcısına yanıt
    Oppo vivo satışları önceki dönemlere göre bayağı düştü

• isakoc kullanıcısına yanıt

Globalde ciddi satış oranları var. Düşüş göremiyorum

https://gs.statcounter.com/vendor-market-share/mobile/worldwide

• Ellerinde 1000W destekleyen şarj teknolojisi var. 2025 yılında Pil teknolojisi çok gelişecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.