Şimdi Ara

Realme, iPhone 16'daki kamera tuşuna sahip bir telefon hazırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Realme, iPhone 16'daki kamera tuşuna sahip bir telefon hazırlıyor
    Geçtiğimiz hafta tanıtılan iPhone 16 serisindeki en çok ilgi çeken yenilik "Kamera Denetimi" tuşuydu. Hızlıca kamerayı başlatma, fotoğraf ve video çekme ve yakınlaştırma gibi fonksiyonlara sahip olan tuş, görünüşe göre diğer üreticilerin de ilgisini çekmeyi başarmış.

Oppo'nun yaklaşan Find X8 serisinde benzer bir tuşun yer alacağı söyleniyor. Realme de benzer bir tuşa sahip telefon geliştirdiğini doğruladı. Realme'nin Başkan Yardımcısı Chase Xu, yakın zamanda yayınlan bir Weibo videosunda bu özelliğe sahip bir Realme telefonunu gösterdi.

Benzer işlevlere sahip olacak

Kamera tuşu, iPhone 16'daki gibi basınca duyarlı ve dokunsal geri bildirim sunan bir tuş olacak. Videoda görülebileceği gibi, iPhone'a benzer şekilde tuşun üzerinde parmak kaydırılarak yakınlaştırma yapılabiliyor. Ancak yakınlaştırma işlevinin iPhone'daki tepkisellikten biraz uzak olduğu görünüyor. Tabi, telefon piyasaya çıkmadan bu konuda iyileştirmeler yapılabilir.

Ayrıca Bkz.iPhone 16'nın yeni düğmesi kamera deneyimini bir adım öteye taşıyor

İlginç bir şekilde, Chase bu düğmenin Realme'nin yaklaşan amiral gemisi Realme GT7 Pro'da olmayacağını söylüyor. Şuan için hangi modele bu özelliğin geleceği belli değil. Önümüzdeki dönemde daha fazla telefona bu özellik gelecek gibi görünüyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/09/14/realme-camera-control-button/

• Haber Çinli bir şirketin iPhone’daki tuşu taklit etmesiyle alakalı ama nasıl bir Apple hazımsızlığı varsa kopyalama yapanı eleştirip haber ile ilgili yorum yapmak yerine konuyla hiç alakası olmayan bir şeyi ortaya atıp hala Apple nefreti kusmanın derdinde olanlar var. Okudukça gülüyorum bu arkadaşların yorumlarına. Ayrıca o tasarım orijinal ve iPhone 11’den kalma. Sensörler büyüdüğü için Çinli koyası olmuyor. Asıl onlar Apple kopyası. Bu tasarım iPhone 11’e aittir. Traş yapmanın lüzumu yok.

• Niye daha önce akıllarına gelmemiş? Bu hareketlerin hepsi Apple'a yazar.

• Sanki Apple çok orijinal işler yapıyor. Adamlar oksijen oranı ölçümünü güncelleme ile kaldırdı saatlerden çaldığı için. iPhone 16 çok mu orijinal?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtrud -- 15 Eylül 2024; 17:27:30 >
  • Arkadaş ne zaman mühendisliğini yaptınız da yeni telefon ürettiniz.Oha !

• Haber Çinli bir şirketin iPhone’daki tuşu taklit etmesiyle alakalı ama nasıl bir Apple hazımsızlığı varsa kopyalama yapanı eleştirip haber ile ilgili yorum yapmak yerine konuyla hiç alakası olmayan bir şeyi ortaya atıp hala Apple nefreti kusmanın derdinde olanlar var. Okudukça gülüyorum bu arkadaşların yorumlarına. Ayrıca o tasarım orijinal ve iPhone 11’den kalma. Sensörler büyüdüğü için Çinli koyası olmuyor. Asıl onlar Apple kopyası. Bu tasarım iPhone 11’e aittir. Traş yapmanın lüzumu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 15 Eylül 2024; 18:42:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aha başladılar kopyalamaya. Ama ne yalan söylim en en hoşuma giden şey bu tuş oldu 16 da.

• mert1907 kullanıcısına yanıt

Hacimli üretime giren iPhone 16 serisinin kalıplarını kopyalamışlardır, işlevini de az çok öğrenmişlerdir artık Çinliler ve son aşamaya gelmişlerdir artık.

Kısacası işin kolayı varken neden boşuna masraf yapsınlar ki?

Tam olarak bu kafadalar.

• Yavaş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu hareketle birlikte bu sene android telefonlarda kamera tuşu akımı başlamıştır

• Bu seneki iphone'larda kayda değer tek yenilik bu tuş olayı onun harici kayda değer hiçbir yenilik yoktur.

• oyuncular için böyle inavasyonlar yapildimi gereksiz kamera için yapildimi gerekli oluyor garip bir sekilde hadi oyuncular 3 yada 4 parmakla kontrolden kaçmak için bunu tercih eder ama kamera kullanan ben iki elimide kullaniyorum telefonu tutmak için tek elle tutamam ayriyetten tuş istiyorum der mi? hiç sanmıyorum.

• Tabi taklit edilmek aslını yüceltir.

• Benim gerçekten aklım almıyor. Gerçekten basit işlevli bir tuş nasıl büyük bir yenilik gibi abartılıyor? İnovasyon sıfır. Apple beceriksizliği bir yana zaten piyasada esamesi okunmayan markalar nasıl kendini daha da değersizleştirir. Bu firmaların tümünde yıllarca eğitim görmüş aklı başında insanlar var ama üretim çıktılarına bakınca inanamıyorum. Gerçekten benim gibi çulsuzu alsan daha iyi yenilik getirir. Herifler seneye 10 yıllık 120 hz ve always on displayı yenilik olarak yutturup yollarına devam edecekler resmen. Almayın abi gözünüzü seveyim almayın da burunları yerlerde sürtünsün.

• Hayret samsung geç kaldı kopyalamaya bi sonraki nesil cihazlarında yüzde yüz koyacaktır copy paste samsung xd

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.